fbpx

Nieuwe Instagram-sjablonen: maak hoogtepunten van het jaaroverzicht

Nieuwe Instagram-sjablonen: maak hoogtepunten van het jaaroverzicht

Share This Post


Instagram rolt vier nieuwe Reels-sjablonen uit waarmee gebruikers een gesproken video kunnen maken van hun hoogtepunten uit 2022.

Met deze release blijft Instagram gebruikers in staat stellen hun eindejaarsoverzicht aan te passen om te delen met volgers.

Traditioneel sloten Instagram-gebruikers het jaar af met een bericht waarin hun top negen foto’s en video’s werden uitgelicht.

Vorig jaar stapte Instagram over op video en vroeg gebruikers om de hoogtepunten van hun jaar te delen.

Nu waarschuwt de Instagram-app gebruikers voor een nieuwe manier om hun beste momenten van 2022 te delen met behulp van een van de vier nieuwe sjablonen om een ​​Reel te maken.

Hoe u uw Instagram Highlight Reel 2022 kunt maken

Met de nieuwe Reels-sjablonen van Instagram kun je een combinatie van drie tot veertien foto’s en video’s selecteren, waarna de app de inhoud automatisch samenvoegt tot een video.

Instagram werkt samen met verschillende beroemdheden om voice-overs te leveren voor Reels-sjablonen, waaronder Bad Bunny, DJ Khaled, Badshah en Priah Ferguson.

Voice-overs vormen een aanvulling op uw inhoud door opmerkingen te voorzien van generieke zinnen die van toepassing kunnen zijn op ieders foto’s en video’s.

Tijdens het uploadproces kunt u kiezen in welke tijdstempels u inhoud wilt invoegen, zodat deze overeenkomt met het voice-overcommentaar.

Een hoogtepunt voor 2022 maken is net zo eenvoudig als het volgen van de prompt die verschijnt wanneer je de volgende keer de Instagram-app opent.

Als u niet wordt gevraagd om een ​​rol te maken met een van de nieuwe sjablonen, volgt u deze stappen:

Selecteer het tabblad Reels in het midden van het onderste navigatiepaneel. Tik op het camerapictogram in de rechterbovenhoek. Selecteer sjablonen onderaan het scherm. Kies uit vier nieuwe samenvattingsjablonen voor 2022. Kies afbeeldingen en video’s uit je filmrol. Selecteer Volgende als je klaar bent om een ​​voorbeeld van je video te bekijken.

Als je tevreden bent met de video die Instagram genereert, kun je deze delen met je volgers zoals elke andere inhoud.

Uitgelichte afbeelding: Diego Thomazini/ShutterstockSource link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!