fbpx

John Mueller van Google vraagt ​​om advies over het inhuren van SEO-consultants

John Mueller van Google vraagt ​​om advies over het inhuren van SEO-consultants

Share This Post


Google-zoekadvocaat John Mueller is naar Twitter gegaan voor advies over waar hij op moet letten bij het inhuren van een SEO-consultant.

Hij stelde de vraag namens iemand die een kinderboerderij runde, en gaf aan dat er behoefte was aan een lokale SEO-adviseur om hun online aanwezigheid te verbeteren.

“Heeft iemand aanbevelingen in termen van mensen/bedrijven en dingen waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen ervan?” vroeg Mueller aan haar tweeten“Hoe scheid je de serieuze mensen van de minder serieuze mensen?”

Hier is een blik op het gesprek dat volgde, inclusief een aantal inzichten over waar u op moet letten bij het inhuren van SEO-professionals.

Kostenoverwegingen bij SEO-advies

Een van de reacties op de tweet van Mueller benadrukte het kostengevoelige karakter van SEO-advies.

Kris Roadruck benadrukte dat de meeste low-budget lokale SEO-services, die minder dan $ 1.000 per maand in rekening brengen, “slash shops” zijn die minimale service bieden.

Hij zegt dat deze diensten een generieke formule volgen en waarschuwde dat dit het kwaliteitsniveau is dat bedrijven kunnen verwachten, tenzij ze hun budget oprekken.

weg staten:

“Helaas is dit budgetgevoelig. Bijna alle mensen die low-budget lokale SEO doen (minder dan $ 1000/maand) zijn winkels die heel weinig doen en gewoon een generieke formule volgen die is gemaakt door onderbetaalde mensen. Helaas is dit de prijsklasse die de meeste lokale bedrijven zich kunnen veroorloven, tenzij het gaat om advocaten, tandartsen of een ander hoogwaardig dienstverlenend bedrijf.

“Dit is pijnlijk waar”, luidt een antwoord op zijn tweet.

Zoek naar ervaren SEO-bureaus

Isaline Muelhauser reageerde op de tweet van Mueller en suggereerde dat een lokaal bureau een nuttig hulpmiddel zou kunnen zijn.

zij uitstekend de voordelen van het werken met een bureau dat actief is in hetzelfde gebied als het bedrijf dat lokale SEO-diensten nodig heeft:

“Kies iemand die ervaring heeft met lokale SEO en de lokale markt begrijpt.
Voor lokale SEO pakken we bijvoorbeeld meertaligheid aan en vaak laag [monthly search volume].
De eigenaar van de kinderboerderij moet het gevoel hebben dat zijn bedrijf geen algemene dekking krijgt.”

Daartoe helpt het om ervoor te zorgen dat het bureau dat u inhuurt, bekend is met de instrumenten van het vak.

Een persoon die de SEOGoddess-handgreep op Twitter volgt staten:

“Als het lokale SEO-bedrijf weet wat @yext of @RenderSeo is, is dat de eerste stap om erop te vertrouwen dat ze weten wat ze doen. Van daaruit gaat het allemaal om het bouwen van een goede strategie en weten hoe ze kunnen helpen bij de uitvoering ervan”.

Statistieken voor het delen van Twitter

De Twitter-thread leidde tot verschillende reacties. Deze hoofdthema’s bleven echter onontgonnen:

Specifieke criteria of rode vlaggen om te overwegen bij het evalueren van potentiële SEO-consultants. Concrete voorbeelden of casestudy’s die succesvolle SEO-strategieën demonstreren (bonuspunten voor bedrijven zoals een dierenpark.

Laten we, om deze hiaten aan te pakken, eens kijken naar een succesvolle SEO-strategie voor een lokaal dierenbedrijf.

De meest relevante case study die ik kon vinden is van Step 5 Creative, die lokale SEO-diensten uitvoerde voor Deer Grove Animal Hospital in Illinois.

Deze casestudy laat zien wat een integrale SEO-aanpak inhoudt en wat je mag verwachten van een ervaren bureau.

Gevolgen van een succesvolle SEO-strategie

De eerste stap in de Step 5 SEO-campagne was een grondig onboardingproces, dat het volgende omvatte:

Metatitels en beschrijvingen maken Een URL-audit uitvoeren Zorgen voor een mobielvriendelijke site Opzetten van geschikte paginastructuren Interne navigatie-audit Implementeren van lokale bedrijfsgestructureerde gegevens.

