fbpx

Microsoft Bing krijgt een AI-afbeeldingsgenerator

Microsoft Bing krijgt een AI-afbeeldingsgenerator

Share This Post


Microsoft Bing krijgt de komende weken een AI-afbeeldingsgenerator, waarmee gebruikers tekst kunnen omzetten in digitale kunst.

Laten we zeggen dat een foto van een Shiba Inu als astronaut perfect zou passen bij een blogpost die je aan het schrijven bent.

U gebruikt zoekmachines voor een gratis te gebruiken afbeelding, maar u kunt er geen vinden die aan uw criteria voldoet.

Met de nieuwe tool voor het maken van afbeeldingen die naar Microsoft Bing komt, kunt u de exacte afbeelding genereren die u nodig hebt door beschrijvende tekst in te voeren.

Bekijk hieronder een voorbeeld van Image Creator in actie:

Microsoft Bing krijgt een AI-afbeeldingsgeneratorAfbeelding tegoed: screenshot van microsoft.com/en-us/microsoft-365/blog/2022/10/12/new-tools-from-microsoft-365-edge-and-bing-bridge-the-gap -between-productivity -en-creativiteit/, oktober 2022.

Image Creator wordt mogelijk gemaakt door DALL-E 2 beeldgeneratietechnologie die is ontwikkeld door OpenAI.

In een blogpost zegt Microsoft dat Image Creator zoekers kan helpen bij het maken van afbeeldingen die nog niet bestaan.

Het enige wat u hoeft te doen is een beschrijving van de afbeelding te schrijven en Image Creator zal deze voor u genereren.

Wanneer Image Creator beschikbaar is, kunt u deze openen door naar het tabblad Bing Images te gaan en op “Image Creator” of het Image Creator-pictogram in de Microsoft Edge-zijbalk te klikken.

beschikbaarheid

Microsoft kiest voor een “gemeten” benadering met de release van Image Creator, te beginnen met een beperkte preview op geselecteerde locaties.

De geleidelijke release is te danken aan de nieuwe DALL-E 2-technologie.

Microsoft neemt een voorzichtige benadering van een verbintenis tot verantwoorde AI, zegt het bedrijf:

“Het is belangrijk, met vroege technologieën zoals DALL∙E 2, om te erkennen dat dit nieuw is en hopelijk zal het blijven evolueren en verbeteren. We nemen onze inzet voor verantwoorde AI serieus. Om te voorkomen dat DALL∙E 2 ongepaste resultaten levert in de Designer- en Image Creator-app, werken we samen met onze partner OpenAI, die DALL∙E 2 heeft ontwikkeld, om de nodige stappen te nemen en zullen we onze aanpak blijven ontwikkelen “.

Image Creator gebruikt technieken om misbruik te voorkomen, waaronder het blokkeren van zoekopdrachten over gevoelige onderwerpen en filters om het genereren van afbeeldingen te beperken die het beleid van Bing schenden.

Microsoft verwelkomt feedback van de beperkte preview om Image Creator te verbeteren voordat deze aan iedereen wordt vrijgegeven.

bron: Microsoft

Uitgelichte afbeelding: Zhuravlev Andrey/ShutterstockSource link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!