fbpx

TikTok biedt nieuwe bronnen en advertentietegoeden voor kleine bedrijven

TikTok biedt nieuwe bronnen en advertentietegoeden voor kleine bedrijven

Share This Post


TikTok lanceert verschillende initiatieven om kleine bedrijven te ondersteunen, waaronder tips van succesvolle makers en $ 100 aan advertentietegoed.

In één advertentie prijst TikTok de lancering van een ‘accelerator’ voor kleine bedrijven, een bestemmingspagina die linkt naar nuttige zakelijke bronnen.

De advertentie zegt:

“Op dit moment hebben kleine bedrijven onze steun meer dan ooit nodig. Daarom lanceren TikTok en American Express een nieuw programma om verkopers te helpen een nieuw publiek te bereiken en hun bedrijf te laten groeien. De #ShopSmall Accelerator, mogelijk gemaakt door TikTok en American Express, bevat populaire TikTok-makers Anna Sitar, Brandon Blackwood en Sofia Bella en zal worden aangevuld met een aangepaste Shop Small®-soundtrack speciaal gemaakt voor TikTok-inhoud. Deze nieuwe inspanning is bedoeld om kleine bedrijven te helpen opvallen in het drukke kerstinkopenseizoen en het meeste uit Small Business Saturday® op 26 november.”

Hier is meer informatie over wat er nieuw is op TikTok voor kleine bedrijven en hoe je $ 100 aan advertentietegoed kunt claimen.

TikTok’s #ShopSmall mini-plaats

TikTok’s nieuwe minisite voor kleine bedrijven bevat tips van populaire makers, links naar verschillende tools en bronnen, en informatie over hoe je $ 100 aan advertentietegoed kunt aanvragen.

Tips van makers

TikTok bracht drie fulltime makers bij elkaar om een ​​korte maar leerzame video voor kleine bedrijven samen te stellen.

De video legt uit waarom kleine bedrijven TikTok zouden moeten gebruiken, hoe ze op de hoogte kunnen blijven van de interesses van het publiek en wat ze kunnen delen op een zakelijk account.

$ 100 aan TikTok-advertentietegoed

TikTok biedt een promotietegoed van $ 100 aan nieuwe Amerikaanse adverteerders kopen $ 50 aan TikTok-advertenties.

Bedrijven hebben tot 24 december de tijd om het advertentietegoed aan te vragen, dat iets meer dan een maand later, op 31 januari 2023, afloopt.

TikTok geeft $ 250.000 aan advertentietegoed weg aan kleine bedrijven die aan de geschiktheidscriteria voldoen.

Om in aanmerking te komen voor het advertentietegoed van $ 100 van TikTok, moeten bedrijven:

Maak een TikTok Ad Manager-account aan Meld u aan voor advertentietegoed door een formulier in te dienen. Besteed $ 50+ aan TikTok-advertenties binnen 28 dagen na ontvangst van de e-mail met informatie over de TikTok-aanbieding Wees een in de VS gevestigde nieuwe TikTok-adverteerder

TikTok zegt dat advertentietegoed binnen 1-2 dagen nadat u aan de geschiktheidscriteria voldoet, in TikTok Ads Manager verschijnt.

#Kleine stickerswinkel

Ten slotte brengt TikTok een selectie stickers uit om het bewustzijn over het ondersteunen van kleine bedrijven te vergroten.

Iedereen kan deze stickers aan hun inhoud toevoegen door op de stickerknop te tikken en te zoeken naar “kleine aankoop”.

bron: TikTok

Uitgelichte afbeelding: askarim/ShutterstockSource link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!