fbpx

Twitter breidt campagneplanner uit naar nog 15 landen

Twitter breidt campagneplanner uit naar nog 15 landen

Share This Post


Twitter breidt zijn prognosetool voor Campagneplanner voor adverteerders uit naar 15 extra landen en voegt ondersteuning toe voor het doel van videoweergaven.

In eerste instantie gelanceerd in drie landen, schat Campaign Planner de grootte van een doelgroep die u mogelijk kunt bereiken met Twitter-advertenties op basis van de parameters die u heeft ingesteld.

Twitter breidt campagneplanner uit naar nog 15 landenScreenshot van business.twitter.com/en/blog/launching-campaign-planner.html, oktober 2022.

Met de Campagneplanner kunt u een idee krijgen van hoe uw campagne presteert voordat u deze publiceert.

U kunt bereik, vertoningen, gemiddelde frequentie en CPM voor een specifieke doelgroep, campagneduur, frequentie-instelling en locatie voorspellen.

U kunt nu ook campagnes voorspellen met het doel Videoweergaven.

Met budgetprognoses voor op veilingen gebaseerde campagnes krijgt u een beter inzicht in de kosten om uw doelgroep te bereiken.

Met Campagneplanner kunt u uw werk opslaan als een conceptcampagne, zodat u uw instellingen gemakkelijk kunt koppelen aan een echte campagne.

Twitter breidt campagneplanner uit naar nog 15 landenScreenshot van business.twitter.com/en/blog/launching-campaign-planner.html, oktober 2022.

Best practices voor Twitter-campagneplanner

Twitter deelt verschillende best practices voor het gebruik van Campaign Planner, die volgens het bedrijf worden ondersteund door onderzoek.

hoge frequentie

Twitter raadt aan om te budgetteren voor hogere wekelijkse frequenties voor de beste resultaten.

“Meerdere exposures bij hogere investeringsniveaus vergroten de naamsbekendheid in vergelijking met een enkele exposure”, zegt Twitter.

lange duur

Twitter adviseert een campagne van minimaal vijf weken en maximaal 13 weken.

Volgens Twitter is dit de optimale lengte voor uw berichten om relevant en afgestemd te zijn op uw publiek.

beschikbaarheid

Campagneplanner is nu beschikbaar voor adverteerders in in totaal 18 markten: Argentiniƫ, Australiƫ, Braziliƫ, Canada, Duitsland, India, Japan, Mexico, Filippijnen, Spanje, Zweden, Thailand, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten

bron: Twitter
Uitgelichte afbeelding: Ascannio/Shutterstock

Source link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!