fbpx

LinkedIn brengt 4 updates uit voor bedrijfspagina’s

LinkedIn brengt 4 updates uit voor bedrijfspagina's

Share This Post


LinkedIn rolt een aantal nieuwe functies uit voor bedrijfspagina’s.

Deze updates kunnen u helpen de merkidentiteit, waarden en aanbiedingen van uw bedrijf onder de aandacht te brengen terwijl u gebruikmaakt van geavanceerde publicatie- en gemeenschapsopbouwtools.

Ontdek hoe deze innovatieve functies uw marketinginspanningen op LinkedIn kunnen verbeteren.

1. Update naar geplande berichten

Met een van de nieuwe functies kunt u uw bedrijfspagina-berichten tot drie maanden van tevoren plannen voor constante betrokkenheid bij volgers.

LinkedIn brengt 4 updates uit voor bedrijfspagina'sScreenshot van: LinkedIn, maart 2023.

Deze functie is nu beschikbaar voor desktop en komt binnenkort naar mobiel.

2. Audiogebeurtenissen

LinkedIn introduceert live-audiodiscussies, waardoor de afhankelijkheid van externe uitzend-apps wordt weggenomen.

LinkedIn brengt 4 updates uit voor bedrijfspagina'sScreenshot van: LinkedIn, maart 2023.

Deze veelzijdige en nonchalante benadering bevordert de band met het publiek en kan uw organisatie positioneren als een autoriteit in de branche.

Luisteraars kunnen met behulp van emoji’s deelnemen aan de discussie en vragen om te spreken als ze mondeling willen bijdragen.

3. Automatische vacatureplaatsing

Voor bedrijven met minder dan 1.000 werknemers biedt LinkedIn nu een functie voor het automatisch plaatsen van vacatures.

LinkedIn brengt 4 updates uit voor bedrijfspagina'sScreenshot van: LinkedIn, maart 2023.

Eenmaal geactiveerd, zal het platform automatisch een dagelijkse open functie delen als een vooraf geplande post. Berichten kunnen na het delen worden bewerkt.

De functie sluit uit wat LinkedIn classificeert als ‘kerntaken’.

4. Pagina’s volgen als een pagina

LinkedIn-pagina’s kunnen nu andere pagina’s volgen, waardoor het gemakkelijk wordt om deel te nemen aan chats die betrekking hebben op uw vakgebied met een feed gewijd aan inhoud van de bedrijven die u volgt.

Deze functie is bedoeld om bedrijven te helpen samen te werken, idee├źn te delen en online sterke community’s van professionals op te bouwen.

Op te sommen

De nieuwste functies van LinkedIn voor zakelijke pagina’s bieden nieuwe opties voor het delen van inhoud, het verbinden met mensen, het aantrekken van nieuw talent en het bijhouden van branchegesprekken.

Door gebruik te maken van deze tools kunt u uw B2B-marketinginspanningen verbeteren en uw online aanwezigheid versterken.Source link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!