fbpx

Twitter voegt het aantal openbare weergaven toe aan tweets

Twitter voegt het aantal openbare weergaven toe aan tweets

Share This Post


Elon Musk heeft vandaag aangekondigd dat Twitter nu het aantal weergaven voor tweets zal weergeven, waardoor gebruikers meer inzicht krijgen in het bereik van de inhoud van andere gebruikers.

Het aantal tweetviews van Twitter, ook wel impressies genoemd, was voorheen alleen beschikbaar voor het account dat de tweet plaatste.

De uitzondering, zoals Musk opmerkt, zijn video’s, die traditioneel een weergavetelling hebben laten zien.

Twitter rolt View Count uit, zodat je kunt zien hoe vaak een tweet is bekeken! Dit is normaal voor video.

Het laat zien dat Twitter veel levendiger is dan het lijkt, aangezien meer dan 90% van de Twitter-gebruikers lezen, maar niet tweeten, reageren of leuk vinden, aangezien dit openbare acties zijn.

— Elon Musk (@elonmusk) 22 december 2022

Het aantal weergaven van een tweet wordt weergegeven onder de hoofdinhoud en wordt in realtime bijgewerkt naarmate de tweet wordt bekeken.

De beslissing om tweet-impressies openbaar te maken, lijkt ingegeven door het idee dat Twitter hierdoor actiever zal lijken.

Het aantal weergaven van tweets geeft externe waarnemers een beter inzicht in het potentiële bereik en de impact die inhoud op Twitter kan hebben. Volgens Musk zou dit meer mensen kunnen aanmoedigen om mee te doen en mee te doen op Twitter.

Voor merken en bedrijven is het aantal weergaven een handige manier om het bereik en de betrokkenheid van gesponsorde content op het platform te meten.

Weten hoeveel vertoningen de tweets van andere mensen krijgen, kan bedrijven ook helpen om echte beïnvloeders in hun niche te identificeren, aangezien betrokkenheidscijfers niet het hele verhaal vertellen.

Zoals anderen al hebben opgemerkt, kan het aantal openbare weergaven accounts blootleggen die hun betrokkenheid en aantal volgers kunstmatig verhogen.

Als een beroemdheid of “journalist” 2 miljoen volgers heeft en nauwelijks weergaven op hun tweets krijgt omdat ze 1,9 miljoen nepvolgers hebben gekocht om op een A-lijst te lijken… 😲

Dit zal veel nepvolgers blootleggen die zijn gekocht door zogenaamde mediasterren en beroemdheden. 🤣 https://t.co/XdMuapiPrH

— Wall Street Zilver (@WallStreetSilv) 22 december 2022

Na verloop van tijd zullen we weten wie echt een publiek op Twitter heeft en wie een groot percentage inactieve volgers heeft.

Uitgelichte afbeelding: Phil Pasquini/Shutterstock

Source link

More To Explore

Bing AI voicechat komt naar de desktop
Marketing Nieuwtjes

Bing AI voicechat komt naar de desktop

Bing heeft een update aangekondigd voor Bing AI Chat die voicechat-mogelijkheden toevoegt aan de gebruikersinterface voor zoeken op desktops. Spraakinteractie is tweerichtingsverkeer en beschikbaar in

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!