fbpx

ProRankTracker voegt een nieuwe SERP-controletool toe: Insta-Check

ProRankTracker voegt een nieuwe SERP-controletool toe: Insta-Check

Share This Post


Analyseer unieke SERP-ranglijsten om nieuw SEO-potentieel te ontdekken

Met deze op krediet gebaseerde betalingsoplossing kunt u handmatig de positie van een enkele URL of de top 10, 30 of 100 SERP’s controleren voor specifieke zoekwoorden in meerdere zoekmachines, locaties en apparaten.

Dit kan u helpen bij het uitvoeren van marktonderzoek om hiaten in de SERP-eigendom van een concurrent te ontdekken.

Voor het eerst wordt een instant SERP-checker voor dit soort resultaten aangeboden tegen lage startprijzen, dus geschikt voor elk type bedrijf.

Geen API’s meer. Geen langlopende contracten. Gewoon geweldige gegevens om uw SEO-strategie kracht bij te zetten.

5 manieren waarop Insta-Check uw SEO-strategie kan verbeteren

De nieuwe Insta-Check-tool van ProRankTracker geeft u toegang tot:

SERP-controle op aanvraag: Voer enkele of volledige SERP-controles uit voor zoekwoorden die u niet op lange termijn hoeft bij te houden.
Website ranking rapport– Voer een eerste onderzoek uit voor de website van een klant door te bepalen op welke zoekwoorden de website scoort en gebruik die gegevens om te analyseren en rapporten te maken.
Marktonderzoek: Bekijk de top 10, top 30 of top 100 resultaten voor een trefwoord om meer te weten te komen over de concurrentie. Analyseer de resultaten en gebruik ze om rapporten te maken.
SERP-API: Gebruik de Insta-Check API om SERP-classificatiegegevens voor uw systemen en tools te verstrekken. Meld u aan en bekijk het Insta-Check API-document
Trefwoord Rank Checker– Controleer snel grote lijsten met zoekwoorden om te bepalen waarvoor uw website of de websites van uw klant scoren. U kunt vervolgens beslissen welke zoekwoorden u wilt toevoegen voor langdurige tracking in uw ProRankTracker-account zonder dat u ze een voor een hoeft toe te voegen of te verwijderen.

Probeer ProRankTracker’s Insta-Check nu voor slechts $1.

Hoe Insta-Check SERP Checker werkt

Er zijn drie methoden die u kunt gebruiken om uw positie te controleren met de Insta-Check-tool van ProRankTracker, waaronder:

Handmatig invullen van formulieren. Bestanden uploaden. Een SERP-API gebruiken.
ProRankTracker, een toonaangevende SEO-ranking-tracker, voegt een krachtige nieuwe SERP-controletool toe: Insta-CheckAfbeelding gemaakt door ProRankTracker, april 2023
ProRankTracker, een toonaangevende SEO-ranking-tracker, voegt een krachtige nieuwe SERP-controletool toe: Insta-CheckAfbeelding gemaakt door ProRankTracker, april 2023
ProRankTracker, een toonaangevende SEO-ranking-tracker, voegt een krachtige nieuwe SERP-controletool toe: Insta-CheckAfbeelding gemaakt door ProRankTracker, april 2023

U kunt de resultaten in verschillende formaten krijgen, waaronder:

Met Insta-Check kunt u 10.000 credits krijgen voor slechts $ 25, waarbij elk credit een enkele URL-rangcontrole waard is. Gebruik 4 credits om de top 100 SERP’s te controleren.

Meer informatie over prijzen en tegoeden van Instacheck.

Krijg automatisch SERP-gegevens door SERP-API’s te integreren

Heeft u SERP-gegevens nodig die zijn ingebouwd in uw tools en systemen? Of het nu gaat om automatische dagelijkse trackinggegevens met geschiedenis en andere functies, of gewoon onbewerkte SERP-gegevens die u aan uw kant kunt beheren, ProRankTracker heeft het voor u.

