fbpx

Nieuwste TikTok-tool voor het genereren van inkomsten: Creativiteitsprogramma bèta

Nieuwste TikTok-tool voor het genereren van inkomsten: Creativiteitsprogramma bèta

Share This Post


TikTok heeft een nieuw programma geïntroduceerd, het Creativity Program Beta, ontworpen om makers te helpen meer geld te verdienen met langere inhoud.

Het programma is de nieuwste toevoeging aan TikTok’s reeks tools voor het genereren van inkomsten die videomakers van alle niveaus ondersteunen.

Wat is de bètaversie van het Creativity-programma?

Het Creative Program Beta is een programma dat alleen op uitnodiging toegankelijk is om videomakers te helpen meer geld te verdienen, real-world kansen te ontsluiten en hun statistieken en analyses van videoprestaties te verbeteren.

Om in aanmerking te komen voor het programma, moeten gebruikers minimaal 18 jaar oud zijn, voldoen aan de minimale vereisten voor volgers en videoweergaven en een account met een goede reputatie hebben.

Hoe te beginnen met verdienen?

Mensen die zijn uitgenodigd voor het TikTok Creativity Program, moeten originele inhoud van hoge kwaliteit maken en publiceren meer dan een minuut om te beginnen met verdienen

Het programma is beschikbaar in de VS, Frankrijk en Brazilië en zal binnenkort in meer regio’s worden geïntroduceerd.

Wat zijn de voordelen?

Het TikTok Creativity Program is ontworpen om makers te helpen meer kansen te benutten en hun creativiteit te stimuleren. Het is gebaseerd op lessen en feedback van TikTok-makers, waaronder die van het TikTok Creator Fund.

Het programma biedt makers een up-to-date dashboard om de geschiktheid van video’s, geschatte inkomsten, prestatiestatistieken en analyses te bekijken. Alle video’s in het creativiteitsprogramma moeten voldoen aan de TikTok-communityrichtlijnen.

Hoe solliciteren?

Makers die al zijn ingeschreven bij het TikTok Creator Fund kunnen overstappen naar het Creativiteitsprogramma en degenen die niet zijn ingeschreven, kunnen zich aanmelden voor het nieuwe programma zodra het beschikbaar is.

De bètaversie van het Creators Program is de komende maanden beschikbaar voor alle in aanmerking komende Amerikaanse creators.

Verschillen tussen TikTok Creator Fund en het Creativiteitsprogramma

TikTok heeft twee programma’s om zijn makersgemeenschap te ondersteunen, het TikTok Creator Fund en het TikTok Creativity Program.

Hoewel beide programma’s bedoeld zijn om makers te ondersteunen, zijn er enkele kritische verschillen tussen de twee.

Geschiktheid

Een van de belangrijkste verschillen tussen de twee programma’s is de subsidiabiliteit.

Het TikTok Creator Fund staat open voor in aanmerking komende makers die voldoen aan de criteria van het programma, waaronder 18 jaar oud zijn, een bepaald aantal volgers hebben en originele inhoud plaatsen.

Het TikTok-creativiteitsprogramma daarentegen is momenteel alleen op uitnodiging en zal alleen beschikbaar zijn voor makers die aan specifieke vereisten voldoen.

Verdienpotentieel

Beide programma’s bieden makers de mogelijkheid om geld te verdienen met hun inhoud, maar het verdienpotentieel is anders.

Het TikTok Creator Fund betaalt makers op basis van de weergaven en betrokkenheid van hun video’s. Het creativiteitsprogramma van TikTok daarentegen heeft tot doel makers een groter verdienpotentieel te bieden en meer real-world kansen te ontsluiten.

Inhoudelijke eisen

Om deel te nemen aan het TikTok Creator Fund, moeten makers originele inhoud plaatsen die aan specifieke richtlijnen voldoet.

Het creativiteitsprogramma van TikTok vereist ook dat makers originele inhoud van hoge kwaliteit plaatsen meer dan een minuut.

beschikbaarheid

Het TikTok Creator Fund is al een tijdje beschikbaar en staat open voor in aanmerking komende videomakers uit verschillende landen.

Het creativiteitsprogramma van TikTok bevindt zich nog in de bètamodus en is alleen beschikbaar in de VS, Frankrijk en Brazilië.

Het Creators-programma is alleen op uitnodiging en zal de komende maanden beschikbaar zijn voor alle in aanmerking komende creators in de Verenigde Staten.

Op te sommen

Kortom, het TikTok Creator Fund en het TikTok Creativity Program zijn bedoeld om videomakers te ondersteunen door hen kansen te bieden geld te verdienen met hun inhoud.

Hoewel het TikTok Creator Fund beschikbaar is voor in aanmerking komende makers in meerdere landen, is het TikTok Creativity Program alleen beschikbaar voor enkele makers in bepaalde regio’s.

Bovendien heeft het TikTok Creativity Program tot doel een groter verdienpotentieel te bieden en real-world kansen voor videomakers te ontsluiten.

Uitgelichte afbeelding: onderstam/ShutterstockSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!