fbpx

Microsoft Store-aankondigingen gaan wereldwijd en nieuwe functies worden onthuld

Microsoft Store-aankondigingen gaan wereldwijd en nieuwe functies worden onthuld

Share This Post


Microsoft Store-advertenties breiden zich wereldwijd uit en introduceren nieuwe functies om advertenties te stroomlijnen en het bereik te vergroten, zoals blijkt uit het succes van Miracle Games.

Microsoft kondigt uitbreiding van Microsoft Store-advertenties aan naar meer dan 150 regio’s wereldwijd.

Aangekondigd tijdens de jaarlijkse Microsoft Build-conferentie van het bedrijf, was de uitbreiding slechts een van de vele updates van het Store Ads-platform.

Samen met de wereldwijde expansie introduceerde Microsoft nieuwe functies en verbeteringen om het advertentieproces te vereenvoudigen en het bereik te vergroten.

Dit artikel gaat dieper in op deze updates, hun implicaties voor adverteerders en een echt succesverhaal over het gebruik van Microsoft Store-advertenties.

Wereldwijde uitbreiding

In 2022 introduceerde Microsoft Microsoft Store-advertenties om ontwikkelaars te helpen de zichtbaarheid van hun apps en games te vergroten.

Om het momentum voort te zetten, kondigde Microsoft tijdens Build aan dat het bereik van Microsoft Store-advertenties vanaf juni buiten de VS zou worden uitgebreid tot meer dan 150 regio’s wereldwijd.

Met deze uitbreiding kunnen adverteerders meer klanten bereiken via premium zoekadvertenties in de zoekresultaten van Microsoft Store en Bing.

Nieuwe tools: maak gebruik van innovatie om adverteren te vereenvoudigen

Microsoft erkent de waarde van tijd voor adverteerders en streeft ernaar het productbewustzijnsproces te stroomlijnen en klantacties te stimuleren.

Microsoft heeft een verbeterde onboarding-ervaring geïntroduceerd voor Microsoft Store-advertenties, waarmee adverteerders gemakkelijk aantrekkelijke advertentieplaatsingen kunnen instellen.

Een van de tools die is ontworpen om adverteerders te helpen, zijn premium zoekadvertenties, een functie die een visuele en prominente plaatsing biedt om adverteerders te helpen contact te leggen met klanten.

Adverteerders zijn beschikbaar in de Microsoft Store en kunnen deze functie nu gebruiken om hun apps te markeren om te downloaden.

Doorbreek grenzen: breid uw advertentiebereik uit

Bing, eigendom van Microsoft, genereert maandelijks 14,5 miljard wereldwijde zoekopdrachten.

Microsoft greep deze kans aan en kondigde aan dat Store Ads verder zou gaan dan de Microsoft Store op Windows.

Adverteerders kunnen nu hun advertenties weergeven op de resultatenpagina van de zoekmachine (SERP) van Bing, net als gewone productadvertenties, waardoor hun bereik wordt vergroot.

Adverteerders die van deze functie willen profiteren, moeten een Microsoft Store-advertentiecampagne maken in Microsoft Advertising en ervoor zorgen dat de opties voor advertentieweergave zijn ingesteld op ‘Alle’.

Verbeterde gebruikerservaring: vereenvoudigde processen en meer controle

Microsoft heeft verschillende functies aangekondigd om tijd te besparen voor adverteerders, waaronder Partner Center-integratie en een vereenvoudigde onboarding-ervaring.

Met de vereenvoudigde gebruikersinterface kunnen adverteerders die zich aanmelden voor Microsoft Store Ads hun apps met één klik koppelen.

Zoeken naar toepassingsinformatie wordt eenvoudiger; adverteerders kunnen zoeken op app-naam, winkel-ID, uitgeversnaam of verkoper-ID

Naast de lijst met functies kunnen adverteerders nu app-installaties, in-app-aankopen en klantbetrokkenheid in de app volgen en analyseren.

Bovendien kunnen adverteerders met de Microsoft Advertising Software Development Kit (SDK) doelgroepen op het Microsoft-netwerk retargeten.

Op te sommen

De updates die tijdens Microsoft Build 2023 zijn aangekondigd, benadrukken een dynamische verschuiving in digitale advertentiestrategieën, waarbij Microsoft Store Ads een centraal platform wordt.

Naarmate het platform zich buiten de Amerikaanse grenzen uitbreidt naar meer dan 150 regio’s en nieuwe functies introduceert, hebben adverteerders meer mogelijkheden om in contact te komen met hun doelgroepen.

Advertentie-updates in de Microsoft Store bieden een kijkje in de toekomst van adverteren, waarin technologie en innovatie de manier waarop we verbinding maken, contact leggen en zakendoen zullen blijven veranderen.

bron: Microsoft

Uitgelichte afbeelding: IB Photography/ShutterstockSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!