fbpx

Waarom SEO-professionals pointers onder de knie moeten krijgen: de ChatGPT-revolutie

Waarom SEO-professionals pointers onder de knie moeten krijgen: de ChatGPT-revolutie

Share This Post


Het genereren van inhoud is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid en pointers zijn een essentieel hulpmiddel geworden voor SEO-professionals.

Met deze eenvoudige instructies is het mogelijk om artikelen, afbeeldingen, video’s en meer te genereren.

Vooral voor marketeers en SEO-professionals is het beheersen van het gebruik van pointers een echte troef.

Dit komt omdat ze de AI kunnen leren hoe ze zich het beste kunnen houden aan SEO-aanbevelingen terwijl ze hoogwaardige inhoud genereren.

AI heeft een revolutie teweeggebracht in het genereren van inhoud door toe te staan ​​dat artikelen worden aangepast op basis van de schrijfstijl, intonatie en voorkeuren van elke gebruiker op basis van grote taalmodellen.

Tegenwoordig moeten SEO-experts deze tools beheersen om concurrerend te blijven in hun vakgebied.

Kortom, het beheersen van prompts en AI is cruciaal voor SEO-professionals die zich bezighouden met het genereren van hoogwaardige inhoud en het voldoen aan SEO-aanbevelingen.

Met deze tools kunnen ze gepersonaliseerde content leveren die relevant is voor hun doelgroep.

Promptology, of de kunst van het maken van goede prompts

Opmerking van de uitgever:

Wat zijn de aanwijzingen? Dit zijn gewoon woorden, zinsdelen, vragen, trefwoorden, enz., die in AI-tools worden ingevoerd om resultaten te genereren.

Wat is promptologie? De kunst om de meest effectieve richtingen te creëren om het gewenste resultaat te bereiken.

Verzoeken om tekst te genereren

Na vele, vele mislukte pogingen om kwaliteitstekst te genereren, kunnen we zeggen dat 2022 het gouden jaar van tekstgeneratie is.

Hoewel het genereren van teksten nog nooit zo eenvoudig is geweest, heb ik de belangrijkste obstakels die je tegenkomt en hun oplossingen geïdentificeerd.

“Mijn tekst is te kort”

Vaak is de oplossing om de AI te leren een documentstructuur te maken met een inleiding, tussenkopjes, één of meerdere alinea’s per koptekst en een conclusie.

De release van DaVinci-text-3 zorgt voor een revolutie in het maken van lange inhoud, omdat AI nu weet hoe hij lange inhoud kan maken met eenvoudige instructies.

Dit zijn de aanwijzingen die het beste werken met deze nieuwe AI:

“Schrijf een complete gids [topic].” “Maak een diepgaande analyse van [topic].” “Leg de voordelen van [topic] in detail.” “Beschrijf de geschiedenis van [topic] en de impact ervan op [related field].” “De tekst is lang, maar ik hou niet van de repetitieve schrijfstijl.”

In dit geval moet u AI-voorbeelden van uw schrijfstijl geven en parameters gebruiken die herhaling verminderen. De nieuwste generaties AI kunnen zeer goede resultaten geven.

“Is de tekst uniek?”

Dit is een zeer goede vraag, vooral voor SEO, en zodra de tekst is gegenereerd, moet u tools zoals Google gebruiken, waar u met de zoekmachine naar geciteerde zinnen zoekt om te detecteren of de gegenereerde zinnen aanwezig zijn.

U hoeft niet alle zinnen willekeurig te pakken, maar voor sommige zinnen zijn er ook betaalde services zoals Copyscape om dit te doen.

“De tekst staat vol met verzonnen concepten”

Soms kan de AI met concepten komen, en de beste oplossing is om de creativiteitsparameter te verlagen.

Daarna kunt u ook bedrijfsregels gebruiken om ervoor te zorgen dat de genoemde concepten gerelateerd zijn aan uw bedrijfsgebied.

“Wie is de eigenaar van de gegenereerde tekst?”

Deze vraag komt vaak voor, maar tools voor het genereren van tekst zijn heel duidelijk: de tekst is van jou.

“Mijn tekst is niet geoptimaliseerd voor SEO”

In feite heeft de AI nooit geleerd hoe hij aan SEO moet doen, dus we moeten hem voorbeelden geven en hem de soorten optimalisatie leren die hij moet doen, zoals:

Omvat H1, H2, H3. Geef de relevante links aan. Gebruik specifiek benoemde entiteiten zoals plaatsen en mensen. Gebruik specifieke zoekwoorden.

