fbpx

OpenAI verhoogt GPT-4-berichten naar 50 in ChatGPT

OpenAI verhoogt GPT-4-berichten naar 50 in ChatGPT

Share This Post


Het aantal berichten dat ChatGPT Plus-gebruikers kunnen versturen met het GPT-4-model is verhoogd van 25 naar 50 per drie uur.

OpenAI verhoogt de GPT-4-berichtlimiet tot 50 voor ChatGPT Plus-gebruikersScreenshot van ChatGPT, juli 2023

De nieuwe mogelijkheid wordt uitgerold omdat sommige gebruikers nog steeds melden dat ze de oorspronkelijke limiet van 25 berichten zien.

Anderen rapporteren elke drie uur tot 200 berichten.

OpenAI lijkt de GPT-4-berichtenlimiet te hebben verhoogd van 25 naar 200 (elke drie uur).

Ik heb het zojuist zelf bevestigd. mooi

Ik vermoed ook dat dit een “stealth verhoging” is die de afgelopen weken al van kracht was.

Ik heb GPT-4 als een gek gebruikt en het bereikte de limieten niet. pic.twitter.com/QEImPTzwMh

— Benjamin De Kraker (@BenjaminDEKR) 19 juli 2023

Belangrijk nieuws! GPT Chat voor GPT-4 heeft een nieuwe mijlpaal bereikt van 200 berichten per 3 uur! Spannende ontwikkeling! Dit is weer een resultaat van de niet-aflatende inspanningen van de OpenAI-teams! Bedankt ❤️ @OpenAI @OfficialLoganK pic.twitter.com/Xk6u5JjOPg

— Joris Blestel (@jorisblestel) 19 juli 2023

Voordelen van een toename van GPT-4-berichten

Het uitbreiden van de berichtlimiet van 25 naar 50 elke 3 uur in het GPT-4-model zou zowel gebruikers als ontwikkelaars ten goede moeten komen.

Met de verhoogde limiet kunnen gebruikers langere en meer diepgaande gesprekken voeren zonder zich zorgen te hoeven maken over het voortijdig overschrijden van hun limiet. Dit zou een diepere onderdompeling in het onderwerp, verkenning van complexere onderwerpen en uitgebreidere antwoorden mogelijk moeten maken.

Het stelt gebruikers ook in staat om breder te experimenteren met Code Interpreter en meer dan 700 ChatGPT-plug-ins van derden, zoals de nieuwe CapCut AI-video-editor, aangezien deze ook op GPT-4 draaien.

De officiële Browse with Bing-plug-in is uitgesloten, die is uitgeschakeld totdat OpenAI kan voorkomen dat deze toegang krijgt tot inhoud met een betaalmuur.

Bedrijven die GPT-4 gebruiken voor klantenservice, marktonderzoek, contentcreatie en andere activiteiten kunnen uitgebreider met het model communiceren. Een hogere berichtlimiet zou meer vragen van klanten moeten accepteren, langere door AI gegenereerde inhoud moeten produceren en business intelligence-gegevens sneller moeten analyseren.

Applicaties die het GPT-4-model gebruiken voor hun werking zouden de bovengrens nuttig moeten vinden. Door deze toename kunnen applicaties hun gebruikers een meer consistente, betrouwbare en continue service bieden.

AI-ontwikkelaars en -enthousiastelingen kunnen de verhoogde limiet gebruiken om het model te trainen en af ​​te stemmen. Uitgebreide interacties zullen meer gegevens opleveren, wat leidt tot betere resultaten en verbeteringen.

Uitgelichte afbeelding: Artie Medvedev/Shutterstock

Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!