ProRankTracker biedt twee soorten API’s:

ProRankTracker-API:

Het integreert met uw account, beheert het en gebruikt uw gegevens in uw systemen en tools. Hiermee kunt u nieuwe URL’s/termen toevoegen, bewerken, ordenen en rangschikkingsgegevens (huidig ​​of historisch) van uw PRT-account ophalen. Bevat alle functies en voordelen van het ProRankTracker-lidmaatschap.

Zie PRT-abonnementen en prijzen voor meer informatie.

Insta-Check SERP-API:

Het biedt up-to-date rankings en onbewerkte SERP-gegevens voor uw systemen en tools. Op krediet gebaseerde pay-as-you-go-oplossing, ongeacht uw reguliere abonnement. Hiermee kunt u unieke URL-ranglijsten of top 10/30/100 controleren voor specifieke zoekwoorden. Het is zo simpel als Query → Beoordelingen ophalen.

Schrijf je gratis in en leer meer!

Ontvang tracking- en rankingrapporten van zeer gespecialiseerde SEO-bureaus

Insta-Check is de nieuwe instant SERP-controletool van ProRankTracker die al boordevol geweldige SEO-functionaliteit zit, en hun dagelijkse abonnementsservice voor het volgen van rangschikkingen is ook een must-have.

Wat kunt u bijhouden met ProRank Tracker?

Met ProRankTracker kunt u uw ranking volgen in:

Alle Google-sites. Internationale vragen. Mobiel en desktop. Organische zoekopdrachten. GMB-vermeldingen. Alle Yahoo-sites. Alle Bing-sites. Alle Amazon-sites. YouTube-resultaten. Andere zoekitems.

Functies en soorten rapporten

We bieden geweldige rapportagefuncties, waaronder:

Opties voor huidige rankingrapporten, voortgangsrapporten, benchmark- en benchmarkrapporten, deelbare liverapporten en andere soorten rapporten voor nichescenario’s. Beschikbare formaten: PDF, XLSX en CSV. Exportmogelijkheden zoals e-mailen, exporteren naar Google Spreadsheets of opslaan in Dropbox of Drive. Rapporten, e-mails of geplande opslag (Dropbox/Drive) dagelijks, wekelijks of maandelijks. Meerdere talen waaronder Engels, Arabisch, Deens, Nederlands, Frans, Duits, Hebreeuws, Italiaans, Japans, Portugees, Spaans, Zweeds en Turks.

Overzicht rapporten

Met overzichtsrapporten kunt u de huidige positie van uw website bekijken en overzichten van de huidige positie krijgen voor de groepen en tags die u bijhoudt.

Voortgangsrapportages

Met voortgangsrapporten kunt u uw voortgang in de ranglijsten over een periode van dagen, weken of maanden bekijken en analyseren.

Vergelijkingsrapporten

Vergelijk de posities van de URL’s die u bijhoudt in verschillende zoekmachines, op locatie, apparaat en meer.

Referentie rapporten

Vergelijk rankings tussen twee specifieke datums, weken of maanden.

Begin nu met het optimaliseren van uw SEO-strategie met ProRankTracker

ProRankTracker is een onmisbare oplossing voor het volgen van rankings voor SEO-professionals en website-eigenaren.

Ranking tracking blijft een belangrijke statistiek die u helpt uw ​​concurrenten op de hoogte te houden en op de hoogte te blijven van elke positieverandering in de relevante SERP’s.

Als u op zoek bent naar nauwkeurige gegevens en up-to-date rapporten om uw toekomstige strategie te ondersteunen, heeft ProRankTracker wat u nodig heeft om te slagen.

Nu heeft de toonaangevende SEO-ranking-tracker, naast zijn abonnementsservice, zijn krachtige nieuwe tool, Insta-Check, gelanceerd waarmee u de rankings kunt controleren, ongeacht de termen die u op lange termijn volgt, in uw PRT-account.

Klaar om uw optimalisatie-inspanningen te analyseren en sneller dan ooit resultaten te behalen? Probeer Insta-Check voor slechts $ 1 en controleer tot 10 zoekwoorden in de top 100 SERP’s.Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!