fbpx

Microsoft beperkt Bing AI-chatberichten per dag

Microsoft beperkt Bing AI-chatberichten per dag

Share This Post


Microsoft’s AI-aangedreven Bing-zoekmachine, Edge-webbrowser en ingebouwde chatfunctie krijgen veel lof van gebruikers tijdens de eerste tests.

In meer dan 169 landen hebben de nieuwe functies geleid tot betere zoekresultaten, completere antwoorden en hulpmiddelen om inhoud te genereren.

Met name de chatfunctie heeft geleid tot een gezonde betrokkenheid, waarbij gebruikers tijdens een sessie meerdere vragen stellen om nieuwe informatie te ontdekken.

Gebruikers hebben gemeld dat de chatervaring gebruiksvriendelijk en toegankelijk is, met een goede balans tussen nuttige reacties.

Feedback op door Bing gegenereerde antwoorden op basis van AI was overweldigend positief, met 71% van de gebruikers die een “duim omhoog” gaven.

Ondanks de positieve feedback kan Bing in lange chatsessies van 15 of meer vragen repetitief worden en leiden tot nutteloze antwoorden.

Om dit probleem aan te pakken, heeft Microsoft wijzigingen aangebracht om chatsessies beter te focussen.

Nieuwe wijzigingen in de chatfunctie

Volgens gegevens van Microsoft vinden de meeste gebruikers binnen vijf beurten de antwoorden die ze nodig hebben, waarbij slechts een klein percentage van de chatgesprekken meer dan 50 berichten bevat.

Als zodanig is de chatervaring nu beperkt tot 50 chatbeurten per dag en vijf chatbeurten per sessie.

Nadat een chatsessie vijf beurten heeft bereikt, worden gebruikers gevraagd een nieuw onderwerp te starten.

De context wordt aan het einde van elke chatsessie gewist, zodat het model niet in de war raakt.

Om een ​​nieuwe sessie te starten, kunnen gebruikers op het bezempictogram links van het zoekvak klikken om opnieuw te beginnen.

Andere updates worden uitgevoerd

Microsoft werkt voortdurend aan het verbeteren van de nieuwe functies op basis van feedback van gebruikers.

Het bedrijf is van plan de onderliggende gegevens te verbeteren voor zoekopdrachten die actuele gegevens nodig hebben, zoals live sportuitslagen.

Bovendien overweegt Microsoft een schakelaar toe te voegen voor meer controle over de nauwkeurigheid versus creativiteit van het antwoord dat past bij de vraag van een gebruiker.

Microsoft onderzoekt ook het toevoegen van een tool om de context te vernieuwen of helemaal opnieuw te beginnen, waardoor gebruikers een fijnmazigere controle krijgen.

Omdat gebruikers een cruciale rol spelen in de nieuwe Bing-ervaring, moedigt Microsoft gebruikers aan om hun gedachten en ideeën te blijven indienen.

Microsoft zet zich in voor dagelijkse verbetering en zal regelmatig updates blijven geven over wijzigingen en geboekte vooruitgang.

bronnen: Microsoft (1, 2)

Uitgelichte afbeelding: rarrarorro/ShutterstockSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!