fbpx

Microsoft lanceert lokale zoekadvertenties voor Bing

Microsoft lanceert lokale zoekadvertenties voor Bing

Share This Post


Microsoft kondigt lokale zoekadvertenties aan voor Bing, een nieuwe advertentie-ervaring die bedrijven kan helpen hun lokale zichtbaarheid te verbeteren en zich te onderscheiden van de concurrentie.

Bovendien rolt Microsoft deze maand verschillende nieuwe updates uit om adverteerders te helpen conversies bij te houden, UET-tags op te schonen en lijsten met gemengde doelgroepen te maken.

Hier is meer informatie over de updates die Microsoft deze maand voor adverteerders heeft gepland.

Lokale zoekadvertenties

De lokale zoekadvertenties van Microsoft zijn ontworpen om bedrijven meer aandacht te geven in de zoekresultaten.

Ze worden uitgevoerd in de lokale resultatenentiteit op de resultatenpagina van de Bing-zoekmachine en in Bing Maps op uw bureaublad.

Wanneer iemand op Bing naar een lokaal bedrijf zoekt, ziet hij de nieuwe lokale zoekadvertentieblokken samen met andere zoekresultaten.

Bedrijven kunnen lokale zoekadvertenties gebruiken om hun producten en services te promoten bij potentiële klanten in de buurt.

Bovendien bevatten advertenties essentiële bedrijfsinformatie, zoals de bedrijfslocatie, het telefoonnummer en de openingstijden.

Deze functie is vooral handig voor bedrijven die afhankelijk zijn van voetverkeer. Door deze informatie vooraf te verstrekken, kunnen bedrijven het voor klanten gemakkelijker maken om deze informatie te vinden en een aankoop te doen.

U moet een Microsoft Advertising-account hebben en locatie-extensies instellen om aan de slag te gaan.

U heeft dan de mogelijkheid om een ​​lokale zoekadvertentie te maken. Eenmaal gedaan, zal het verschijnen in lokale zoekresultaten wanneer iemand zoekt naar een relevant trefwoord of zinsdeel.

Andere advertentie-updates van Microsoft in maart

Aangepaste conversie-installatiewizard zonder code

Een van de grootste nieuwe functies die Microsoft deze maand uitbrengt, is de Codeless Custom Conversion Setup Wizard.

Met deze nieuwe tool kunt u aangepaste conversietracking instellen zonder uw websitecode bij te werken.

In plaats daarvan kunt u Microsoft Clarity-statistieken inschakelen in de UET-tag (Universal Event Tracking) en het bijhouden van conversies per gebeurtenis instellen.

Wis UET-tags

Microsoft rolt een nieuwe optie uit in UET-instellingen om ongebruikte tags te verwijderen.

Deze functie is handig voor bedrijven die conversiegegevens moeten opschonen, dubbele tags hebben of een nieuwe website hebben.

Om tags te verwijderen, vinkt u het vakje aan naast de ongewenste UET-tag en verwijdert u deze.

Houd er rekening mee dat tags alleen kunnen worden verwijderd als ze niet zijn gekoppeld aan een conversiedoel of doelgroep of worden gedeeld met een ander account.

Updates voor aangepaste combinaties

Microsoft rolt de Custom Combinations-updates uit die vorige maand zijn aangekondigd.

Dit betekent dat u gecombineerde lijsten kunt maken van de volgende doelgroeptypen: targeting op klantenlijst, aangepaste doelgroepen, remarketing en dynamische remarketing.

Voorheen was het alleen mogelijk om klantenlijsttargeting te combineren met andere klantenlijsttargetinglijsten of aangepaste doelgroepen met andere aangepaste doelgroepen.

Nieuwe commerciële markten in Noord-Amerika

Later in maart zal Microsoft winkeladverteerders toestaan ​​feeds te uploaden in het Frans in Canada en in het Spaans in de Verenigde Staten.

Hierdoor kunnen potentiële klanten advertenties zien in de taal van hun voorkeur in hun land.

Adverteerders kunnen nieuwe feeds uploaden met behulp van het bestaande uploadproces voor bestandsfeeds. Na het uploaden worden advertenties weergegeven in de zoektaal van de gebruiker in partnerlanden.

Op te sommen

Lokale zoekadvertenties van Microsoft zijn een nieuwe tool voor bedrijven die hun zichtbaarheid in lokale zoekresultaten willen vergroten.

Bedrijven kunnen vandaag nog aan de slag met lokale zoekadvertenties door locatie-extensies in te stellen en er een te maken.

Aanvullende updates van Microsoft voor adverteerders maken het eenvoudiger om conversies bij te houden, UET-tags op te schonen en aangepaste doelgroeplijsten te maken.

De aangepaste wizard voor het instellen van conversies zonder code is opmerkelijk omdat deze het bijhouden van aangepaste conversies mogelijk maakt zonder uw websitecode bij te werken.

Dit bespaart tijd en moeite en stelt digitale marketeers in staat zich te concentreren op het optimaliseren van hun campagnes.

Uitgelichte afbeelding: IB Photography/Shutterstock

bron: MicrosoftSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!