fbpx

TikTok lanceert 5-daags trivia-evenement met geldprijzen

TikTok lanceert 5-daags trivia-evenement met geldprijzen

Share This Post


TikTok lanceert een nieuw interactief trivia-evenement dat gratis is voor iedereen en deelnemers de kans geeft om geldprijzen te winnen.

In samenwerking met Lionsgate en John Wick Chapter 4 begint het vijfdaagse evenement op 22 februari en loopt tot en met 26 februari.

Elke dag maak je kans op een deel van een prijs van $ 500.000.

Het TikTok trivia-evenement zal verschillende categorieën quizzen bevatten, waaronder lifestyle, sport, muziek, schoonheid en John Wick.

Deelnemers kunnen afstemmen op het officiële @TikTok-account om deel te nemen aan trivia-uitdagingen tijdens geplande sessies.

Registratie staat open voor iedereen ouder dan 18 jaar in de Verenigde Staten. U kunt zich aanmelden door op een trivia-widget op het For You-kanaal te klikken, #TikTokTrivia te zoeken of het @TikTok-account te bezoeken om deel te nemen aan realtime interactieve trivia.

Er zijn twee dagelijkse sessies om 17.00-18.00 uur PT/20.00-21.00 uur ET en 18.00-19.00 uur PT/9-22.00 uur ET gedurende de eerste drie dagen van het evenement.

Elke sessie heeft verschillende rondes met trivia-vragen, waarbij deelnemers antwoorden kunnen kiezen uit meerkeuze-opties.

Om kans te maken op een deel van het prijzengeld, moeten deelnemers alle vragen correct beantwoorden.

Er zullen ook speciale overlevingsrondes zijn, waarbij de moeilijkheidsgraad van de vragen zal toenemen, waarbij de laatste groep een prijs van $ 100.000 deelt.

Deelnemers worden aangemoedigd om op tijd deel te nemen aan trivia-sessies voor de beste kans om te winnen.

Uitgelichte afbeelding: screenshot van newsroom.tiktok.com/en-us/tiktok-trivia, februari 2023.Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!