fbpx

Meta lanceert campagne om aankopen van kleine bedrijven te ondersteunen

Meta lanceert campagne om aankopen van kleine bedrijven te ondersteunen

Share This Post


Meta lanceert een campagne om gebruikers aan te moedigen het midden- en kleinbedrijf (MKB) te steunen tijdens het kerstinkopenseizoen.

Vandaag kondigt Meta aan:

Een voortzetting van hun #BuyBlack Friday-initiatief. Een gids voor kerstcadeaus voor 2022 met bedrijven uit het Meta Business Leaders Network. Een MKB-vakantiemarketinggids voor 2022.

#BuyBlack Friday-initiatief

Meta zet zijn #BuyBlack Friday-campagne voor het derde jaar voort, met gratis middelen, onderwijs en training voor MKB-bedrijven in zwarte handen.

Tegenwoordig kunnen zwarte ondernemers de bijgewerkte #BuyBlack Friday-website bezoeken om een-op-een marketingondersteuning in te plannen en te ontvangen.

Daarnaast belicht de website verschillende MKB-bedrijven in zwarte handen en persoonlijke tips/gidsen over hoe ze succes hebben gevonden met Meta-bedrijfstools.

Meta benadrukt het belang van het kerstinkopenseizoen voor minderheidsbedrijven:

“Voor minderheidsbedrijven die al onevenredig zwaar getroffen zijn door de pandemie, is het belang van de feestdagen nog acuter: 25% van de Amerikaanse minderheidsbedrijven verwacht meer dan de helft van hun jaaromzet te krijgen van oktober tot november, en dat is het hoogste voor bedrijven in zwarte handen met 34%.”

Gids voor vakantiegeschenken

Meta’s jaarlijkse kerstcadeaugids, getiteld “2022 Smalliday Showcase”, belicht een aantal bedrijven uit het Meta Business Leaders Network (MLBN).

Consumenten kunnen rechtstreeks vanuit de gids winkelen om exclusieve promoties en kortingen te ontvangen.

Meta’s Holiday Gift Guide wordt gelanceerd op 21 november.

Vakantiemarketinggids voor het MKB

Meta brengt een bijgewerkte vakantiemarketinggids voor het MKB uit met tips en advies over het gebruik van de gratis tools van het bedrijf om de verkoop tijdens de feestdagen te maximaliseren.

De belangrijkste onderdelen van de gids zijn:

Advertenties stimuleren met Prestatie 5: Leer hoe u uw advertenties effectiever kunt maken, meer verkopen kunt genereren en uw klantenbestand kunt uitbreiden.
Update inhoud en bedrijfsinformatie: Leer hoe u een onderscheidende look kunt creëren voor uw marketingcampagne voor de feestdagen en hoe u deze het hele seizoen consistent kunt houden.
Algemene vakantiemarketingtips: Leer hoe u producten of services kunt positioneren als cadeau met behulp van verschillende persona’s in posts en advertenties.

Meta’s Holiday Marketing Guide en BuyBlack Friday-website zijn nu beschikbaar. De cadeaugids voor de feestdagen is volgende week beschikbaar.

bron: Doel

Uitgelichte afbeelding: Wirestock Creators/ShutterstockSource link

More To Explore

Bing AI voicechat komt naar de desktop
Marketing Nieuwtjes

Bing AI voicechat komt naar de desktop

Bing heeft een update aangekondigd voor Bing AI Chat die voicechat-mogelijkheden toevoegt aan de gebruikersinterface voor zoeken op desktops. Spraakinteractie is tweerichtingsverkeer en beschikbaar in

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!