fbpx

Upgrade naar Search Ads 360, nieuw voor 2024

Upgrade naar Search Ads 360, nieuw voor 2024

Share This Post


Google heeft de nieuwste verbeteringen aan Search Ads 360 aangekondigd om een ​​efficiëntere en gebruiksvriendelijkere ervaring te bieden, met ondersteuning voor campagnes via meerdere kanalen en functies die voldoen aan de behoeften van zakelijke adverteerders.

Google moedigt adverteerders aan om snel te updaten. De nieuwe versie van Search Ads 360 is beschikbaar voor adverteerders voordat de vorige versie in april 2024 wordt stopgezet.

Wat is Search Ads 360?

Search Ads 360 maakt deel uit van het Google Marketing Platform, ontworpen voor adverteerders om zoekcampagnes met meerdere kanalen te beheren met zakelijke mogelijkheden voor het maken, implementeren en optimaliseren van advertentiecampagnes.

Wat zijn de nieuwe functies in Search Ads 360?

Het nieuwe platform biedt verbeterde ondersteuning voor Google Ads, Microsoft Advertising, Yahoo! Japan en Baidu.

Google Ads-ondersteuning in de nieuwe Search Ads 360 biedt indelingen voor tekst-, beeld-, display-, video- en app-promotie. Met de campagne-instellingen van Microsoft Advertising kunnen adverteerders de uitgaven, targeting op locatie en campagne-optimalisatie beheren.

Er zijn ook nieuwe functies zoals sjablonen, Performance Center en verbeterde rapportagemogelijkheden.

Sjablonen, een geautomatiseerde campagnebouwer voor dynamische advertentiecampagnes, kunnen adverteerders helpen met regelmatig wisselende voorraad en seizoenspromoties. Het Search Ads 360 Performance Center kan planning, budgettering en rapportage stroomlijnen. Verbeteringen in rapportage en attributie kunnen zorgen voor een naadloze overgang met up-to-date historische gegevens, intuïtieve workflows en een flexibele rapportage-API voor op maat gemaakte rapporten.

Wat moeten adverteerders nu doen?

Adverteerders kunnen de Experience Hub bekijken of productmeldingen controleren om te zien wanneer ze in aanmerking komen voor de nieuwe Search Ads 360-ervaring.

Google raadt adverteerders aan te upgraden voordat de vorige versie in april 2024 wordt stopgezet.

Het moet hen in staat stellen om het beheer van reclamecampagnes via meerdere kanalen te vereenvoudigen en de prestaties en efficiëntie te verbeteren.

Volgens Google is het nieuwe Search Ads 360-platform zeer aanpasbaar en kan het worden aangepast aan de specifieke behoeften van zakelijke adverteerders.

Met een nieuwe gebruikersinterface verbetert het platform zakelijke workflows door adverteerders nieuwe manieren te bieden om hun dagelijkse taken en kernactiviteiten te centraliseren en te schalen.

De blogpost van Google uit 2022 biedt meer gedetailleerde informatie over de toegevoegde functies en verbeteringen die aan het platform zijn aangebracht.

Wat betreft klantenondersteuning en bronnen voor zakelijke adverteerders die het nieuwe Search Ads 360-platform gebruiken, heeft Google bevestigd dat er geen wijzigingen zullen zijn in de bestaande klantenondersteuning voor SA360.

Dit betekent dat adverteerders kunnen blijven samenwerken met hun accountvertegenwoordigers, die hen door het upgradeproces begeleiden en ondersteuning bieden wanneer dat nodig is.

Waarom zou Google deze wijzigingen aanbrengen?

Google hoopt de ervaring van adverteerders te verbeteren en hen te helpen betere resultaten te behalen door beter beheer van zoekcampagnes met meerdere kanalen.

Bovendien kan de nieuwe functionaliteit van het platform Google helpen concurrerend te blijven op de advertentietechnologiemarkt door in te spelen op de huidige behoeften van zijn gebruikers.

Uitgelichte afbeelding: sdx15/ShutterstockSource link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!