fbpx

Microsoft Advertising lanceert doelgroepsegmenten voor Valentijnsdag

Microsoft Advertising lanceert doelgroepsegmenten voor Valentijnsdag

Share This Post


Microsoft Advertising heeft verschillende updates voor zijn platform doorgevoerd om marketeers te helpen hun campagnes op te schalen en meer klanten te bereiken.

Uitbreiding van de markt

Ten eerste breidt Microsoft Advertising uit naar 34 extra markten, waardoor het totaal op 164 markten wereldwijd komt, waardoor bedrijven meer dan 1 miljard mensen kunnen bereiken.

Automatisch bieden en attributie bij de laatste aanraking

Een van de belangrijkste functies van Microsoft Advertising is het Microsoft Audience Network, dat flexibele opties biedt om advertentiedoelen te bereiken.

Microsoft voegt geautomatiseerd bieden en last-touch attributie toe aan het Microsoft Audience Network en stelt data-opt-outs beschikbaar voor alle automatische biedtactieken.

Hierdoor kunnen marketeers hun biedstrategie automatiseren en optimaliseren, waardoor het voor hen gemakkelijker wordt om hun doelgroep te bereiken en hun advertentiedoelen te bereiken.

Deze nieuwe functies zullen marketeers ook helpen de impact van hun advertentie-inspanningen beter te begrijpen, aangezien toeschrijving van de laatste aanraking inzicht geeft in welke contactpunten de grootste invloed hadden op conversies.

Gegevensuitsluitingen voor alle geautomatiseerde biedtactieken zijn een andere handige functie voor marketeers. Hiermee kunnen ze specifieke gegevens uitsluiten van hun biedstrategie, waardoor ze meer controle hebben over hun advertentie-inspanningen.

Bovendien kunnen gegevensuitsluitingen helpen zorgen voor optimale prestaties tijdens een gegevensuitval of ongewenste wijzigingen in het bijhouden van conversies.

Nieuwe doelgroepsegmenten in de markt

Om de doelgroeptargeting verder te verbeteren, heeft Microsoft Advertising in-market doelgroepsegmenten voor Valentijnsdag gelanceerd in India, het VK, de VS, Frankrijk, Duitsland en Australiƫ.

Daarnaast test het bedrijf de uitbreiding van aangepaste mixen, waarmee marketeers gecombineerde lijsten van doelgroeptypen kunnen maken, zoals klanttargeting, aangepaste doelgroepen, remarketing en dynamische remarketing.

Updates voor het bijhouden van conversies

Microsoft Advertising heeft verschillende verbeteringen aangebracht in het bijhouden van conversies, waaronder de mogelijkheid om Universal Event Tracking (UET)-tags te ontkoppelen, vereenvoudigde instellingen voor aangepaste gebeurtenissen en de mogelijkheid om snel conversies bij te houden voor alle accounts

Het bedrijf heeft Google Import for Smart Campaigns ook beschikbaar gemaakt in 11 markten, waardoor het voor adverteerders gemakkelijker wordt om hun campagnes over te zetten van Google Ads naar Microsoft Advertising.

De uitbreiding van Microsoft Advertising naar nieuwe markten, functies zoals automatisch bieden en last-touch attributie, en verbeteringen in het bijhouden van conversies, bieden bedrijven meer mogelijkheden om hun doelgroep te bereiken, hun campagnes te optimaliseren en de algehele advertentieprestaties te verbeteren.

bron: Microsoft

Uitgelichte afbeelding: sockagphoto/ShutterstockSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beƫindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!