fbpx

Informatie over de Pubcon-keynote van Fabrice Canal

Informatie over de Pubcon-keynote van Fabrice Canal

Share This Post


Fabrice Canal, Chief Product Officer van Microsoft Bing, gaf een keynote-presentatie op de Pubcon-conventie in Austin, Texas.

De zaal vol conferentiedeelnemers luisterde gretig terwijl Canal het onderwerp SEO voor Bing’s nieuwe zoekmachine met kunstmatige intelligentie besprak.

Als teamleider productontwikkeling werd door het publiek lang uitgekeken naar de inzichten van Canal in de nieuwe en verbeterde Bing-zoekmachine.

Zijn presentatie gaf waardevol inzicht in het optimaliseren van websites voor de nieuwe Bing-zoekervaring. Bovendien hebben we vernomen dat Bing Webmaster Tools binnenkort verkeersgegevens van de AI-chat van Bing zal bevatten.

In dit artikel gaan we dieper in op de hoogtepunten van je kanaalinzending en hoe je de informatie kunt gebruiken om je zichtbaarheid in Bing-zoekresultaten te verbeteren.

SEO-aanbevelingen voor Bing AI Search

Canal stelt voor om vast te houden aan dezelfde SEO-playbooks om inhoud te optimaliseren voor de AI-ervaring van Bing, omdat het nog in de kinderschoenen staat voor AI-zoeken.

Het raadt ook aan om de communicatie en gegevens van Bing te monitoren om de nodige aanpassingen door te voeren naarmate het gebruik van de nieuwe Bing blijft groeien, waardoor de manier waarop mensen zoeken verandert.

Tijdens zijn Pubcon-keynote benadrukte Canal het belang van SEO-professionals bij het begeleiden van de zoekcrawlers van Bing naar inhoud van hoge kwaliteit.

Volgens Canal zal SEO nooit “dood” zijn en heeft Bing de hulp van SEO-professionals nodig om de inhoud te optimaliseren voor zijn nieuwe op AI gebaseerde algoritme.

Wat is @facande missie van Om “te stoppen met gissen naar tracking”, eraan toevoegend dat “de meeste zoekmachines geen idee hebben of uw inhoud is veranderd… Het is niet slim! Het kost u geld.” Wat lijkt een voorproefje op de vraag: “Moeten SEO’s AI gebruiken?” pic.twitter.com/mwfxGvPj5Y

— Amanda Zantal-Wiener (@Amanda_ZW) 28 februari 2023

Dit is wat SEO-professionals kunnen doen om Bing te helpen.

Lastmod Take

Channel benadrukt het belang van het instellen van de lastmod-tag op de datum waarop een pagina voor het laatst is gewijzigd, niet wanneer de sitemap is gegenereerd.

De lastmod-tag is een HTML-attribuut dat aangeeft wanneer een bepaalde webpagina of URL belangrijke wijzigingen heeft ondergaan.

Deze tag wordt gebruikt in sitemaps om zoekmachines zoals Bing te helpen begrijpen wanneer een pagina voor het laatst is bijgewerkt.

Lastmod helpt zoekers ook bij het identificeren en openen van de meest actuele beschikbare inhoud.

Wanneer een lastmod-tag aanwezig is, geeft Bing de bijgewerkte datum weer in de zoekresultaten. Dit vertelt zoekers dat de webpagina mogelijk nieuwe of bijgewerkte informatie bevat die ze nog niet hebben gezien.

Canal merkt op dat 18% van de sitemaps onjuist ingestelde lastmod-waarden heeft, meestal ingesteld op de datum en tijd waarop de sitemap is gegenereerd.

IndexNu

Om Bing te helpen relevante URL’s en recente wijzigingen aan de webpagina te ontdekken, raadt Channel aan deze te gebruiken IndexNu om zoekmachines direct op de hoogte te stellen van recente wijzigingen in website-inhoud.

