fbpx

Martin Splitt van Google: semantische HTML, zoeken en Google Search Console [Q&A]

Martin Splitt van Google: semantische HTML, zoeken en Google Search Console [Q&A]

Share This Post


Hoe is de indexering onlangs veranderd?

Moet ik echt tijd besteden aan semantische HTML?

Met zoveel veranderingen in de positie van zoekmachines, indexering en zoeken, is het moeilijk om te weten hoe bepaalde technische problemen moeten worden aangepakt.

En laten we eerlijk zijn: aan wie vraag je het?

Nu kunt u rechtstreeks van de bron antwoorden krijgen.

De oprichter van Search Engine Journal, Loren Baker, zal Martin Splitt, pleitbezorger van Google voor ontwikkelaars, alle lastige technische vragen stellen.

En als u zich nu aanmeldt, kunt u eindelijk de antwoorden krijgen.

Neem deel aan deze speciale bijeenkomst met Google’s eigen Martin Splitt, die zijn mening, gedachten en inzichten zal delen over verschillende technische SEO-onderwerpen, waaronder Semantische HTML, Google Search Console, Indexering, Client-Side Rendering en van de server, en meer.

Je leert:

Hoe u het meeste uit semantische opmaak kunt halen. Wat u moet weten over Semantische HTML en Google Search Console. Informatie over het renderen, crawlen en indexeren van zoekmachines. Hoe indexeringsproblemen op te lossen.

En krijg de kans om je eigen vragen te stellen.

Martin Splitt, Google’s Developer Advocate, is niet alleen een expert in het vinden van codes en technieken. Hij staat bekend om zijn bereidheid om zijn kennis en ervaring te delen op een manier die gemakkelijk te begrijpen en te volgen is. En dat zul je zien in dit laatste geval, waar het ons zal helpen beter te begrijpen hoe we het meer technische deel van zoeken moeten aanpakken.

Registreer nu om toegang te krijgen tot dit premium evenement.

Kun je het live-evenement niet bijwonen? Schrijf je toch in en voeg je vraag toe aan het aanmeldingsformulier, zodat we de kans krijgen om het tijdens de liveshow te doen.

We zullen ervoor zorgen dat je de on-demand versie na het evenement ontvangt.Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beƫindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!