fbpx

Meta brengt 6 updates uit voor Facebook-groepen

Share This Post


Meta kondigt zes updates aan voor Facebook-groepen waarmee gebruikers meer soorten inhoud kunnen delen en beheerders om hun community efficiënt te beheren.

De zes nieuwe tools en functies die beschikbaar zijn in Facebook-groepen zijn:

Rollen in Facebook-groepen Deel Facebook-groepsevenementen op Instagramverhalen Pas Facebook-groepsprofielen aan Herken Facebook-groepsgemeenschapsleden Tool-updates Beheerdersondersteuning Sta groepsleden toe inhoud te plaatsen die is gemarkeerd door Facebook

1. Rollen in Facebook-groepen

Facebook-gebruikers kunnen rollen nu exclusief binnen groepen maken en delen.

Voorheen moest je, om een ​​haspel te delen met een Facebook-groep, deze eerst op een andere Facebook-site plaatsen en die post vervolgens met de groep delen.

Je kunt nu een haspel rechtstreeks naar de groep uploaden, wat geweldig is voor privégemeenschappen.

2. Deel het Facebook-evenement op Instagram

Je kunt nu links naar Facebook-groepsevenementen delen in je Instagram-verhaal.

Deze functie is beschikbaar voor groepsleden en beheerders en kan een effectieve manier zijn om gemeenschappen te laten groeien.

3. Pas Facebook-groepsprofielen aan

Je kunt nu het gedeelte Over mij van je Facebook-groep aanpassen om informatie met de community te markeren.

Bovendien is er nu een optie voor beheerders en leden om een ​​indicator aan hun profiel toe te voegen die aangeeft dat ze openstaan ​​voor berichten. Dit geeft aan andere leden aan dat u geïnteresseerd bent om individueel contact te maken.

4. Herken leden van de Facebook-groepsgemeenschap

Facebook test een nieuwe manier voor beheerders om leden van de topbijdragende groep te markeren. Leden kunnen een bijdrage leveren door een actieve rol te spelen met een reeks verantwoordelijkheden in de community of door reacties en opmerkingen op berichten te ontvangen.

In een vergelijkbare test werkt Facebook aan een manier waarop beheerders groepsleden kunnen herkennen die hun best doen om anderen zich welkom te laten voelen.

5. Updates voor de Admin Assistant

Facebook werkt zijn bestaande hulpprogramma voor beheerdersondersteuning bij met meer manieren om inhoud te modereren en actie te ondernemen.

Groepsbeheerders hebben nu de mogelijkheid om berichten met informatie die door externe factcheckers als onwaar is geclassificeerd, automatisch te verplaatsen naar openstaande berichten. Hierdoor kunnen beheerders berichten bekijken voordat ze worden verwijderd.

Facebook helpt groepsbeheerders te begrijpen hoe Admin Assist hen helpt hun community te beheren met een nieuw dagelijks overzicht. De dagelijkse samenvatting bevat een samenvatting van de acties die Admin Assist heeft ondernomen in een community op basis van criteria die zijn ingesteld door beheerders.

6. Sta groepsleden toe inhoud met “Facebook gemarkeerd” te plaatsen

Facebook test een optie waarmee beheerders van in aanmerking komende groepen hun discretie kunnen gebruiken als het gaat om het toestaan ​​van inhoud die is gemarkeerd door het automatische moderatiesysteem van Facebook.

Met deze functie kon een beheerder van een groep aquariumliefhebbers een gemarkeerde opmerking toestaan ​​die een vis “vettig” noemde, wat niet als beledigend bedoeld was.

Meta gebruikt verschillende criteria om te bepalen of een groep in aanmerking komt voor deze functie, waaronder dat de beheerder niet de beheerder mag zijn van een groep die eerder is verwijderd.

bron: Doel
Uitgelichte afbeelding: askarim/ShutterstockSource link

More To Explore

Bing AI voicechat komt naar de desktop
Marketing Nieuwtjes

Bing AI voicechat komt naar de desktop

Bing heeft een update aangekondigd voor Bing AI Chat die voicechat-mogelijkheden toevoegt aan de gebruikersinterface voor zoeken op desktops. Spraakinteractie is tweerichtingsverkeer en beschikbaar in

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!