fbpx

OpenAI introduceert mogelijk een betaalde Pro-versie van ChatGPT

OpenAI introduceert mogelijk een betaalde Pro-versie van ChatGPT

Share This Post


OpenAI heeft op zijn Discord-server aangekondigd dat het binnenkort een betaalde professionele versie van zijn populaire AI-aangedreven chatbot, ChatGPT, zal introduceren.

Volgens de aankondiging zal de professionele versie van ChatGPT sneller en betrouwbaarder zijn.

De voordelen van ChatGPT Professional zouden het volgende omvatten:

Geen black-outperiodes Snellere reacties op verzoeken Minimaal twee keer de gebruikelijke dagelijkse berichtlimiet

Inkomsten genereren met ChatGPT met een pro-versie is een manier voor OpenAI om inkomsten te genereren ter ondersteuning van de voortdurende ontwikkeling en het onderhoud ervan.

Het is echter vermeldenswaard dat deze aankondiging geen officiële bevestiging is van ChatGPT Professional. Verdere details, waaronder prijzen, moeten nog worden onthuld.

Hier is alle informatie die door OpenAI op Discord wordt gedeeld.

OpenAI kondigt mogelijk geld verdienen met ChatGPT aan

OpenAI kondigt aan dat het nadenkt over manieren om geld te verdienen met ChatGPT.

Hoewel er geen officiële plannen in de maak zijn, is een optie die OpenAI overweegt een versie van ChatGPT gericht op professionals.

De advertentie zegt:

“We beginnen na te denken over hoe we inkomsten kunnen genereren met ChatGPT (vroeg denken, nog niets officieels om te delen). Ons doel is om door te gaan met het verbeteren en onderhouden van de service, en het genereren van inkomsten is een manier die we overwegen om de levensvatbaarheid op de lange termijn te waarborgen. We willen ongeveer 15 minuten met een paar mensen chatten om vroege suggesties te krijgen. Als je geïnteresseerd bent in chatten, vul dan dit formulier in (duurt ongeveer 10 minuten om in te vullen).

De aankondiging van OpenAI linkt naar een wachtlijst waar u zich kunt aanmelden voor een pilotversie van ChatGPT Professional.

Als je geïnteresseerd bent, moet je een formulier invullen met vragen zoals hoe je ChatGPT gebruikt en hoeveel je bereid bent te betalen.

Op het formulier staat dat degenen die voor de pilot zijn geselecteerd, individueel op de hoogte worden gebracht:

“Als u wordt geselecteerd, nemen we contact met u op om een ​​betalingsproces en pilot op te zetten. Houd er rekening mee dat dit een eerste experimenteel programma is dat kan worden gewijzigd en dat we op dit moment geen professionele toegang betalen.”

Hoewel de wachtlijst voor iedereen openstaat, komen alleen geselecteerde mensen op.

Blijft gewone GPT-chat gratis?

Ongeacht of OpenAI verder gaat met ChatGPT Professional, het bedrijf belooft niet dat het altijd een gratis versie zal hebben.

De versie van ChatGPT die vandaag beschikbaar is, is een gratis onderzoekspreview.

Met andere woorden, we zijn allemaal bètatesters voor wat onvermijdelijk een betaald product zal worden.

OpenAI-oprichter Sam Altman zegt dat hij geld moet verdienen met ChatGPT vanwege computerkosten:

we zullen er op een of andere manier geld mee moeten verdienen; de rekenkosten zijn verbijsterend

— Sam Altman (@sama) 5 december 2022

Financiering van investeerders stelt OpenAI in staat om de kosten van het runnen van ChatGPT te betalen, maar die investeerders verwachten een rendement.

Met machtige bedrijfssponsors zoals Microsoft staat OpenAI onder grote druk om winst te maken.

Nu Microsoft van plan is om nog eens $ 10 miljard te investeren, kan het gebabbel over geld verdienen met ChatGPT binnenkort toenemen.

We blijven de ChatGPT Professional-discussie op Discord volgen en houden je op de hoogte van nieuwe details zodra deze uitkomen.

Uitgelichte afbeelding: Busyfingie/Shutterstock

Source link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!