Het is heel goed mogelijk om unieke teksten te genereren die geoptimaliseerd zijn voor SEO.

Verzoeken om afbeeldingen te genereren

Wat het genereren van afbeeldingen betreft, ik heb een heel artikel over SEJ geschreven over het genereren van afbeeldingen, maar laten we eens kijken naar de problemen die u zult tegenkomen.

“De resolutie is te laag”

Om kostenredenen hebben de gegenereerde afbeeldingen een lage resolutie.

Veel mooie tools helpen je de resolutie van een door AI gegenereerde afbeelding te verhogen; Ik raad deze gratis tool aan.

“De afmetingen zijn te klein of passen niet”

Nogmaals, om kostenredenen zijn gegenereerde afbeeldingen meestal 512x512px.

Er zijn twee hoofdoplossingen:

U kunt de afbeelding opnieuw genereren door uw afmetingen op te geven; hier is een voorbeeld met Dream Studio.

Afbeelding gegenereerd door AI Dream StudioScreenshot van DreamStudioLite, december 2022

U kunt ook de schildertechniek gebruiken, waarmee u nieuwe afbeeldingsgebieden aan een afbeelding kunt toevoegen.

Darth Vader-beeldgeneratorScreenshot van Dall-E, december 2022

“Is het beeld uniek?

De beste manier om te controleren of uw afbeelding uniek is, is door Google Foto’s te gebruiken om te controleren hoe vergelijkbaar afbeeldingen zijn.

“Wie bezit de beeldrechten”

Alle tools voor het genereren van afbeeldingen vermelden in hun TOS dat u de rechtmatige eigenaar van de afbeelding wordt.

Als je vraagt ​​om de stijl van een artiest te kopiëren, is de creatie nieuw, de afbeelding is ook van jou.

“Ik gebruikte mijn eigen foto’s om foto’s te genereren”

In dit geval zal het resultaat nog origineler en unieker zijn.

De trend op dit moment is om een ​​tiental foto’s van jezelf in close-up, van een afstand, enz. om uiteindelijk een oneindig aantal variaties te genereren.

Er zijn betaalde en gratis tools, en ik raad aan om myheritage.fr te gebruiken als je een beeld van jezelf in verschillende tijdperken wilt genereren; het resultaat hangt vooral af van de kwaliteit en variëteit van uw geüploade foto’s.

Nu het mogelijk is om een ​​AI een unieke stijl of concept aan te leren om ontwerpers of kunstenaars te laten opvallen, zijn hier voorbeelden van stijlen die zijn geleerd van bestaande foto’s:

Foto’s van interieurs in huis. Mode-illustraties. Concertaffiches. Boeken kaften

Hoe u SEO-aanwijzingen onder de knie krijgt

Probeer en leer

De eenvoudigste techniek is om de indicator te schrijven, te kijken wat er gebeurt en deze aan te passen door instructies toe te voegen of te verwijderen totdat u het best mogelijke resultaat krijgt.

De techniek is helemaal niet schaalbaar, maar stelt ons in staat om dichter bij het ideale resultaat te komen.

Vaak gaat het er niet om om in één generatie te slagen, maar om er na verloop van tijd voor te zorgen dat de resultaten altijd van constante kwaliteit zijn.

U wilt ook verschillende tools hebben die het volgende controleren:

Spellings- en grammaticale fouten. Herhalingen verboden woorden Generaties te kort. Naleving van uw SEO-richtlijnen.

In sommige gevallen zijn meer dan 20 controles nodig. Houd er rekening mee dat deze stap tijdrovend kan zijn. Als je het eenmaal hebt verfijnd, heb je echter een sjabloon die je tot in het oneindige kunt hergebruiken.

Nu zal ik enkele methoden introduceren die de aanpak van vallen en opstaan ​​vermijden.

Gebruik een snelle zoekmachine

De eenvoudigste en meestal gratis methode is om een ​​snelle zoekmachine te gebruiken. Deze zijn beschikbaar voor alle soorten inhoud.

De meest populaire berichten-engine van vandaag is Lexica.art, waarmee u kunt zoeken op basis van trefwoorden en het bericht kunt identificeren en extraheren uit een afbeelding die u leuk vindt.

Klik gewoon op de afbeelding en ontvang de prompt die is gebruikt om deze te genereren. Dit is een real-time spaarder.

Hier is een voorbeeld om deze afbeelding te maken met LexicaArt. Typ: “https://lexica.art/?q=typemachine”.

voorbeeld typemachinewaarschuwingAfbeelding uit LexicaArt, december 2022

Voor sms-verzoeken zijn er verschillende initiatieven, maar de databases zijn vrij leeg.

