fbpx

Microsoft’s AI-aangedreven Bing-zoekopdracht nu op mobiel

Microsoft's AI-aangedreven Bing-zoekopdracht nu op mobiel

Share This Post


Microsoft heeft aangekondigd dat preview-versies van zijn nieuwe Bing-zoekmachine en Edge-webbrowser naar mobiel komen, met kunstmatige intelligentie-chat.

Sinds het bedrijf een paar weken geleden de nieuwe AI-aangedreven Bing en Microsoft Edge onthulde, heeft het meer dan een miljoen mensen uit 169 landen verwelkomd in zijn preview.

Gebruikers hebben positieve feedback gegeven over de nieuwe mogelijkheden, waarbij 71% van de testers de nieuwe Bing een “thumbs up” gaf.

Met de introductie van de nieuwe Bing mobiele app kunnen gebruikers eenvoudige of complexe vragen stellen en antwoorden en offertes ontvangen.

Gebruikers kunnen ook kiezen hoe ze hun antwoorden willen weergeven: opsommingstekens, tekst of vereenvoudigde antwoorden.

Lees hier meer over de nieuwe functies in de Bing-, Edge- en Skype-apps.

De nieuwe Bing: nu op mobiel

Microsoft's AI-aangedreven Bing-zoekopdracht nu op mobielScreenshot van: blogs.microsoft.com, februari 2023.

Updates voor de mobiele Bing-app zijn nu beschikbaar voor iOS en Android.

Het heeft een nieuw en verbeterd uiterlijk en biedt een chatfunctie waarmee u eenvoudige of complexe vragen kunt stellen en antwoorden en offertes kunt krijgen.

U kunt kiezen hoe u wilt dat antwoorden worden weergegeven en de chatervaring verkennen om uw zoekopdracht te verfijnen.

De nieuwe mobiele Bing-app bevat ook een functie voor gesproken zoekopdrachten waarmee u op natuurlijke wijze vragen kunt stellen en antwoorden kunt krijgen.

Als u toegang hebt tot het voorbeeld, kunt u de nieuwe Bing-ervaring gebruiken op de startpagina van de mobiele Microsoft Edge-app.

Bing met AI komt naar Skype

Microsoft's AI-aangedreven Bing-zoekopdracht nu op mobielScreenshot van: blogs.microsoft.com, februari 2023.

Microsoft heeft Bing voor Skype geĆÆntroduceerd met kunstmatige intelligentie, waardoor nieuwe handige scenario’s en mogelijkheden mogelijk worden.

Gebruikers kunnen Bing toevoegen aan een groep, zoals elk Skype-contact, en Bing vragen om vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken voor de hele groep.

Gebruikers kunnen Bing bijvoorbeeld om suggesties vragen over reisbestemmingen, weersvoorspellingen en interessante evenementen tijdens het reizen. Iedereen in de chat heeft toegang tot de resultaten.

Bing kan zich aanpassen aan gebruikersvoorkeuren door antwoorden weer te geven in opsommingstekens, tekst of een vereenvoudigd antwoord.

Mogelijk biedt Microsoft deze mogelijkheid in de toekomst aan andere communicatie-apps, zoals Teams.

bron: Microsoft

Uitgelichte afbeelding: CryptoFX/ShutterstockSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beƫindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!