fbpx

Microsoft-videoadvertenties zijn nu algemeen beschikbaar

Microsoft-videoadvertenties zijn nu algemeen beschikbaar

Share This Post


Videoadvertenties op het Microsoft Audience Network zijn nu overal beschikbaar om bestaande display- en zoekadvertentiecampagnes aan te vullen.

Microsoft heeft videoadvertenties in september 2021 getest in geselecteerde landen.

Meer dan een jaar later zijn videoadvertenties beschikbaar voor alle Microsoft-adverteerders in de VS, Canada, het VK, Frankrijk, Duitsland, Australië en Nieuw-Zeeland.

Videoadvertenties worden weergegeven op het advertentienetwerk van Microsoft in de bovengenoemde landen.

De videoadvertenties van Microsoft zijn gericht met behulp van gegevens van de zoekintentie van Bing, de Microsoft Edge-browser, LinkedIn en webactiviteit van gebruikers.

Tijdens het testen zegt Microsoft dat het toevoegen van video aan zoekcampagnes de conversies met 50% verhoogde in vergelijking met het uitvoeren van alleen een zoekcampagne.

Microsoft-videoadvertenties zijn nu algemeen beschikbaarScreenshot van: https://about.ads.microsoft.com/en-us/blog/post/november-2022/its-time-to-press-play-drive-performance-with-video-ads november 2022.

Lees hier meer over videoadvertenties in het Microsoft Audience Network.

Specificaties voor Microsoft-videoadvertenties

De videoadvertenties van Microsoft kunnen variëren van zes seconden tot twee minuten, hoewel het bedrijf adviseert dat video’s van minder dan 30 seconden meer betrokkenheid genereren.

De video-beeldverhouding kan variëren van 16:9 (breedbeeld) tot 9:16 (verticaal).

Microsoft biedt de volgende biedopties voor videoadvertenties:

Optimaliseer vertoningen: aanbieding voor elke 1.000 zichtbare vertoningen. Er wordt een vertoning geteld wanneer een kijker twee seconden ononderbroken weergave bekijkt.
Optimaliseer weergaven: Biedt een enkele videoweergave. Een weergave wordt geteld wanneer iemand ten minste 15 seconden video bekijkt of op de advertentie klikt.
Optimaliseer klikken: Videoklik aanbieding. Een klik wordt geteld wanneer de kijker uw website bereikt.

Een Microsoft-videocampagne maken

Maak een Microsoft-videoadvertentiecampagne door deze stappen te volgen:

Selecteer in het vervolgkeuzemenu aan de linkerkant campagnes. Selecteer Campagne maken. Kies een van de videogerichte doelen. Voer uw campagnenaam en dagbudget in en selecteer vervolgens opslaan en ga naar de volgende stap. Voer een advertentiegroepnaam in en kies uw beoogde doelgroep. Selecteer opslaan en ga naar de volgende stap. Voeg je video toe. Selecteer opslaan en ga naar de volgende stap. kies de jouwe Budget en aanbiedingen configuraties Selecteer opslaan.

Nadat u uw video heeft geüpload, maakt Microsoft Advertising automatisch meerdere video’s voor elke beeldverhouding (16:9, 5:4, 1:1, 4:5 en 9:16). Als alternatief kunt u uw eigen video’s uploaden in elke beschikbare beeldverhouding.

Zie de helppagina van Microsoft voor meer informatie.

bron: Microsoft

Uitgelichte afbeelding: Grand Warszawski/ShutterstockSource link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!