fbpx

Nieuwe oplossingen voor website-optimalisatie voor SEO op bedrijfsniveau

Nieuwe oplossingen voor website-optimalisatie voor SEO op bedrijfsniveau

Share This Post


Naarmate de reikwijdte van website-optimalisatie zich blijft uitbreiden, krijgen digitale marketeers een steeds complexere reeks verantwoordelijkheden.

Na de introductie van Core Web Vitals door Google is er steeds meer aandacht gekomen voor gebruikerservaring.

Daarnaast is het belangrijk dat websites voldoen aan de laatste aanbevelingen op het gebied van toegankelijkheid en privacy.

Voor SEO’s op bedrijfsniveau die belast zijn met het optimaliseren van grotere sites, kan het bijzonder moeilijk zijn om deze trends bij te houden.

Dus hoe kunnen u en uw organisatie zich het beste voorbereiden om deze groeiende verantwoordelijkheden op zich te nemen?

Welke tools en benaderingen zijn nodig om uw bedrijf naar een effectief SEO-projectmanagementproces voor ondernemingen te leiden?

In ons volgende webinar presenteren onze gasten een nieuwe en bredere “website-intelligentie”-benadering voor het beheren van website-optimalisatie.

U leert innovatieve manieren om de zoekrangschikking van uw website te verbeteren, terwijl u zich houdt aan de best practices uit de branche en een eersteklas gebruikerservaring levert.

Sluit je aan bij Ali Habibzadeh, CTO van Lumar, en Ashley Berman Hale, VP Professional Services bij Lumar, terwijl ze bespreken:

Wat is website-intelligentie en hoe het SEO-experts en digitale marketeers kan helpen om op de hoogte te blijven van website-verbeteringen. Welke site-optimalisaties moeten we overwegen naast zoeken: toegankelijkheid, gebruikerservaring, naleving, enz. Veel voorkomende problemen met de toegankelijkheid van websites en waarom SEO’s goed gepositioneerd zijn om bij te dragen aan deze belangrijke inspanningen.

In deze sessie geven we een inleiding tot enkele van de nieuwe disciplines waarmee uw SEO-team vertrouwd moet raken.

Zeg vaarwel tegen de inefficiënte processen van uw bedrijf en begin met het creëren van nieuwe strategieën in uw optimalisatieaanpak.

Met website-intelligentie kunt u een SEO-programma voor ondernemingen naadloos schalen en een gezonde, conforme en goed presterende website onderhouden.

Meld u aan voor dit webinar en leer hoe u zich effectief kunt aanpassen aan de evoluerende aard van SEO en hoe u uw website kunt opzetten voor blijvend succes.Source link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!