fbpx

Stuur foto’s, ontvang AI-gegenereerde afbeeldingen

Share This Post


Met Snapchat My AI Snaps kunnen gebruikers foto’s naar de My AI-chatbot sturen en in ruil daarvoor door AI gegenereerde afbeeldingen ontvangen, wat de AI-beeldverwerkingsvaardigheden aantoont, mogelijk gemaakt door ChatGPT en GPT-4.

Snapchat heeft eerst de nieuwe My AI Snaps-functie uitgerold naar Snapchat+-abonnees om feedback aan te moedigen en verbeteringen aan te brengen voordat deze naar alle gebruikers wordt uitgerold. Ter referentie: Snapchat lanceerde My AI voor Snapchat+ gebruikers op 6 maart en rolde het op 19 april uit naar alle gebruikers.

Lees verder voor meer informatie over het gebruik van My AI Snaps en het potentieel van My AI Conversations voor adverteerders die zich richten op een jonger publiek.

Hoe foto’s naar mijn AI te sturen en mijn AI-snapshots te ontvangen

Snapchat+ gebruikers met toegang tot My AI kunnen een Snap-foto naar de chatbot sturen via hetzelfde proces als het verzenden van Snaps naar vrienden.

Snapchat zal je op de hoogte stellen wanneer My AI op je Snap reageert op basis van je meldingsinstellingen.

snapchat mijn melding aiScreenshot van Snapchat, juni 2023

Op basis van de analyse van je Snap stuurt My AI een Snap als reactie.

snapchat mijn ai-snapsScreenshot van Snapchat, juni 2023

Deze voorbeelden van My AI Snaps laten zien dat het een groot potentieel heeft, maar nog een lange weg te gaan heeft met beeldinterpretatie.

snapchat mijn ai-snapsScreenshot van Snapchat, juni 2023

U kunt uw Snaps My AI-chat verzenden of een screenshot maken van uw Snaps.

snapchat mijn ai opslaan in chatScreenshot van Snapchat, juni 2023

Mijn AI stuurt niet altijd een Snap als reactie. Soms biedt het alleen een op tekst gebaseerd antwoord op je Snap.

Op het moment van testen kon mijn AI geen momentopnamen begrijpen die waren verzonden van foto’s in mijn filmrol. Maar dat zal waarschijnlijk in de niet al te verre toekomst veranderen.

Snapchat mijn ai begrijpt camerarotatie nietScreenshot van Snapchat, juni 2023

Snapchat Mijn AI-advertenties en nieuwe advertentiemogelijkheden

Naast het verzenden en ontvangen van Snaps, geeft My AI advertenties weer in geselecteerde gesprekken. De relevantie van de advertentie kan wisselvallig zijn in relatie tot de betreffende discussie.

mijn Snapchat ai-advertentievoorbeeldenScreenshot van Snapchat, juni 2023

Advertenties binnen Mijn AI-gesprekken bieden adverteerders de mogelijkheid om een ​​groeiend advertentiepubliek te bereiken met behulp van generatieve AI, waaronder:

Gebruikers van 13-17 jaar: 125,6 miljoen, 19,9% van het totale advertentiepubliek. Gebruikers van 18-24 jaar: 243,5 miljoen, 38,6% van het totale advertentiepubliek. Gebruikers van 25-34 jaar: 145,9 miljoen, 23,2% van het totale advertentiepubliek.

U kunt het potentieel van adverteren zien in Snaps van My AI. Mijn AI kan mode, restaurants, recepten en andere relevante producten of diensten aanbevelen in Snap-gesprekken.

snapchat mijn voorbeelden van ai snapScreenshot van Snapchat, juni 2023

Hoewel advertenties niet verschijnen in Snaps van afbeeldingen, verschijnen ze wel in Mijn AI-gesprekken nadat je Snaps hebt verzonden en ontvangen.

snapchat mijn advertenties aiScreenshot van Snapchat, juni 2023

Aangezien gebruikers My AI kunnen uitnodigen voor groepschats, is het slechts een kwestie van tijd voordat de meeste Snapchatters vertrouwd raken met door AI aangedreven gesprekken.

Snapchat-webinterface met mijn AI

Hoewel Snapchat beschikbaar is via een webinterface in desktopbrowsers, zijn veel van de My AI-functies alleen toegankelijk via de iOS- of Android-app.

In plaats van de advertenties die door Snapchat zijn geplaatst, heeft My AI het volgende bericht:

Niet ondersteund op internet
Controleer vanaf je telefoon wat er is verzonden!

Wanneer My AI een momentopname verzendt, wordt het volgende bericht weergegeven:

Nieuwe Snap
Open de mobiele app om deze te bekijken

snapchat mijn ai in de webinterfaceScreenshot van Snapchat, juni 2023

U kunt het My AI-profiel echter in een desktopbrowser bekijken en toevoegen aan uw vrienden.

snapchat mijn profiel aiScreenshot van Snapchat, juni 2023

De toekomst van Snapchat My AI Snaps & Ads

De integratie van My AI Snaps is een krachtige stap voorwaarts, waarbij het domein van sociale interactie wordt gecombineerd met geavanceerde AI-mogelijkheden.

Hoewel er verbeterpunten zijn op het gebied van beeldweergave en algehele beveiliging, is het potentieel van het platform enorm, vooral wat betreft het bieden van nieuwe advertentiemogelijkheden om een ​​jonger publiek te bereiken.

Naarmate de technologie zich ontwikkelt, kunnen we verwachten dat Snapchat My AI de manier verandert waarop gebruikers omgaan met generatieve AI, door een gepersonaliseerde sociale media-ervaring en een nieuwe reeks advertentiemogelijkheden te bieden.

Uitgelichte afbeelding: inktdruppel/ShutterstockSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!