fbpx

Microsoft kondigt aan dat ChatGPT-mogelijkheden naar Bing komen

Microsoft kondigt aan dat ChatGPT-mogelijkheden naar Bing komen

Share This Post


Microsoft heeft vandaag aangekondigd dat het geavanceerde AI-mogelijkheden toevoegt aan zijn Bing-zoekmachine, met de toevoeging van een nieuwe ChatGPT-achtige functie.

Microsoft onthulde zijn plannen om ChatGPT te integreren tijdens een privé-evenement dat vandaag werd gehouden op het hoofdkantoor in Redmond, dat zich richtte op de samenwerking met OpenAI.

In tegenstelling tot recente virtuele evenementen, werd deze specifieke persconferentie persoonlijk gehouden en niet online gestreamd.

Tijdens het evenement benadrukte Satya Nadella, CEO van Microsoft, het belang van deze nieuwe functie en hoe deze een revolutie teweeg zal brengen in de manier waarop mensen omgaan met zoekmachines.

“Ik denk dat deze technologie vrijwel elke categorie software gaat veranderen”, zegt Nadella.

Nadella verkondigde: “De race begint vandaag”, en Microsoft zal “snel gaan bewegen”.

Bezoekers van het evenement kregen een voorproefje van de nieuwste zoekervaring, waarnaar Microsoft verwijst als “uw door AI aangedreven co-piloot voor het web”.

Deze nieuwe ervaring combineert de nieuwe Bing-zoekmachine en de Edge-webbrowser, ontworpen om elkaar aan te vullen.

Nadella legde uit dat de nieuwe Bing directe antwoorden op vragen zou geven en gebruikers zou aanmoedigen om creatiever te zijn.

Hij verklaarde ook dat de huidige zoekervaring niet zo efficiënt werkt als zou moeten, aangezien mensen in 40% van de gevallen op zoeklinks klikken en meteen weer klikken.

Dit geeft duidelijk aan dat de zoekervaring moet worden bijgewerkt en verbeterd. Nadella beweert dat de gebruikerservaring van zoekmachines in 20 jaar niet is veranderd en dat het tijd is voor Microsoft om zich aan te passen.

Introductie van de nieuwe Bing

De nieuwe Bing wordt aangedreven door een taalmodel van de volgende generatie van OpenAI, dat speciaal is aangepast voor zoekdoeleinden. Het is zelfs krachtiger dan het ChatGPT-model.

Microsoft heeft een nieuwe manier van werken met OpenAI geïmplementeerd, het “Prometheus-model”, dat de relevantie van reacties verbetert, ze annoteert, up-to-date houdt en meer.

De zoekindex is ook verbeterd door AI-modellering toe te passen op het kernzoekalgoritme, wat volgens Nadella de grootste sprong in relevantie ooit is.

Het draait op een nieuwe gebruikerservaring met een uitgebreid zoekvak dat maximaal 1000 tekens accepteert. De voorbeelden die tijdens het evenement werden gedeeld, lijken precies op de recente lekken.

De nieuwe Bing bevat een chatbot die zich op dezelfde manier gedraagt ​​als ChatGPT, waardoor gebruikers in natuurlijke taal met Bing kunnen communiceren.

De nieuwe ChatGPT-achtige functie van Bing gaat een stap verder, waardoor gebruikers een echt gesprek met de zoekmachine kunnen voeren, met de mogelijkheid om eerdere vragen te volgen en meer context te bieden voor hun zoekopdracht.

Dit is een zich ontwikkelend verhaal…

bron: De rand

Uitgelichte afbeelding: Poetra.RH/ShutterstockSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!