fbpx

Twitter gaat vacatures plaatsen voor geverifieerde organisaties

Twitter gaat vacatures plaatsen voor geverifieerde organisaties

Share This Post


Twitter staat op het punt officieel nieuwe functies te lanceren waarmee geverifieerde organisaties vacatures op Twitter-profielen kunnen plaatsen.

Sommige geverifieerde organisaties hebben al vacatures geplaatst.

Twitter gaat vacatures plaatsen voor geverifieerde organisaties

Twitter-screenshot, juli 2023

Banen die onder de Twitter-biografie en kijkcijfers staan, linken geïnteresseerde sollicitanten rechtstreeks naar vacatures op de website van het bedrijf of andere banennetwerken.

Twitter gaat vacatures plaatsen voor geverifieerde organisatiesTwitter-screenshot, juli 2023

Twitter creëerde ook een ambtenaar @TwitterHiring rekening

Twitter gaat vacatures plaatsen voor geverifieerde organisatiesTwitter-screenshot, juli 2023

Twitter-CEO Elon Musk hintte in mei naar Twitter-banen en naar Twitter-dating.

Een interessant idee, misschien ook banen

— Elon Musk (@elonmusk) 10 mei 2023

Concurrentie voor LinkedIn-banen?

Als Twitter een wervingsplatform zou opzetten vergelijkbaar met LinkedIn, dat momenteel meer dan 52 miljoen werkzoekenden aantrekt, zou dit de inkomsten en betrokkenheid van Twitter-gebruikers kunnen vergroten.

Twitter brengt bedrijven ten minste $ 1.000 per maand in rekening voor het programma Verified and Partnered Organizations voordelen.

Het zal (hopelijk) meer Twitter-gebruikers aanmoedigen om inhoud van hoge kwaliteit te posten die een positieve indruk op potentiële werkgevers zou achterlaten.

Voordelen van het gebruik van Twitter om te werven

Wervingsbureaus zouden kunnen profiteren van het wijdverbreide gebruik en de diverse gebruikersbasis van het platform, waardoor mogelijk een breder scala aan kandidaten uit verschillende geografische locaties en professionele achtergronden wordt aangetrokken.

Het gebruik van hashtags in vacatures kan het zoeken naar werkgevers en werkzoekenden helpen stroomlijnen, omdat mensen gemakkelijk banen kunnen vinden die aansluiten bij hun interesses of ervaring.

De retweet-functie van Twitter zou ook de zichtbaarheid van vacatures vergroten, waardoor ze via netwerkverbindingen nog meer mensen kunnen bereiken.

Over het algemeen zou het sociale karakter van het platform een ​​meer persoonlijk en interactief wervingsproces aanmoedigen, waardoor kandidaten de kans krijgen om in contact te komen met potentiële werkgevers en meer te weten te komen over de bedrijfscultuur.

Uitgelichte afbeelding: Rokas Tenys/Shutterstock

Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!