fbpx

Verstoring van de indexering van Google Nieuws leidt tot minder verkeer voor uitgevers van inhoud

Verstoring van de indexering van Google Nieuws leidt tot minder verkeer voor uitgevers van inhoud

Share This Post


Google onderzoekt een servicestoring die de indexering van Google Nieuws beïnvloedt, volgens het Google Search Status Dashboard.

Er is een voortdurend probleem met indexering in Google Nieuws dat alle sites treft. Sites ondervinden mogelijk een afname van het verkeer van Google Nieuws. We zijn bezig om de oorzaak te achterhalen. De volgende update is binnen 24 uur.

Verstoring van de indexering van Google Nieuws leidt tot minder verkeer voor uitgevers van inhoudGoogle-screenshot, juli 2023

Het statusdashboard voor Google Zoeken is een tool die statusupdates biedt voor de zoeksystemen van Google en eventuele problemen aangeeft die van invloed zijn op meerdere sites of gebruikers en die veranderingen in de prestaties van de site kunnen verklaren.

Toen de indexeringsproblemen van Google Nieuws begonnen

Enkele uren geleden werd een probleem met Google Nieuws-verkeer op Twitter gemeld.

Google Nieuws-platform (https://t.co/ILD5MsHxuu) sinds 20 juni kapot? Le https://t.co/Te9GswWSKA = 0% zichtbaarheid (bron: @Newsboard) Bedankt voor de reacties! Por @JohnMu pic.twitter.com/7aGU56IGQJ

— Virginie Clève – Largow Digitale Strategie ☕️ (@largow) 10 juli 2023

Google Search Advocate John Mueller reageerde:

Hé jongens, we hebben dit vermeld als een incident dat het team nu onderzoekt: https://t.co/NlsLfymPx4

— John Mueller (officieel) · Geen #30D (@JohnMu) 10 juli 2023

Wat volgt

Wanneer er een probleem wordt gedetecteerd, werken de Search Relations- en Search Engineering-teams van Google samen om het op te lossen.

Detectie is vaak gebaseerd op verschillende signalen, zoals interne monitoring en communityfeedback.

Het onderzoeksteam is nu belast met het onderzoeken van de hoofdoorzaak van problemen met de indexering van Google Nieuws.

Terwijl het probleem aan de gang is, kunnen mitigerende maatregelen worden genomen om de reikwijdte of impact van het probleem te verminderen.

Doorlopende updates over de indexering van Google Nieuws

Tijdens de levenscyclus van deze uitgave zou het team Zoekrelaties regelmatig updates moeten verstrekken.

Deze updates moeten meer details over het probleem bevatten, zoals de schaal of getroffen regio’s, een planning voor de volgende update en de voortgang bij het oplossen van het probleem.

We blijven de situatie volgen voor updates die binnen 24 uur worden verwacht.

Uitgelichte afbeelding: BigTunaOnline/Shutterstock

Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!