fbpx

Verminder risico, maximaliseer de beloning

Verminder risico, maximaliseer de beloning

Share This Post


Het gebruik van linkbuilding als onderdeel van uw SEO-strategie kan een fluitje van een cent zijn.

Links zijn onmiskenbaar waardevol voor het bereiken van hogere rankings en zichtbaarheid in de zoekresultaten. Naarmate Google echter steeds meer maatregelen neemt die als spam worden beschouwd, zijn de risico’s van linkbuilding net zo groot.

Hoewel het nog steeds een belangrijke rangschikkingsfactor is voor de meeste zoekmachines, staat linkbuilding bol van black hat-tactieken en slechte acteurs – één verkeerde zet, en je zou kunnen eindigen met een wandeling aan de donkere kant.

Dus hoe voorkom je veelvoorkomende valkuilen bij linkbuilding?

Hoe vermijd je de risico’s van verouderde linktactieken en louche providers?

In ons nieuwe e-book De donkere kant van Link Buildingauteur Loren Baker leidt je door acht zwarte en grijze hoed-tactieken, evenals waar je op moet letten en hoe deze tactieken problemen kunnen opleveren.

De donkere kant van Link Building

Dus wat is er precies aan de “donkere kant” van linkbuilding? Hoe zit het met sites die spammy SEO-tactieken gebruiken in hun strategieën voor het bouwen van links?

“Het ding over black hat-tactieken is dat ze soms werken heel goed – dat wil zeggen, totdat ze doe het niet” schrijft Baker. “Als ze stoppen met werken, hebben ze de neiging om te imploderen. En als dat gebeurt, moet je misschien hard werken om de schade ongedaan te maken.”

En als u niet oppast, kan uw website voor altijd verbannen worden naar de buitenste regionen van Google (of in ieder geval totdat u uw backlinkprofiel opruimt en uw goede reputatie terugkrijgt).

Handmatige straffen van Google zijn misschien zeldzaam, maar ze zijn niet de enige risico’s van slechte linkbuilding-tactieken.

Uiteindelijk kunnen ze erg duur zijn, omdat u uiteindelijk geld verspilt aan links die nu niet werken of in de toekomst niet meer werken.

Dus, is er een manier om deze tactieken ethisch te gebruiken om het zoeken te verbeteren?

In deze gids onderzoekt Baker ook de positieve kant en onderzoekt hij of deze tactieken effectief kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid, merkbekendheid of reputatie in de zoekresultaten te verbeteren.

De positieve kant van Link Building

Linkbuilding is niet alleen slecht als het zorgvuldig wordt gebruikt.

Het goede nieuws is dat er stappen zijn die u kunt nemen om uw links veilig op te bouwen zonder de zichtbaarheid van uw site en de positie in de zoekresultaten in gevaar te brengen.

Als je meer wilt weten over hoe je met succes links kunt bouwen in de huidige zoekomgeving, dan heeft dit eBook alles wat je moet weten.

Binnenin ontdek je:

Handige naslaggidsen voor elke linkbuilding-tactiek.
Best practices voor linkbuilding.
Hoe u uw serviceproviders voor linkbuilding kunt controleren.
Hoe u slechte linktactieken kunt stoppen en vermijden.

Deze gids in zakformaat zit boordevol nuttige bronnen, ondersteunend onderzoek en tips om uw eigen linkbuilding-strategie te verbeteren.

Download nu jouw exemplaar en ga aan de slag!

Ebook De donkere kant van linkbuildingSource link

More To Explore

Bing AI voicechat komt naar de desktop
Marketing Nieuwtjes

Bing AI voicechat komt naar de desktop

Bing heeft een update aangekondigd voor Bing AI Chat die voicechat-mogelijkheden toevoegt aan de gebruikersinterface voor zoeken op desktops. Spraakinteractie is tweerichtingsverkeer en beschikbaar in

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!