fbpx

Microsoft lanceert gratis AI-training om de vaardigheidskloof aan te pakken

Microsoft lanceert gratis AI-training om de vaardigheidskloof aan te pakken

Share This Post


Microsoft en LinkedIn ondernemen stappen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar AI-vaardigheden onder de beroepsbevolking.

Beschikbaar via LinkedIn Learning, Microsoft lanceert het AI Skills Initiative om mensen de kennis en tools te bieden die ze nodig hebben om te profiteren van AI-technologie.

Microsoft benadrukt dat hoewel AI het leven en werk kan verbeteren, mensen moeten leren om het op verantwoorde en ethische wijze te gebruiken.

Het AI Skills Initiative heeft tot doel deze kennis te helpen opbouwen en mensen voor te bereiden op de toekomst van werken met AI.

De gratis AI-training van Microsoft

Het AI-vaardighedeninitiatief van Microsoft omvat nieuwe gratis cursussen die zijn ontwikkeld met LinkedIn.

De cursus biedt een inleiding tot AI en kwesties die verband houden met verantwoorde AI. Het wordt aangeboden in het Engels, andere talen volgen in de komende maanden.

Na afronding van de cursus ontvangt u een Professional Certificate in Generative AI van Microsoft, dat u op uw LinkedIn-profiel kunt weergeven.

Aanvullende bronnen zijn onder meer een toolkit voor trainers met AI-inhoud voor docenten en een gratis AI-vaardigheidsuitdaging in Microsoft Learn. De uitdaging leert essentiële AI-vaardigheden met behulp van Microsoft-technologie.

Microsoft belooft dat de cursussen tot 2025 gratis toegankelijk zijn.

Wat zit erin

Hier is een overzicht van de cursus getiteld “Career Essentials in Generative AI van Microsoft en LinkedIn.”

De cursus heeft vijf instructievideo’s van bijna vier uur.

Trainingsvideo’s zijn onder andere:

Inleiding tot kunstmatige intelligentie Wat is generatieve AI? Generatieve AI: de evolutie van doordacht online zoeken Uw werk stroomlijnen met Microsoft Bing Chat Ethiek in het tijdperk van generatieve AI
Microsoft lanceert gratis AI-training om de vaardigheidskloof aan te pakkenScreenshot van: https://www.linkedin.com/learning/, juli 2023.

Om het certificaat van professionaliteit te krijgen, moet u eerst alle video’s voltooien. Het examen is pas toegankelijk na het voltooien van alle trainingen.

Na het behalen van het examen krijgt u direct toegang tot uw certificaat. Deze kun je dan toevoegen aan je LinkedIn profiel en delen met je netwerk.

Dringende behoefte aan AI-vaardigheden

Het AI Skills Initiative van Microsoft komt tegemoet aan een dringende behoefte aan vaardigheden die bedrijven hebben vastgesteld.

Volgens het World Economic Forum zijn AI-vaardigheden de derde prioriteit voor de trainingsprogramma’s van bedrijven.

Uit onderzoek van Microsoft blijkt dat hoewel 70% van de mensen zou willen dat AI meer van hun werklast afhandelt, 49% zich zorgen maakt dat AI hun werk zou kunnen vervangen.

Het nieuwe AI Skills Initiative is bedoeld om werknemers te helpen de kennis en ervaring op te doen om AI-technologieën te gebruiken.

vooruit kijken

Het Skills for Jobs-programma van Microsoft heeft miljoenen mensen over de hele wereld bereikt en hen geholpen een nieuwe carrière te vinden in veelgevraagde gebieden zoals cyberbeveiliging.

Het AI Skills Initiative is de volgende stap in deze voortdurende inspanning, die belooft meer innovatie en partnerschappen naar voren te brengen.

bron: LinkedIn

Uitgelichte afbeelding: VBD Photos/ShutterstockSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!