fbpx

LinkedIn introduceert de berichten-inbox voor bedrijfspagina’s

LinkedIn introduceert de berichten-inbox voor bedrijfspagina's

Share This Post


In een belangrijke stap in de richting van het versterken van directe interactie tussen bedrijf en klant, lanceert LinkedIn een berichten-inbox voor bedrijfspagina’s.

Hierdoor kunnen bedrijven directe berichten (DM) verzenden en ontvangen, waardoor een directe communicatielijn wordt bevorderd.

De lancering valt samen met een wereldwijde verschuiving in zakelijke prioriteiten, met een grotere focus op merkopbouw en het aantrekken van nieuwe klanten te midden van fluctuerende economische omstandigheden.

Dit artikel bespreekt de nieuwste functies van LinkedIn en de bredere implicaties voor B2B-marketing en merk-consumentrelaties.

Directe berichtenuitwisseling voor een betere verbinding

Met de nieuwe functie van LinkedIn voor bedrijfspagina’s kunnen bedrijven directe berichten verzenden en ontvangen, een mogelijkheid die voorheen was voorbehouden aan persoonlijke interacties.

Het maakt de weg vrij voor een vlottere uitwisseling van informatie over diensten, zakelijke kansen en andere professionele onderwerpen.

LinkedIn stelt in zijn officiële aankondiging:

“Gebruikers hebben nu de vrijheid om een ​​bedrijfspagina in te dienen en rechtstreeks in de app een gesprek te beginnen, waarbij paginabeheerders reageren als de pagina zelf.”

LinkedIn over veranderende zakelijke prioriteiten

De introductie van Pages-berichten is relevant gezien de verschuiving van de focus van bedrijven te midden van economische onzekerheden.

LinkedIn onderstreept deze wijziging en stelt:

“We weten dat wanneer de economische druk laag is, merkbudgetten kunnen worden overschaduwd door leadgeneratie. Maar organisaties en leiders beginnen anders te denken. Hoewel leadgeneratie nog steeds belangrijk is, meldt wereldwijd 64% van de B2B CMO’s dat hun C-suites toenemen het belang van branding gezien de economische omstandigheden en 63% van de B2B-marketeers meldt dat hun organisatie of klant meer heeft uitgegeven aan merkbekendheid Mark.

De update verklaart de behoefte aan een nieuwe aanpak waarbij ook potentiële kopers worden betrokken, waarbij de enorme LinkedIn-community als een waardevol platform dient voor deze opdrachten.

“Met slechts 5% van de kopers op een bepaald moment op de markt, en nog minder tijdens een economische neergang, moeten B2B-marketeers zich concentreren op het bereiken en opbouwen van geheugenherkenning bij potentiële kopers.

In onze gemeenschap van meer dan 930 miljoen professionals willen we het voor marketeers zo gemakkelijk mogelijk maken om deze potentiële kopers te bereiken en voor deze potentiële kopers om in contact te komen met merken, dus beginnen we Pages Messaging uit te rollen.”

Een stap naar een effectieve interactie tussen het merk en de consument

Het lanceren van Pages-berichten is een aanzienlijke ontwikkeling in het overbruggen van de kloof tussen bedrijven en prospects op LinkedIn.

Het markeert een belangrijke verandering in de functionaliteiten van het platform en onderstreept de relevantie van directe en efficiënte communicatie om de merk-consumentrelaties te verbeteren.

bron: LinkedInSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!