fbpx

Microsoft introduceert Predictive Targeting, een AI-aangedreven advertentietool

Share This Post


Microsoft kondigt de lancering aan van Predictive Targeting, een advertentietool op basis van kunstmatige intelligentie.

De technologie is gebaseerd op machine learning om adverteerders te helpen nieuwe en ontvankelijke doelgroepen te bereiken en de conversieratio’s te verhogen.

Vind verborgen doelgroepen

Microsoft introduceert Predictive Targeting, een AI-aangedreven advertentietoolScreenshot van: about.ads.microsoft.com, juni 2023.

Voorspellende targeting analyseert signalen van bestaande advertenties en bestemmingspagina’s van adverteerders en doelgroepgegevens van Microsoft om potentiële nieuwe doelgroepen te identificeren.

De tool target advertenties automatisch op doelgroepen die waarschijnlijk zullen converteren, zonder dat adverteerders handmatig een strategie voor doelgroeptargeting hoeven uit te werken.

Tijd besparen en efficiëntie verhogen

Microsoft beweert dat voorspellende targeting de conversiepercentages van adverteerders met gemiddeld 46 procent kan verhogen, terwijl het advertentietargetingproces wordt gestroomlijnd.

Adverteerders hoeven geen tijd meer te besteden aan onderzoek om hun doelgroepen te bepalen en kunnen vertrouwen op de algoritmen van Microsoft om de meest veelbelovende leads te vinden.

De tool is bedoeld om adverteerders te helpen het rendement op hun investering te maximaliseren en hun advertentiecampagnes efficiënter te maken.

Flexibiliteit voor verschillende behoeften

Voorspellende targeting kan onafhankelijk of in combinatie met de bestaande targetingstrategieën van adverteerders worden gebruikt.

Als het alleen wordt gebruikt, biedt het een uitgebreide oplossing voor het ontdekken en bereiken van relevante doelgroepen.

Wanneer het wordt toegevoegd aan bestaande strategieën, helpt het adverteerders hun bereik uit te breiden en nieuwe potentiële klanten te vinden buiten hun gedefinieerde doelgroepen.

Dankzij deze flexibiliteit kunnen adverteerders de tool aanpassen aan hun specifieke behoeften.

Potentiële nadelen

Voordat u overstapt op een nieuwe targetingoplossing, is het essentieel om de mogelijke valkuilen te overwegen.

Door te vertrouwen op de algoritmen van Microsoft om doelgroepen te bepalen, geven adverteerders enige controle over wie hun advertenties te zien krijgt.

AI kan zich richten op doelgroepen die adverteerders niet hadden verwacht of van plan waren te bereiken.

Dit kan leiden tot verspilde advertentie-uitgaven of merkschade als de verkeerde doelgroepen worden blootgesteld aan de advertenties.

Adverteerders willen naast beschermende targeting mogelijk andere targeting- en meetinstrumenten gebruiken om volledige afhankelijkheid van Microsoft te voorkomen.

Beginnend

Voorspellende targeting wordt nu de standaard targetingmethode voor doelgroepadvertenties.

Adverteerders hoeven alleen maar de tool te activeren en de algoritmen van Microsoft bepalen het optimale publiek voor hun advertenties.

Microsoft introduceert Predictive Targeting, een AI-aangedreven advertentietoolScreenshot van: about.ads.microsoft.com, juni 2023.

Adverteerders kunnen voorspellende targeting ook uitschakelen en hun doelgroepen naar behoefte definiëren.

Microsoft raadt adverteerders aan om aantrekkelijke advertentieteksten te gebruiken die zijn afgestemd op hun doelklanten, automatisch bieden, een groter bereik tussen advertentiegroepen en het bijhouden van campagneprestaties.

Het bedrijf voorspelt dat voorspellende targeting de advertentiecampagnes van adverteerders zal helpen stimuleren en de toekomst van gerichte advertenties zal inluiden.

Uitgelichte afbeelding: screenshot van about.ads.microsoft.com, juni 2023.

bron: MicrosoftSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!