De bovenstaande stappen zijn bedoeld om de zichtbaarheid van een site voor menselijke bezoekers en bots van zoekmachines te verbeteren.

Stap 5-strategie hield ook in dat het bedrijf werd vermeld in lokale online directory’s en een volledig Google-bedrijfsprofiel had.

Het opnieuw evalueren van zoekwoorden was een andere cruciale stap. Het team monitorde klikken en posities voor gerichte zoekwoorden en paste hun strategie daarop aan.

Het team deed uitgebreid onderzoek naar zoekwoorden en experimenteerde met verschillende variaties van zoekwoorden om te zien welke beter presteerde.

Door het verkeersacquisitierapport en het bouncepercentage van het dierenziekenhuis te bekijken, kon het creatieve team van Step 5 begrijpen waar bezoekers vandaan kwamen en hoe ze met de site omgingen. Met deze informatie konden ze de gebruikerservaring verbeteren en een betere verkeersstroom stimuleren.

Ten slotte benadrukt het team de noodzaak van voortdurende upgrades voor succes op de lange termijn. Dit gaat terug naar het bovenstaande punt over het werken met een SEO-consultant die zich inzet om de best practices bij te houden.

Criteria en rode vlaggen in SEO-advies

In de complexe wereld van SEO is het essentieel om onderscheid te maken tussen “serieuze” en “minder serieuze” consultants.

Serieuze consultants investeren in het begrijpen van uw bedrijf, uw branche en uw specifieke behoeften.

Omgekeerd kunnen minder serieuze consultants generieke diensten aanbieden die niet aan uw unieke eisen voldoen.

Hier zijn aanvullende criteria om te overwegen en rode vlaggen om op te letten bij het inhuren van een SEO-professional:

Gepersonaliseerde strategie: Een serieuze SEO-adviseur neemt de tijd om uw bedrijf, de doelen en uitdagingen te begrijpen en dienovereenkomstig een op maat gemaakte SEO-strategie te ontwerpen. Een consultant die een one-size-fits-all oplossing aanbiedt zonder uw behoeften te begrijpen, kan een rode vlag zijn.

Transparantie: Gerenommeerde SEO-consultants zijn open over hun methoden en strategieën en kunnen deze uitleggen in termen die u begrijpt. Pas op voor consultants die onmiddellijke resultaten beloven of jargon gebruiken om u in de war te brengen.

Liedgeschiedenis: Zoek naar consultants met een bewezen staat van dienst. Ze moeten casestudy’s of referenties van eerdere klanten kunnen verstrekken. Beschouw het als een rode vlag als een consultant niet bereid of niet in staat is om het bewijs van zijn succes te leveren.

Continu lerende: SEO is een constant veranderend vakgebied. Serieuze consultants houden de laatste SEO-trends en algoritmewijzigingen bij. Wees op uw hoede voor consultants die vertrouwen op verouderde praktijken.

Ethische praktijken: Een serieuze SEO-adviseur houdt zich aan ethische SEO-praktijken, vaak ‘white hat SEO’ genoemd. Vermijd consultants die onethische praktijken voorstellen of gebruiken die bekend staan ​​als “Black Hat SEO”, zoals overmatig gebruik van zoekwoorden of verborgen tekst.

Op te sommen

Het Twitter-gesprek dat werd gestart door John Mueller van Google, gaf waardevol inzicht in waar u op moet letten bij het kiezen van een SEO-professional.

Kosten mogen niet de enige factor zijn, aangezien low-budget services vaak minimale resultaten opleveren.

Geef in plaats daarvan voorrang aan ervaren SEO-bureaus die de lokale markt begrijpen en een track record van succes hebben.

Zoek consultants die bekend zijn met de tools van de branche en die een gepersonaliseerde strategie kunnen ontwikkelen die is aangepast aan de behoeften van uw bedrijf.

Andere essentiële factoren zijn onder meer transparantie, een bewezen staat van dienst, continu leren en naleving van ethische praktijken.

Door deze richtlijnen te volgen, kunt u een weloverwogen beslissing nemen wanneer u een SEO-consultant inhuurt die uw bedrijf zal helpen gedijen in het digitale landschap.

Uitgelichte afbeelding gegenereerd door de auteur via Midjourney.

Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!