fbpx

Nieuwe functies, nieuwe talen, nieuwe landen

Nieuwe functies, nieuwe talen, nieuwe landen

Share This Post


Google heeft een aanzienlijke uitbreiding aangekondigd van Bard, zijn conversatie-AI-systeem.

Bard is nu beschikbaar in meer landen en ondersteunt extra talen. De update introduceert ook nieuwe functies om creativiteit, verbeeldingskracht en productiviteit te stimuleren.

Volgens Google is Bard ontworpen om vragen te beantwoorden en mensen te helpen ideeën constructief te ontwikkelen.

Het doel is om nieuwsgierigheid te wekken en concepten om te zetten in realiteit.

Met deze nieuwste release zijn de mogelijkheden en het bereik van Bard aanzienlijk gegroeid. Deze uitbreiding betekent de voortdurende inzet van Google om Bard te ontwikkelen als een veelzijdige AI-assistent die met gebruikers aan verschillende taken kan samenwerken.

Bard breidt zijn bereik uit

Bard is inmiddels beschikbaar in meer dan veertig talen, waaronder grote wereldtalen als Arabisch, Chinees, Duits, Hindi en Spaans.

Het heeft ook zijn beschikbaarheid uitgebreid naar nieuwe gebieden zoals Brazilië en Europa.

Voordat Google in deze nieuwe regio’s en talen werd gelanceerd, overlegde het met experts, beleidsmakers en privacywaakhonden om ervoor te zorgen dat het op een verantwoorde manier omgaat met AI.

Naarmate de wereldwijde aanwezigheid van Bard groeit, zegt Google dat het zich zal blijven inzetten voor zijn AI-principes, zal luisteren naar gebruikersinvoer en sterke bescherming zal handhaven voor de privacy en gegevens van gebruikers.

Aanpassing van de antwoorden van Bard

Google heeft nieuwe mogelijkheden voor Bard vrijgegeven om zijn antwoorden beter af te stemmen op de behoeften van mensen.

Hoorbare reacties: Hoor de antwoorden van Bard hardop voorlezen in plaats van de tekst voor te lezen. Beschikbaar in meer dan 40 talen.
Antwoord maatwerk: Pas de toon en stijl van Bards antwoorden aan zodat ze eenvoudig, lang, kort, professioneel of terloops zijn. Beschikbaar in het Engels.

Bard verhoogt de productiviteit

Google lanceert vier nieuwe mogelijkheden voor Bard om de productiviteit te verbeteren:

Gesprekken vastzetten en hernoemen: Je kunt nu conversaties vastzetten en hernoemen met Bard, waardoor het gemakkelijk is om eerdere verzoeken terug te halen.
Uitgebreide code-exportopties: Python-code kan nu worden geëxporteerd naar Replit en Google Colab.
Antwoord delen: Bard-chats kunnen nu worden gedeeld met behulp van deelbare links om samenwerking te bevorderen.
Afbeelding richtingen: Bard gebruikt Google Lens om geüploade afbeeldingen met aanwijzingen te analyseren

Met deze nieuwe functies wil Bard gebruikers in staat stellen ideeën te koesteren, creatief te brainstormen en concepten tot leven te brengen.

Op te sommen

Door meer talen en regio’s te ondersteunen en tegelijkertijd mogelijkheden zoals productiviteitsfuncties en maatwerk te verbeteren, wordt Bard een veelzijdige assistent voor een wereldwijd publiek.

Terwijl Google Bard blijft ontwikkelen, wordt het geconfronteerd met uitdagingen met betrekking tot verantwoorde AI-praktijken, bescherming van privacy en het managen van gebruikersverwachtingen.

De grote uitbreiding van Bard vertegenwoordigt een ambitieuze poging om conversationele AI nuttiger, toegankelijker en beter voor samenwerking te maken.

bron: GoogleSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!