fbpx

Microsoft introduceert nieuwe Mobile-First-ervaringen voor Bing & Edge

Microsoft introduceert nieuwe Mobile-First-ervaringen voor Bing & Edge

Share This Post


In een aankondiging onthult Divya Kumar, het wereldwijde marketinghoofd van Microsoft, de verbeteringen die komen naar de mobiele versies van Bing en Edge.

Functies waarvan begin mei een preview is gemaakt, worden deze week uitgerold en verrijken de Bing Chat-ervaring met video’s, kenniskaarten, afbeeldingen, betere opmaak en ingebouwde mogelijkheden voor sociaal delen.

De chatgeschiedenis ontvouwt zich, waardoor u toegang krijgt tot recente activiteit door op het klokpictogram boven aan het chatvenster te klikken.

Hier is meer informatie over de nieuwe functies die deze week beschikbaar komen.

Verbeterde Bing-ervaring

Microsoft lanceerde 100 dagen geleden Bing en Edge met kunstmatige intelligentie, een belangrijke mijlpaal in zijn technologische reis.

De hype rond Bing heeft ongekende hoogten bereikt, gekenmerkt door een achtvoudige toename van dagelijkse downloads sinds de release van de nieuwe versie.

Microsoft is van mening dat deze toename de wereldwijde acceptatie van Bing als een draagbare AI-assistent weerspiegelt.

Om deze mobiele ervaringen verder te verbeteren, voegt Microsoft nieuwe functies toe aan de apps Bing, SwiftKey, Edge en Skype.

Bing

De Bing-app krijgt verschillende nieuwe functies.

Microsoft brengt een Bing Chat-widget uit om toe te voegen aan uw iOS- of Android-startschermen.

Hierdoor heb je direct toegang tot de nieuwe Bing Chat-ervaring of kun je mondeling vragen stellen door op het microfoonpictogram te klikken.

Een veelgevraagde functie is de mogelijkheid om continue gesprekken tussen platforms te voeren. Dit is nu mogelijk.

Met de vernieuwde Bing-app kun je een chat starten op desktop en voortzetten op mobiel, en vice versa.

Microsoft vergroot de ondersteuning voor landen en talen voor spraakinvoer en verbetert de kwaliteit van niet-Engelse chats, zodat gebruikers over de hele wereld hun ervaring kunnen aanpassen.

SwiftKey

SwiftKey, het iOS- en Android-toetsenbord van Microsoft, ziet indrukwekkende AI-integraties.

Nu kunt u SwiftKey gebruiken om berichten op te stellen met AI, waardoor tekstinvoer efficiënter en voorspellender wordt.

De op AI gebaseerde vertaler van Microsoft is nu ingebouwd in het SwiftKey-toetsenbord, waardoor meertalige communicatie eenvoudiger wordt.

Klik na het openen van het toetsenbord op het Bing-pictogram, selecteer “Vertalen”, kies de talen en typ of plak uw tekst om een ​​vertaling te krijgen.

Ten slotte introduceert de app nieuwe tonen voor een persoonlijkere type-ervaring.

Microsoft introduceert nieuwe Mobile-First-ervaringen voor Bing & EdgeAfbeelding tegoed: Microsoft

Skypen

In een beweging die de AI-mogelijkheden van Bing naar Skype brengt, heb je nu toegang tot de nieuwe Bing in alle groepschats, waardoor de conversatiemogelijkheden van de app naar een nieuw niveau worden getild.

Bing kan direct in de chat worden getagd zonder dat deelnemers dit aan hun contacten hoeven toe te voegen.

Rand

De Edge-app is geconfigureerd om meer contextbewuste chat aan te bieden, zodat u vragen kunt stellen over de inhoud van een pagina of Bing kunt vragen deze samen te vatten.

Microsoft introduceert nieuwe Mobile-First-ervaringen voor Bing & EdgeAfbeelding tegoed: Microsoft

vooruit kijken

Deze reeks updates en nieuwe functies omvat de eerste 100 dagen van Bing met AI.

De aanstaande Build-conferentie van Microsoft zal updates bevatten die gericht zijn op ontwikkelaars en hoe ze het Bing AI-platform kunnen gebruiken om hun aanbod op pc en mobiel te verbeteren.

bron: MicrosoftSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!