fbpx

Van concurrenten tot partners: Driver neemt Searchmetrics over

Van concurrenten tot partners: Driver neemt Searchmetrics over

Share This Post


Conductor, een toonaangevend organisch marketingplatform voor ondernemingen, heeft een Europese concurrent, Searchmetrics, overgenomen om zijn uitbreiding naar de Europese markt te versnellen.

Na de overname van ContentKing in 2022, blijft de overname van Searchmetrics de positie van Driver in de branche versterken.

Seth Besmertnik, CEO en mede-oprichter van Conductor, zei dat de overname het beste zou brengen van wat Searchmetrics doet voor Conductor en zijn gedeelde klanten:

“Searchmetrics is al bijna een concurrent sinds we met Conductor begonnen, met een solide database en een sterke aanwezigheid op de Europese markt. We zijn verheugd om het beste te brengen van wat Searchmetrics doet voor Conductor en onze nu gedeelde klanten. Ons doel is dat klanten enorm profiteren van deze overname door meer productwaarde op wereldwijde schaal te leveren.”

Matt Colebourne, CEO van Searchmetrics, sprak zijn enthousiasme uit over de toetreding van het bedrijf tot Conductor en noemde het de “absolute wereldleider”:

“Conductor is de onbetwiste marktleider op het gebied van SEO. Al jaren hebben we bewondering voor hun toewijding aan innovatie voor klanten en hun inspanningen om een ​​dynamische en lonende werkcultuur voor werknemers te bevorderen. Door ons aan te sluiten bij Conductor, brengen we het beste van wat we doen samen met een groot Europees klantenbestand, wat Conduct verstevigt als de ultieme wereldleider. We kunnen niet wachten om in de toekomst meer voor klanten te bouwen.”

Ken Ogenbratt, chief financial officer bij Searchmetrics, zei dat de overname een “fundamentele stap” is voor de SEO-industrie, aangezien de twee bedrijven verder gaan als partners met de mogelijkheid om nog meer waarde te leveren aan klanten.

Met deze overname zet Conductor zijn toewijding voort om één wereldwijd platform te creëren dat alle onderdelen van de SEO-workflow integreert.

Met de sterke Europese aanwezigheid en het sterke klantenbestand van Searchmetrics zal de overname de groei van Conductor in Europa aanzienlijk versnellen.

Conductor heeft zijn tweede overname in een jaar tijd voltooid met de aankoop van Searchmetrics, die volgt op de grote financieringsronde van het bedrijf in Bregal Sagemount in 2021.

Deze overname wordt gezien als een teken van de recente groei van Conductor. Er wordt verwacht dat het zijn positie als leidende speler in de SEO-ruimte zal consolideren door de sterke punten van beide bedrijven te integreren voor hun gedeelde klanten.

Uitgelichte afbeelding: dotshock/ShutterstockSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!