fbpx

LinkedIn voegt automatische ondertiteling toe aan video’s

LinkedIn voegt automatische ondertiteling toe aan video's

Share This Post


LinkedIn werkt videocontent bij met automatisch gegenereerde bijschriften en voegt verschillende nieuwe functies toe om mensen met toegankelijkheidsbehoeften te helpen.

Met automatische ondertiteling wil LinkedIn video’s toegankelijker maken voor mensen die doof of slechthorend zijn of video’s liever met het geluid uit kijken.

LinkedIn voegt automatisch ondertitels toe aan video’s tijdens het uploadproces, wat je kunt kiezen om onmiddellijk te implementeren of te beoordelen en te bewerken op nauwkeurigheid.

Daarnaast implementeert LinkedIn een modus met hoog contrast in de mobiele app, die kleuren zal aanpassen om de toegankelijkheid voor slechtzienden te verbeteren.

LinkedIn voegt automatische ondertiteling toe aan video'sScreenshot van: www.linkedin.com/pulse/driving-more-equitable-workforce-enhanced-tools-resources-berger/, oktober 2022.

Nieuwe functies voor vacatures en gebruikersprofielen

Ter ere van de National Disability Employment Awareness Month introduceert LinkedIn verschillende op toegankelijkheid gerichte verbeteringen aan vacatures en gebruikersprofielen.

Toegankelijkheid werktitels

LinkedIn meldt dat er een aanzienlijke toename is van het totale jaarlijkse aantal vacatures in de VS met het woord “toegankelijkheid” in de functietitel, wat wijst op een groeiende vraag naar toegankelijkheidsspecialisten:

“… uit onze gegevens blijkt dat deze vacatures sinds september 2019 met 171% zijn gestegen, wat aangeeft dat bedrijven hier niet alleen actief over praten, maar ook stappen ondernemen om toegankelijkheidsspecialisten in te huren die kunnen helpen bij het creëren van producten en diensten die voor iedereen werken.”

LinkedIn-gebruikers die in de toegankelijkheidsindustrie werken, kunnen nu een gestandaardiseerde titel kiezen, zoals ‘Accessibility Designer’, ‘Director of Accessibility’ of ‘Accessibility Engineer’.

LinkedIn zegt dat het gebruik van gestandaardiseerde functietitels ervoor kan zorgen dat werknemers worden ontdekt en aangenomen voor functies die overeenkomen met hun vaardigheden.

Nieuw “dyslectisch denken”-vermogen voor profielen

LinkedIn werkt samen met Richard Branson en Made By Dyslexia om Dyslexic Thinking te lanceren, een erkende vaardigheid die gebruikers aan hun profielen kunnen toevoegen.

“Door ons onderzoek hebben we geleerd dat dyslectische denkers vaak in staat zijn om complexe producten of taken te vereenvoudigen en verbanden te zien die anderen misschien missen. Dit voorbeeld laat zien dat een handicap ook kan worden gezien als een kracht en een belangrijke onderscheidende factor.”

Alt-tekst voor advertenties

Adverteerders kunnen nu tekstbeschrijvingen toevoegen aan beeldadvertenties met de alt-tekstadder (alternatieve tekst) in Campagnebeheer.

Met Alt-tekst kunnen blinden of slechtzienden de afbeeldingen in een advertentie begrijpen.

Nieuwe LinkedIn-leercursus

Een nieuwe cursus in de LinkedIn Learning-bibliotheek kan mensen helpen vaardigheden op het gebied van toegankelijkheid te ontwikkelen.

Instructeur Chimmy Kalu’s praktijkgerichte cursus Toegankelijkheid voor ontwerpers leert u hoe u toegankelijke ervaringen op internet kunt ontwerpen en creëren.

beschikbaarheid

Automatische video-ondertiteling wordt de komende weken uitgerold en alt-tekst voor advertenties komt ‘binnenkort’. Alle andere functies die in dit artikel worden genoemd, zijn nu beschikbaar.

bron: LinkedIn
Uitgelichte afbeelding: Tada Images/ShutterstockSource link

More To Explore

Bing AI voicechat komt naar de desktop
Marketing Nieuwtjes

Bing AI voicechat komt naar de desktop

Bing heeft een update aangekondigd voor Bing AI Chat die voicechat-mogelijkheden toevoegt aan de gebruikersinterface voor zoeken op desktops. Spraakinteractie is tweerichtingsverkeer en beschikbaar in

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!