fbpx

Microsoft verdubbelt AI om de manier waarop mensen werken en zoeken te transformeren

Microsoft verdubbelt AI om de manier waarop mensen werken en zoeken te transformeren

Share This Post


Microsoft heeft onlangs verschillende nieuwe door AI aangedreven innovaties onthuld om de zoektechnologie te verbeteren en de productiviteit op de werkplek te verhogen.

Belangrijke aankondigingen zijn onder meer:

Visueel zoeken in Bing Chat Bing Chat Enterprise Microsoft 365 Copilot

Hoewel de ontwikkelingen meer intuïtieve zoek- en data-ervaringen beloven, duiden ze op een verschuiving naar een toekomst waarin AI meer ingebed is in alledaagse tools.

Dit artikel onderzoekt deze belangrijke aankondigingen en hun implicaties.

Visueel zoeken in chat: een nieuwe grens in zoektechnologie

Het lanceren van visueel zoeken in chat is waarschijnlijk de meest innovatieve ontwikkeling voor de SEO-industrie.

Deze nieuwe functie, mogelijk gemaakt door het GPT-4-model van OpenAI, stelt gebruikers in staat afbeeldingen te uploaden en gerelateerde webinhoud te vinden.

Het markeert een evolutie in de chatbottechnologie, die verder gaat dan tekstprompts en ook visuele invoer bevat. Het resultaat is een intuïtiever en capabeler zoekplatform.

Bovendien heeft visueel zoeken in Bing Chat een veelbelovend potentieel om de toegankelijkheid te vergroten. Het kan het vinden van informatie vergemakkelijken voor mensen met een beperkt vermogen om zoektermen te typen.

Bing Chat Enterprise: AI-aangedreven chat voor een verbeterde zoekervaring

Microsoft breidt Bing Chat uit met een nieuwe zakelijke versie genaamd Bing Chat Enterprise.

Dit biedt bedrijven werkplekvriendelijke AI-chatfunctionaliteit terwijl gevoelige bedrijfsgegevens worden beschermd.

Uit onderzoek van Microsoft blijkt dat de meeste werknemers zoveel mogelijk werk willen overdragen aan AI. AI-tools voor consumenten hebben echter meer gegevensbescherming nodig voor zakelijk gebruik.

Bing Chat Enterprise probeert dit probleem op te lossen door AI-gestuurde chatservices aan te bieden met sterke commerciële gegevensbeveiligingen, waardoor gebruikers- en bedrijfsgegevens veilig blijven.

Bing Chat Enterprise wordt vanaf vandaag in preview uitgerold zonder extra kosten voor zakelijke klanten van Microsoft 365.

Microsoft zei dat het beschikbaar zal zijn voor $ 5 per gebruiker per maand als een op zichzelf staand aanbod.

Microsoft beweert in een aankondiging:

“Bing Chat Enterprise geeft uw organisatie chat met kunstmatige intelligentie om te werken met zakelijke gegevensbescherming. Gebruikers- en bedrijfsgegevens zijn beschermd en lekken niet buiten de organisatie.”

Microsoft 365 Copilot: gebruikmaken van AI voor optimaal beheer van bedrijfsgegevens

Microsoft 365 Copilot is een geavanceerd AI-systeem dat gezamenlijk de data van een bedrijf kan analyseren.

Het is geïntegreerd in veel populaire Microsoft-toepassingen. Het kan helpen door creativiteit in Word te vergroten, gegevensanalyse in Excel te verbeteren, presentatieontwerp in PowerPoint te verbeteren en extra functionaliteit aan andere tools te bieden.

In plaats van gegevens te organiseren en erover te rapporteren, redeneert Microsoft 365 Copilot erover om onbewerkte informatie om te zetten in bruikbare aanbevelingen en strategieën.

Door ongelijksoortige gegevensbronnen te analyseren, kan de tool sneller verbanden leggen en inzichten genereren.

Microsoft 365 Copilot is beschikbaar voor zakelijke klanten voor $ 30 per gebruiker per maand. Het zal dezelfde Microsoft 365-regels voor beveiliging, privacy, identiteit en naleving gebruiken.

De toekomst van AI in zoeken en productiviteit

De recente AI-aankondigingen van Microsoft benadrukken de groeiende rol van AI bij het transformeren van zoektechnologie en het verbeteren van de productiviteit op de werkplek.

Naarmate Microsoft zijn AI-mogelijkheden blijft ontwikkelen, moeten individuen en bedrijven zowel de voordelen als de potentiële risico’s van het breder integreren van AI in hun werk en leven zorgvuldig overwegen.

Uitgelichte afbeelding: AdriaVidal/ShutterstockSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!