fbpx

Nieuwe functies in Bing en Edge gebruiken AI om het winkelen te stroomlijnen

Nieuwe functies in Bing en Edge gebruiken AI om het winkelen te stroomlijnen

Share This Post


Microsoft werkt eraan om de online winkelervaring van klanten te verbeteren door het eenvoudiger te maken.

Online shoppers staan ​​voor uitdagingen zoals het vinden van geldige deals, het bepalen welke productrecensies geloofwaardig zijn en het navigeren door een grote verscheidenheid aan producten.

Microsoft-winkeltools, waaronder die in Bing, Microsoft Edge, Microsoft Start en Outlook, zijn bedoeld om deze problemen aan te pakken.

Nieuwe AI-aangedreven tools voor Bing en Edge

Microsoft heeft nieuwe e-commercefuncties uitgebracht voor zijn Bing-zoekmachine en Edge-webbrowser die AI gebruiken om de winkelervaring van gebruikers te stroomlijnen.

Deze nieuwe tools zijn ontworpen om winkelen toegankelijker te maken, van het vinden van items tot het vergelijken van producten tot kopen.

Ze voorzien klanten van informatie uit betrouwbare bronnen om hen te helpen betere aankoopbeslissingen te nemen.

Gidsen kopen

Nieuwe functies in Bing en Edge gebruiken AI om het winkelen te stroomlijnenScreenshot van: bings.blog.com, juni 2023.

Bing en Microsoft Edge bieden nu een functie voor winkelgidsen waarmee mensen producten kunnen kopen, zelfs als ze niet weten wat ze willen.

Iemand die bijvoorbeeld op Bing zoekt naar ‘schoolbenodigdheden’, ontvangt een gepersonaliseerde reeks aanbevelingen die de beste opties in verschillende categorieën benadrukken, zoals laptops, rugzakken en rekenmachines.

Aanbevelingen omvatten gemakkelijk leesbare vergelijkingstabellen om details van vergelijkbare producten naast elkaar te zien.

Koopgidsen zijn momenteel beschikbaar voor gebruikers in de Verenigde Staten, hoewel Microsoft van plan is ze in de loop van de tijd toegankelijk te maken voor mensen in andere landen.

Mensen die de Edge-webbrowser gebruiken, kunnen winkelgidsen vinden via de zijbalk van de browser of via de chatfunctie van Bing.

Samenvattende beoordelingen voor weloverwogen beslissingen

Nieuwe functies in Bing en Edge gebruiken AI om het winkelen te stroomlijnenScreenshot van: bings.blog.com, juni 2023.

Het kiezen van een product kan een uitdaging zijn als er zoveel opties en beoordelingen zijn om te overwegen.

Bing Chat heeft een nieuwe functie, Review Summaries, die kritische punten en heersende meningen over een product samenvat.

Deze functie wordt wereldwijd uitgerold op tijd voor de back-to-school shopping-periode.

Prijsmatch voor de beste deals

Nieuwe functies in Bing en Edge gebruiken AI om het winkelen te stroomlijnenScreenshot van: bings.blog.com, juni 2023.

Microsoft heeft een nieuwe functie voor prijsafstemming toegevoegd aan zijn winkeltools in Bing en Edge, waarmee de prijs van een artikel wordt bijgehouden, zelfs nadat het is gekocht.

Als de prijs na aankoop daalt, kan de functie u helpen bij het aanvragen van een terugbetaling voor het verschil bij de verkoper.

De prijsvergelijkingsfunctie van Microsoft werkt met grote Amerikaanse retailers met prijsvergelijkingsbeleid. Na verloop van tijd zal het naar meer landen worden uitgerold.

Op te sommen

De nieuwe AI-aangedreven winkelfuncties van Microsoft zijn bedoeld om delen van de online winkelervaring te vereenvoudigen die klanten vaak kunnen frustreren.

Hoewel de tools momenteel beperkt zijn tot Bing, Edge en Start, tonen ze het potentieel van AI om waarde toe te voegen aan e-commerce.

De AI is echter nog steeds niet perfect, dus controleer hun aanbevelingen.

bron: Microsoft

Uitgelichte afbeelding: ssi77/ShutterstockSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!