fbpx

Visuele inhoud mogelijk gemaakt door Microsoft AI

Visuele inhoud mogelijk gemaakt door Microsoft AI

Share This Post


Microsoft lanceert Bing Image Creator, een geavanceerde tool voor het maken van visuele inhoud, mogelijk gemaakt door AI.

Deze innovatieve functie, ontworpen voor de nieuwe Bing en Microsoft Edge, stelt gebruikers in staat afbeeldingen te genereren door ze in hun eigen woorden te beschrijven.

De update zorgt voor een meer visueel stimulerende chatervaring en een soepel proces voor het maken van inhoud.

In een blogpost citeert Microsoft onderzoek waaruit blijkt dat het menselijk brein visuele informatie 60.000 keer sneller verwerkt dan tekst, waardoor visuele tools essentieel zijn voor het vinden, creëren en begrijpen van content.

Volgens Bing-gegevens zijn afbeeldingen de tweede meest gezochte categorie na algemene zoekopdrachten op internet.

Voorheen waren zoekmogelijkheden beperkt tot bestaande afbeeldingen op internet, maar Bing Image Creator heft deze beperkingen op.

Lees hier meer over de AI-aangedreven afbeeldingsmaker van Microsoft.

Ingebouwde afbeeldingsbouwer met AI in Bing en Microsoft Edge

Bing Image Creator is ingebouwd in de Bing-chatervaring, aanvankelijk beschikbaar in de creatieve modus.

U kunt afbeeldingen genereren door een beschrijving te typen, context te bieden en een kunststijl te selecteren.

Deze update maakt van Microsoft Edge de eerste en enige browser met een ingebouwde AI-beeldgenerator, toegankelijk via de Bing Image Creator in de zijbalk of Bing Chat in Edge.

Verantwoorde implementatie van AI en gebruikersveiligheid

Microsoft zet zich in voor het op verantwoorde wijze ontwikkelen en implementeren van AI-systemen volgens de Responsible AI-principes en -normen.

Het bedrijf werkt samen met OpenAI, de ontwikkelaars van het DALL∙E-model, om een ​​verantwoord gebruik van Bing Image Creator te garanderen.

Er zijn controles geïmplementeerd om het genereren van schadelijke of onveilige afbeeldingen te beperken. Elke afbeelding die de tool maakt, is gemarkeerd met een aangepast Bing-pictogram om de door AI gegenereerde aard aan te geven.

Geleidelijke uitrol en toekomstige uitbreiding

Microsoft brengt Bing Image Creator uit met een geleidelijke aanpak, waarbij het in eerste instantie wordt getest met een aantal preview-gebruikers voordat het op grotere schaal wordt uitgebracht.

Het bedrijf is van plan om de tool in de loop van de tijd beschikbaar te maken in de modi Balanced en Accurate en de functionaliteit ervan te optimaliseren in chats met meerdere ploegen.

Nieuwe door AI aangedreven visuele verhalen en kenniskaarten

Naast Bing Image Creator brengt Microsoft Visual Stories en Knowledge Cards 2.0 uit.

Deze functies zijn bedoeld om meer boeiende, interactieve en dynamische inhoud te leveren, zoals grafieken, grafieken, tijdlijnen en meer.

Op te sommen

De introductie van Bing Image Creator door Microsoft markeert een belangrijke stap in het maken van AI-content.

De tool maakt het voor marketeers en SEO-professionals gemakkelijk om boeiende visuele inhoud te creëren, waarbij wordt ingespeeld op de voorkeur van het menselijk brein voor het verwerken van visuele informatie.

Naarmate Microsoft zijn aanbod blijft uitbreiden, kunnen we waarschijnlijk nog meer meeslepende contentcreatie-ervaringen verwachten.

bron: BingSource link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!