fbpx

TikTok bevat tekstberichten om moeiteloos met volgers te communiceren

TikTok bevat tekstberichten om moeiteloos met volgers te communiceren

Share This Post


Om de creativiteit en zelfexpressie van gebruikers te vergroten, heeft TikTok de uitbreiding van tekstberichten op zijn platform aangekondigd, waardoor de ervaring voor het creëren van inhoud voor zijn gebruikers wordt gediversifieerd.

Deze nieuwe functie toont TikTok’s toewijding aan innovatie op sociale media. De nieuwe functie biedt ruimte voor geschreven creativiteit die voorheen beperkt was tot opmerkingen, bijschriften en video’s.

Tekstberichten zijn de nieuwste toevoeging aan TikTok’s toolset voor het maken van inhoud. Het vergroot de mogelijkheden voor gebruikers om zichzelf uit te drukken terwijl ze korte inhoud beheersen.

Met dit nieuwe formaat kunnen makers verhalen, gedichten, songteksten en andere geschreven inhoud op TikTok delen, waardoor het platform veelzijdiger en aantrekkelijker wordt.

Een TikTok-tekstbericht maken

Het maken van een tekstbericht is vereenvoudigd voor de eenvoud.

In de TikTok-app hebben gebruikers op de camerapagina opties voor video’s van maximaal tien minuten en tekst.

TikTok bevat tekstberichten om moeiteloos met volgers te communicerenScreenshot van TikTok, juli 2023

Door “tekst” te selecteren, worden gebruikers naar de tekstontwerppagina geleid waar ze hun inhoud kunnen samenstellen.

TikTok-tekstberichten worden geleverd met een aantal functies die zijn ontworpen om uw inhoud te laten opvallen.

TikTok bevat tekstberichten om moeiteloos met volgers te communiceren

Met tekstberichten kunnen videomakers:

Voeg stickers toe om specifieke goede doelen, evenementen of feestdagen te ondersteunen. Tag andere accounts en voeg hashtags toe die betrekking hebben op relevante onderwerpen of trends. Voeg meerdere achtergrondkleuren toe om de visuele aantrekkingskracht van het bericht te vergroten. Voeg geluid toe, een essentieel element van de TikTok-ervaring, om geschreven inhoud te begeleiden.

Als je mobiel bent, kun je hier de voltooide versie van een eenvoudig tekstbericht zien met functies zoals hashtags, polls en locatietagging.

U kunt het ook in een desktopbrowser proberen, maar de enquête verschijnt alleen op mobiel.

Sociale platforms die nieuwe formaten integreren

De integratie van tekstberichten betekent de voortdurende inzet van TikTok om creativiteit binnen zijn gemeenschap te bevorderen.

Het platform keek uit naar de innovatieve inhoud die gebruikers met deze nieuwe functie zullen creëren.

Tekstberichten kunnen waardevol zijn voor marketeers, omdat ze een nieuwe weg bieden voor het maken van inhoud en klantbetrokkenheid op TikTok.

Het toevoegen van tekst kan de dynamiek van het platform, dat voorheen erg videogericht was, veranderen. Het zou bedrijven in staat kunnen stellen een breder scala aan contentmarketingstrategieën te verkennen.

Door deze wijziging kan TikTok ook in zoekresultaten verschijnen als updates van andere platforms, zoals Reddit en het sociale netwerk dat voorheen bekend stond als Twitter.

TikTok’s moederbedrijf ByteDance maakte ook nieuwe stappen in generatieve AI met de recente release van een CapCut-plug-in voor ChatGPT voor door AI gegenereerde video’s.

Uitgelichte afbeelding: Yalcin Sonat/ShutterstockSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!