fbpx

Bel nu: +32 468 11 25 93

Houd uw e-mails uit de spammap en voor uw abonnees

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
vrouw leest e-mail op smartphone

E-mail is lange tijd een van de meest betrouwbare marketingkanalen geweest om uw berichten onder de aandacht van uw klanten te brengen. Maar omdat e-mail een van de meest complexe manieren is om met klanten en prospects te communiceren – via verschillende e-mailclients, verschillende ISP's, mobiel en desktop, enz. – zijn er veel obstakels die tussen u en uw beoogde ontvangers kunnen komen.

Download het bijgewerkte periodieke systeem voor e-mailmarketing om alles te weten te komen over het verzenden van e-mails die uw klanten willen ontvangen en die inboxen niet blokkeren voor bezorging. Deze gids voor succesfactoren, gifstoffen en valstrikken helpt u relaties op te bouwen op basis van vertrouwen en technisch verantwoorde e-mails te verzenden die precies daar terechtkomen waar ze thuishoren: inboxen.

Bezoek Digital Marketing Depot om vandaag uw exemplaar van het periodieke systeem voor e-mailmarketing van MarTech te krijgen.


Nieuw op zoekmachineland

Over de auteur

Digital Marketing Depot is een informatiecentrum voor digitale marketingstrategieën en -tactieken. We bieden gehoste whitepapers en e-books, origineel onderzoek en webcasts over digitale marketingonderwerpen — van advertenties tot analyses, SEO- en PPC-campagnebeheertools tot software voor beheer van sociale media, e-commerce tot e-mailmarketing en nog veel meer over internetmarketing. Digital Marketing Depot is een divisie van Third Door Media, uitgever van Search Engine Land en Marketing Land, en producent van de congresseries Search Marketing Expo en MarTech. Bezoek ons op http://digitalmarketingdepot.com .

More To Explore