fbpx

Bel nu: +32 468 11 25 93

Piloten met video- en verticale productadvertenties komen aan op Microsoft Audience Network

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Video advertenties en verticale-product op basis van advertenties worden nu geloodst op het Microsoft Audience Network, Microsoft kondigde op dinsdag. In de aankondiging onthulde het bedrijf ook disclaimers in advertenties, nieuwe externe integraties met Universal Event Tracking, flexibele invoegopdrachten en inline beroepen voor afgewezen aanbiedingen in Microsoft Merchant Center.

Pilot met videoadvertenties op Microsoft Audience Network. Videoadvertenties zijn nu beschikbaar op het Microsoft Audience Network als proefprogramma in de VS, Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Nieuw-Zeeland en het VK

Een voorbeeld van een videoadvertentieplaatsing. Afbeelding: Microsoft.

Video's kunnen tussen de zes seconden en twee minuten duren, en binnenkort verschijnen er ook videoadvertenties op plaatsingen van uitgeverspartners. Neem contact op met uw Microsoft Advertising-ondersteuningsvertegenwoordiger of het Microsoft Advertising-ondersteuningsteam om dit nieuwe product te testen.

Pilot met verticale productadvertenties op Microsoft Audience Network. Het bedrijf test ook een andere Microsoft Audience Network-functie: verticale productadvertenties, die de bestaande feed van een adverteerder gebruiken om advertenties te genereren voor automatische vermeldingen, entertainmentevenementen, hotels, rondleidingen en activiteiten en vakantieverhuur in native omgevingen.

"Microsoft's doelgroepintelligentie levert de juiste boodschap aan de juiste doelgroep en koppelt de gebruiker aan de items in de feed waarin ze interesse hebben getoond, waardoor je beter in contact kunt komen met potentiële klanten die klaar zijn om te converteren", zei Microsoft in de aankondiging. De pilot is momenteel alleen beschikbaar voor adverteerders in de VS en het VK; Neem om deel te nemen contact op met uw Microsoft Advertising-ondersteuningsvertegenwoordiger of neem contact op met het Microsoft Advertising-ondersteuningsteam .

Disclaimers voor gereguleerde industrieën. Microsoft Advertising introduceert disclaimers in advertenties (zoals hieronder weergegeven). Hoewel deze functie niet specifiek is voor gereguleerde sectoren, kan deze met name handig zijn voor adverteerders in branches waarin consumenten mogelijk moeten worden geïnformeerd over details met betrekking tot uw bedrijf.

Afbeelding: Microsoft.

Om disclaimers in advertenties te gebruiken, moeten adverteerders eerst een geheel nieuwe campagne maken, aangezien deze alleen op campagneniveau zijn ingeschakeld.

Binnenkort beschikbaar: Inline bezwaarschriften in Microsoft Merchant Center. Microsoft zal voor de feestdagen inline oproepen voor productadvertenties toevoegen aan Microsoft Merchant Center (het bedrijf heeft geen exacte datum gespecificeerd). Deze functie is ontworpen om adverteerders een overzicht te geven van beleidsschendingen die kunnen leiden tot redactionele afwijzingen van aanbiedingen.

Afbeelding: Microsoft.

Adverteerders kunnen met één klik een beroepschrift/handmatige beoordeling aanvragen via de interface (hierboven weergegeven) voor alle afwijzingen in dat specifieke beleid. Let op: het maximale aantal totale verzoeken is 100.000 aanbiedingen per maand per winkel.

Nieuwe integraties van derden met Universal Event Tracking. In een poging om het installatieproces van Universal Event Tracking (UET) te stroomlijnen, lanceert Microsoft ook integraties van derden met Google Tag Manager, Shopify, Squarespace en WordPress.

Om aan de slag te gaan met een van deze integraties, selecteert u de optie "De tag toevoegen via een website-bewerkingsplatform" tijdens de installatie en worden instructies voor het gekozen platform verstrekt.

Flexibele invoegopdrachten. Flexibele invoegopdrachten kunnen nu worden gebruikt om openstaande en/of onbeperkte budgetinvoegopdrachten in te stellen.

Waarom het ons iets kan schelen. De aankondigingen van september van Microsoft Advertising bieden een verscheidenheid aan verbeteringen in de kwaliteit van leven voor marketeers voor betaald zoeken:

  • Het nieuwe videoformaat van Microsoft Audience Network kan merken helpen om zowel de bekendheid als de betrokkenheid bij hun advertenties te vergroten.
  • Disclaimers in advertenties kunnen adverteerders in gereguleerde sectoren helpen om aan de regels te blijven voldoen.
  • Inline bezwaarschriften kunnen ertoe bijdragen dat uw team minder tijd kwijt is aan het contact opnemen met het ondersteuningsteam van Microsoft Advertising. Dit kan met name handig zijn voor het oplossen van afwijzingen tijdens het winkelseizoen voor de feestdagen, een cruciale tijd van het jaar voor veel handelaren.
  • De nieuwe UET-integraties kunnen een eenvoudiger instellingsproces voor het volgen van gebeurtenissen betekenen.
  • Flexibele invoegopdrachten kunnen adverteerders een meer veelzijdige manier bieden om hun budgetten te beheren.

Over de auteur

George Nguyen is een redacteur voor Search Engine Land, die zich bezighoudt met organisch zoeken, podcasting en e-commerce. Zijn achtergrond is journalistiek en contentmarketing. Voordat hij de industrie betrad, werkte hij als radio-persoonlijkheid, schrijver, podcast-host en leraar op een openbare school.

More To Explore