Hij stelt ook voor om sitemaps te hebben om zoekmachines te voorzien van alle relevante URL’s en hun wijzigingsdatums.

Het belangrijkste is dat u zich concentreert op het schrijven van inhoud van hoge kwaliteit en semantische markeringen gebruikt om informatie over de pagina’s over te brengen.

Canal voegt eraan toe dat het handmatig crawlen van een webpagina om te zien of de inhoud ervan is veranderd, hulpbronnen en energie verspilt en CO2 genereert.

Canal belicht nog een voordeel van IndexAra waar velen geen rekening mee houden: energiebesparing.

Het handmatig crawlen van een webpagina om te zien of de inhoud ervan is veranderd, verspilt hulpbronnen en energie en genereert CO2. Daarom kan het gebruik van IndexNow helpen de CO2-uitstoot te verminderen.

Canal merkt op dat 20 miljoen websites IndexNow al hebben geadopteerd en verwacht dat meer topwebsites, zoekmachines en contentmanagementsystemen zullen volgen.

“Ik ben verheugd om vandaag aan te kondigen dat Wix IndexNow zal gebruiken,” @facan zegt hij, waarmee hij het belang van de integratie met CMS-platforms benadrukt. Onder andere deelnemende platforms: WordPress, Yoast en andere die hij nog niet kan onthullen. pic.twitter.com/IHKvfW3UBS

— Amanda Zantal-Wiener (@Amanda_ZW) 28 februari 2023

Actie-items

Canal stelt voor verschillende acties te ondernemen om de inhoud te optimaliseren voor het nieuwe op AI gebaseerde algoritme van Bing. Deze omvatten het volgende:

Word lid van bing.com/new Adopteer indexnow.org Bekijk en corrigeer datums van de laatste wijziging van de sitemap Gebruik Bing Webmaster Tools Zie wat gebruikers willen met duidelijkheid.microsoft.com Lees de richtlijnen voor Bing-webmasters om beter te begrijpen hoe Bing websites vindt, indexeert en rangschikt.

Op te sommen

De keynote-presentatie van Canal op de Pubcon-conventie in Austin, Texas, bood waardevol inzicht in het optimaliseren van websites voor Bing’s nieuwe AI-aangedreven zoekmachine.

Als Chief Product Officer van Microsoft Bing worden de expertise en begeleiding van Canal zeer gewaardeerd door SEO-professionals en website-eigenaren.

Canal benadrukte het belang van het juiste gebruik van de lastmod-tag, het gebruik van IndexNow en het creëren van hoogwaardige inhoud met semantische markeringen om inhoud voor Bing’s AI-zoekopdracht te optimaliseren.

Hij benadrukte ook de voordelen van het gebruik van Bing Webmaster Tools om verkeersgegevens te monitoren en de nodige aanpassingen te maken om de zichtbaarheid in zoekresultaten te verbeteren.

SEO-professionals kunnen veel baat hebben bij de aanbevelingen van Canal en stappen ondernemen zoals het adopteren van indexnow.org, het bekijken en corrigeren van de laatste gewijzigde datums van de sitemap en het begrijpen van Bing’s webmasterrichtlijnen voor het optimaliseren van uw inhoud voor het op AI gebaseerde algoritme van Bing.

Over het algemeen bood de presentatie van Canal nuttige informatie om website-eigenaren en SEO-professionals te helpen hun inhoud te optimaliseren voor de nieuwe AI-zoekfunctie van Bing.

Uitgelichte afbeelding: Freer/Shutterstock

Source link

More To Explore

Moet het congres Big Tech-platforms onderzoeken?
Marketing Nieuwtjes

Moet het congres Big Tech-platforms onderzoeken?

Deze week houdt de House Energy and Commerce Committee een volledige commissiehoorzitting met TikTok-CEO Shou Chew om te bespreken hoe het platform omgaat met gebruikersgegevens,

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!