Op dit moment worden de meest interessante aanwijzingen vaak gedeeld op Twitter.

Waarschuwing en negatief bericht

Neem het geval van het genereren van afbeeldingen.

De afbeelding kan veel vooringenomenheid of ongewenste dingen bevatten, dus we kunnen deze net zo goed verwijderen met een negatief bericht waarin je alles specificeert wat je niet wilt.

Houd er rekening mee dat de AI het concept moet begrijpen om het te verwijderen, dus je moet het indien nodig leren.

De negatieve boodschap is om alles op te geven wat je nodig hebt doe het niet u wilt dat ze in uw tekst en afbeelding verschijnen.

Je moet weten dat wanneer een student een essay schrijft, hij weet waar hij over moet praten, maar hij weet ook dat hij bepaalde dingen niet moet opnemen, omdat dit een negatieve invloed kan hebben op zijn cijfer. De lijst kan beledigingen, grappen, verzonnen items, enz.

Voor mensen maakt het deel uit van de herinnering aan de ervaring, maar voor een AI moet je instructies krijgen om dit te doen.

OpenAi heeft enkele vooroordelen gecorrigeerd, bijvoorbeeld dat alle CEO’s mannelijk waren en alle verpleegsters vrouwelijk.

Prompts maken schrijven mogelijk en negatieve prompts worden gebruikt om vooringenomenheid en aanstootgevende inhoud te voorkomen.

Met de nieuwste versie van GPT-3 kunt u een indicatie geven van alles wat u wilt genereren en een negatieve indicatie van alles wat u wilt vermijden, bijvoorbeeld herhalingen, korte alinea’s en concurrerende zoekwoorden.

Vraag kunstmatige intelligentie om uw aanwijzingen te schrijven en SEO uit te voeren

ChatGPT is een chatbot op basis van kunstmatige intelligentie van OpenAI.

Het is ontworpen om een ​​soepel en natuurlijk gesprek te bieden door autonoom vragen van gebruikers te beantwoorden.

Deze chatbot kan erg handig zijn bij het genereren van inhoud, omdat hij kan helpen bij het maken van inhoud door automatisch vragen te beantwoorden, ideeën voor blogonderwerpen te genereren of koppen voor artikelen voor te stellen.

Het kan ook handig zijn voor het genereren van inhoud voor sociale media of online marketingcampagnes.

Met behulp van kunstmatige intelligentie van OpenAI kan deze chatbot nauwkeurige en relevante antwoorden geven, wat erg handig kan zijn voor schrijvers en marketeers die hoogwaardige inhoud willen creëren.

Deze ChatGPT kan dus worden gebruikt om u te helpen uw verzoeken te vinden.

Voorbeeld van een ChatGPT-scriptberichtScreenshot van ChatGPT, december 2022

De laatste vraag is nu of deze AI aan SEO kan doen.

Ik had het al getest in dit SEJ-artikel door het een SEO-quiz te laten invullen, en nu doet het het perfect! Je kunt zo’n quiz zelfs binnen enkele seconden maken.

SEO-test gemaakt door chatbotScreenshot van ChatGPT, december 2022

Nu kan ChatGPT de volgende inhoud optimaliseren om op Google te scoren voor “elektrische kaarsenverwarmer” en stap voor stap alles uitleggen wat je nodig hebt.

De resulterende SEO-aanbevelingen zijn beter dan de vorige keer, maar nog steeds onder een expertniveau. In ieder geval is de vooruitgang die in slechts enkele maanden is geboekt indrukwekkend.

SEO-test uitgevoerd door een botScreenshot van ChatGPT, december 2022

ChatGPT-inhoudScreenshot van ChatGPT, december 2022

conclusie

U hebt nu alle sleutels tot het schrijven van kwaliteitsleads voor het genereren van beeld- en tekstinhoud.

Je zult jezelf moeten afvragen of je een van de vele tools op de markt en een van de vele trainingen wilt bouwen of kopen.

Ik nodig je uit om de meest geavanceerde workflows te ontdekken waarmee je kwaliteitsinhoud op schaal kunt genereren.

Meer middelen:

Uitgelichte afbeelding: Besjunior/ShutterstockSource link

More To Explore

Bing AI voicechat komt naar de desktop
Marketing Nieuwtjes

Bing AI voicechat komt naar de desktop

Bing heeft een update aangekondigd voor Bing AI Chat die voicechat-mogelijkheden toevoegt aan de gebruikersinterface voor zoeken op desktops. Spraakinteractie is tweerichtingsverkeer en beschikbaar in

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!