fbpx

Moet u investeren in Twitter Blue of Meta Verified?

Moet u investeren in Twitter Blue of Meta Verified?

Share This Post


Twitteren plannen om het verouderde geverifieerde programma aan het einde van deze maand te beëindigen. Om een ​​geverifieerde blauwe markering te behouden, moet u zich abonneren op Twitter Blue, nu beschikbaar wereldwijd.

Je kunt elk blauw vinkje op Twitter aanvinken om te zien of het een blauw vinkje of een verouderd vinkje is door erop te klikken of erop te tikken.

twitter legacy geverifieerd blauw vinkjeScreenshot van Twitter, maart 2023

Twitter Blue-voordelen en geschiktheid

Geschiktheid vereisten voor een geverifieerd blauw vinkje houdt dit in dat u een bevestigd telefoonnummer heeft, een account dat ouder is dan 90 dagen en dat uw naam, gebruikersnaam of profielfoto niet binnen 30 dagen is gewijzigd. Accounts met een geverifieerd blauw vinkje komen niet in aanmerking voor deelname misleidende of bedrieglijke praktijkenzoals zich voordoen als een andere persoon of een valse identiteit gebruiken.

Het premium abonnement biedt Twitter-gebruikers verschillende exclusieve functies, waaronder de volgende.

Een geverifieerd blauw vinkje. De mogelijkheid om langere tweets en langere video’s te plaatsen. De mogelijkheid om een ​​tweet ongedaan te maken voordat deze wordt verzonden. De mogelijkheid om enkele tweets in de eerste 30 minuten te bewerken. Een feed met topartikelen die zijn gedeeld door de mensen die u volgt en de mensen die zij volgen. Accountbeveiliging met tweefactorauthenticatie via sms of authenticatie-apps. toegenomen zichtbaarheid wanneer u reageert op tweets van andere gebruikers.

Prijs varieert afhankelijk van uw land en apparaat. In de VS is het $ 8 tot $ 11 per maand.

Twitter biedt ook verschillende profieltags voor organisaties (een gouden vinkje), overheidsfunctionarissen (een grijs vinkje) en andere accounttypes.

Geverifieerde voordelen en meta om in aanmerking te komen

Meta lanceert ook een betaald abonnementspakket, Meta Verified, dat Facebook- en Instagram-profielverificatie omvat.

Geschiktheidsvereisten op Facebook en Instagram zijn onder meer een actief profiel met je echte naam en een profielfoto die overeenkomt met je door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs.

Er moet tweefactorauthenticatie worden gebruikt om uw account te beschermen en uw account moet altijd voldoen aan de servicevoorwaarden en communityrichtlijnen van elk netwerk.

Betaald lidmaatschap biedt Facebook- en Instagram-gebruikers verschillende exclusieve functies, waaronder de volgende.

Een geverifieerd verificatiekenmerk waarmee uw publiek weet dat u bent wie u zegt dat u bent. Exclusieve stickers om te gebruiken op Facebook en Instagram. 100 sterren per maand om je favoriete Facebook-makers te steunen. Hulp van een echt persoon wanneer u problemen ondervindt met uw account.

De prijs varieert afhankelijk van het apparaat waarop u zich aanmeldt en is beperkt tot geselecteerde gebruikers van 18+ in de VS, Nieuw-Zeeland en Australië. Het is $ 11,99 tot $ 14,99 per maand.

Nadelen van betalingsverificatie

Hoewel het mensen die in het verleden nooit de mogelijkheid hebben gehad om geverifieerd te worden de mogelijkheid geeft om te betalen voor het blauwe keurmerk, is betaalde verificatie om een ​​aantal redenen controversieel.

Om te beginnen klagen veel Twitter Blue-gebruikers dat ze geen toename in betrokkenheid hebben opgemerkt sinds ze voor het abonnement hebben betaald en het gevoel hebben dat ze nu betalen om genegeerd te worden.

Een andere grote zorg is het gebrek aan onderscheid tussen bekende publieke figuren en mensen die voor het keurmerk hebben betaald. Voorheen moesten accounts behoren tot prominente personen of merken op basis van berichtgeving, branchereferenties en publieksgrootte. Opmerkelijke accounts zullen nu moeten betalen voor verificatie met alle anderen.

Deze nieuwe nep-‘notability’ zou kwaadwillenden in staat kunnen stellen verkeerde informatie te verspreiden en mensen te misleiden op basis van de accountstatus als een geverifieerd profiel. Sommige bureaus hebben consumentenwaarschuwingen uitgegeven als reactie op groeiende meldingen van oplichting door geverifieerde blauwe Twitter-accounts.

Hoewel deze acties in strijd zijn met de servicevoorwaarden en communityrichtlijnen van de sociale platforms, kunnen deze geverifieerde accounts verkeerde informatie blijven verspreiden en anderen oplichten totdat iemand een probleem meldt. Er kan veel schade worden aangericht in de tijd die iemand op het sociale netwerk nodig heeft om gerapporteerde gebruikers te onderzoeken.

Sommige Twitter-gebruikers zijn fel gekant tegen betaalde verificatie. Sommige accounts hebben campagnes gelanceerd om anderen aan te moedigen Twitter Blue-gebruikers te blokkeren om het bereik van accounts met het betaalde blauwe merk te verkleinen.

Moet u investeren in Twitter Blue betaalde verificatie of Meta Verified?Screenshot van Twitter, maart 2023

Anderen zullen meningen van gebruikers afwijzen, simpelweg omdat het account een Twitter Blue-verificatie heeft.

Moet u investeren in Twitter Blue betaalde verificatie of Meta Verified?Screenshot van Twitter, maart 2023

Is betalingsverificatie geschikt voor u?

Het is belangrijk om de voordelen van verificatie via Twitter Blue of Meta Verified af te wegen tegen de mogelijke implicaties van betalen voor bekendheid op sociale media.

Als gebruiker van sociale media is het ook belangrijk om enkele basisveiligheidsregels te onthouden.

Geef nooit persoonlijke informatie of accountgegevens aan andere gebruikers van sociale media, ongeacht de verificatiestatus. Als u wordt gevraagd om geld te sturen voor een specifieke reden, onderzoek dit dan buiten sociale media om er zeker van te zijn dat het een legitiem verzoek is en geen oplichterij. Controleer de informatie voordat u deze met anderen deelt om te voorkomen dat verkeerde informatie wordt verspreid onder een breder en gevoeliger publiek. Dit geldt vooral voor afbeeldingen en video’s dankzij AI-contentgeneratie. Gebruik tweefactorauthenticatie om uw accounts te beschermen en uw back-up-/herstelcode op te slaan TwitterenFacebook en Instagram, voor het geval dat.

Uitgelichte afbeelding: Fantastic Studio/Shutterstock

Source link

More To Explore

Bing AI voicechat komt naar de desktop
Marketing Nieuwtjes

Bing AI voicechat komt naar de desktop

Bing heeft een update aangekondigd voor Bing AI Chat die voicechat-mogelijkheden toevoegt aan de gebruikersinterface voor zoeken op desktops. Spraakinteractie is tweerichtingsverkeer en beschikbaar in

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!