fbpx

LinkedIn publiceert 3 updates voor Pages

Share This Post


LinkedIn heeft drie pagina-updates gelanceerd waarmee bedrijven meer betekenisvolle communicatie met hun publiek kunnen faciliteren.

Bedrijven kunnen boeiendere inhoud maken met postsjablonen, de richting van een gesprek sturen met vastgezette opmerkingen en hun belangrijkste waarden benadrukken met een nieuwe sectie ‘betrokkenheid’.

Deze updates zijn de hele maand uitgerold, dus misschien heb je er al toegang toe. Als je ze niet kent, bekijk dan de laatste details hieronder.

1. Plaats sjablonen voor LinkedIn-pagina’s

Bedrijven hebben nu een eenvoudigere manier om rijke LinkedIn-pagina-inhoud te maken met aanpasbare sjablonen.

Postsjablonen zijn direct beschikbaar in de LinkedIn-app zonder extra tools te downloaden.

Begin met het maken van een bericht en tik op de knop ‘sjabloon gebruiken’. U kunt vervolgens de achtergrond aanpassen, het lettertype kiezen, tekst toevoegen, klikbare links bijvoegen en meer.

2. Vaste opmerkingen

Bedrijven kunnen nu hun favoriete reacties op berichten markeren door ze boven aan het opmerkingengedeelte vast te zetten.

In een blogpost stelt LinkedIn voor om vastgezette opmerkingen te gebruiken om het gesprek bij het onderwerp te houden:

“Met behulp van vastgezette opmerkingen kun je het gesprek leiden dat je wilt zien op een van de berichten van je merk. Als je een opmerking op een bericht vastzet, wordt die opmerking permanent bovenaan de thread geplaatst, zodat iedereen die het bericht ziet het zal zien eerst.”

Je kunt de vastgezette opmerking op elk moment wijzigen om het gesprek gaande te houden of in een andere richting te verplaatsen.

3. Paginatoezeggingen

Bedrijven kunnen een nieuw gedeelte van de LinkedIn-pagina gebruiken dat is gewijd aan het benadrukken van bedrijfswaarden.

“Our Featured Commitments” is een nieuw gedeelte van LinkedIn-pagina’s waar uw organisatie haar belangrijkste waarden kan laten zien aan werkzoekenden en potentiĆ«le partners.

U kunt maximaal vijf engagementen opnemen in uw gedeelte met aanbevolen engagementen, waaronder:

Diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie Loopbaangroei en leren, combinatie van werk en gezinsleven Sociale impact Milieuduurzaamheid

LinkedIn zal uw engagementen weergeven in het gedeelte Over van uw pagina.

U kunt inhoud aan de sectie toevoegen door inhoud te hosten die de waarden van uw bedrijf demonstreert, waaronder video’s, rapporten, certificeringen en blogberichten.

bron: LinkedIn
Uitgelichte afbeelding: Tada Images/ShutterstockSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beƫindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!