fbpx

Organisch verkeer en benchmarks per branche

Organisch verkeer en benchmarks per branche

Share This Post


Hoe scoort uw site ten opzichte van uw concurrenten?

Wat is de beste manier om waardevolle kansen te identificeren en meer marktaandeel te winnen?

Om uw concurrenten een stap voor te blijven en te weten waar u werkelijk staat, heeft u toegang nodig tot concurrerende benchmarks binnen uw branche.

Door uw bedrijfssite te benchmarken met de nieuwste SEO-benchmarks, kunt u uw YTD-gegevens contextualiseren, beter geïnformeerde KPI’s instellen en uw strategieën aanpassen om de resultaten te maximaliseren.

Uw SEO 2023 benchmarkrapport voor meer dan 600 domeinen

De eerste stap naar hernieuwd succes is het gebruik van een gedetailleerde momentopname van het SEO-landschap om u te helpen bij het analyseren van marktleiders en het identificeren van kansen om uw digitale marktaandeel te vergroten.

Ga met ons mee voor een diepgaande sessie met de SEO- en contentmarketingexperts van Conductor, waar we ingaan op hun 2023 Organic SEO Industry Benchmark Report.

In dit webinar ontdek je:

Subsectorspecifieke organische verkeersgemiddelden voor het jaar 2023. De top drie typen rijke zoekresultaten per branche. Toonaangevende contentproviders per subsector en wat u kunt leren van hun SEO-strategieën.

Conductor analyseerde meer dan 600 bedrijfsdomeinen in dit rapport en categoriseerde ze in zes sectoren, waaronder financiën, gezondheidszorg, detailhandel, technologie, reizen en horeca, en professionele dienstverlening.

Deze industrieën werden verder ingedeeld in 20 subindustrieën voor meer gedetailleerde informatie.

Shannon Vize, Director of Content Marketing bij Conductor, zal de belangrijkste conclusies uit het rapport delen om u te helpen bij het opzetten van een succesvolle organische SEO- en contentstrategie voor de rest van 2023 en daarna.

U kunt het volledige rapport downloaden voor alle organische KPI’s en informatie die u mist, bijvoorbeeld:

Gemiddeld is 32% van het totale verkeer afkomstig van organische zoekopdrachten voor de detailhandel. Ondanks een lagere verkeersbenchmark dan in andere branches, is de overeenkomstige organische verkeerswaarde met $ 21,8 miljoen de hoogste van alle branches.

Meld u nu aan en ontvang de gegevens die u nodig hebt om beter te presteren dan uw concurrenten en uw groei te stimuleren.Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!