fbpx

Microsoft introduceert Bing & Edge van de volgende generatie: de toekomst van zoeken

Microsoft introduceert Bing & Edge van de volgende generatie: de toekomst van zoeken

Share This Post


Microsoft lanceert de volgende generatie AI-aangedreven Bing en Edge om de categorie zoeksoftware te transformeren.

De belangrijkste kenmerken van de volgende generatie zijn:

Overgang van een beperkt voorbeeld naar een open Bing-voorbeeld, waardoor de testwachtlijst wordt geëlimineerd. Verbeter de zoekervaring van alleen tekst naar een meer visuele ervaring met uitgebreide beeld-/videoreacties en multimodale ondersteuning. Overgang van chat-/zoeksessies voor eenmalig gebruik naar productiviteitservaringen met meerdere sessies met chatgeschiedenis en permanente chats in Edge. Open de mogelijkheden van het platform zodat ontwikkelaars en derde partijen bovenop Bing kunnen bouwen, wat gebruikers zou helpen actie te ondernemen op hun vragen en taken uit te voeren.

Hier vindt u meer informatie over alle wijzigingen en updates die vandaag zijn aangekondigd.

Bing nu in geopende preview

Als reactie op de aanzienlijke acceptatie, betrokkenheid en feedback van klanten heeft Microsoft aangekondigd dat de nieuwe Bing nu in open preview is en geen wachtlijst meer vereist.

Deze ontwikkeling maakt het voor iedereen gemakkelijker om de nieuwe Bing en Edge uit te proberen door zich bij Bing aan te melden met hun Microsoft-account.

Maak de zoektocht visueler

Microsoft maakt vorderingen om zoeken visueler te maken door meer visuele en uitgebreide antwoorden te introduceren, zoals diagrammen en grafieken, en een bijgewerkte antwoordindeling.

Ze bieden deze visuele ervaringen ook in chat en hebben Bing Image Creator uitgebreid om meer dan 100 talen te ondersteunen.

Dit betekent dat gebruikers nu afbeeldingen in hun moedertaal kunnen maken.

Maak zoeken productiever

Microsoft werkt eraan om zoeken productiever te maken door functies aan te bieden zoals toegang tot chatgeschiedenis en de mogelijkheid om te delen en te exporteren.

Gebruikers kunnen binnenkort terugkeren naar eerdere chats in Bing Chat met chatgeschiedenis en hun gesprek bij de hand houden tijdens het browsen.

Voor gebruikers die hun gesprek met anderen willen delen of een nieuw idee willen herhalen, voegt Microsoft export- en deelfunctionaliteit toe aan chatten.

Daarnaast heeft Microsoft Edge binnenkort verbeterde samenvattingsmogelijkheden voor lange documenten, waaronder pdf’s en websites met een groter formaat.

Microsoft introduceert ook Edge Actions waarmee gebruikers nog meer taken kunnen uitvoeren met minder stappen, zoals het bekijken van een specifieke film, het stellen van Bing Chat-vragen met betrekking tot de mobiele pagina die ze bekijken en het aanpassen van concepten op basis van feedback zoals pitch . lengte, frasering en meer.

Ga van een product naar een platform

Microsoft is van plan plug-ins van derden toe te voegen aan de Bing-chatervaring, waardoor het een platform voor ontwikkelaars wordt.

Deze integratie stelt gebruikers in staat om acties uit te voeren, zoals het boeken van een reservering op OpenTable of het vinden van antwoorden op complexe vragen op basis van door mensen samengestelde wetenschap, wiskunde en data met behulp van Wolfram Alpha, rechtstreeks vanuit Bing Chat.

Microsoft zet zich in samenwerking met OpenAI in om deze mogelijkheid zo toegankelijk en consistent mogelijk te maken voor ontwikkelaars, in de overtuiging dat dit soort mogelijkheden een revolutie teweeg kunnen brengen in de zoekfunctie en kansen voor ontwikkelaars in het zoekdomein kunnen vergroten.

Microsoft nodigt iedereen uit om de nieuwe Bing en Edge uit te proberen en belooft door te gaan met zijn doordachte en afgemeten benadering van het verzamelen van feedback en het maken van snelle preview-aanpassingen.

Vanaf nu zegt Microsoft dat het wekelijkse wijzigingen in de preview zal aanbrengen, waarbij de meest gevraagde functies en updates worden opgenomen en nieuwe ervaringen worden toegevoegd.

bron: Microsoft
Uitgelichte afbeelding gegenereerd door de auteur via Midjourney.Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!