wat als tolbadge niet werkt

wat als tolbadge niet werkt

Heeft u problemen met uw tolbadge? Werkt deze niet naar behoren en veroorzaakt dit frustratie tijdens het reizen? Geen zorgen, we zijn hier om u te helpen! In deze sectie bespreken we veelvoorkomende problemen met de tolbadge en bieden we praktische oplossingen om ervoor te zorgen dat u snel weer op weg kunt.

Een tolbadge is een handig apparaatje waarmee u gemakkelijk tolwegen kunt passeren zonder te hoeven stoppen en contant geld te betalen. Het kan echter voorkomen dat de tolbadge niet werkt, wat voor ongemak kan zorgen. Hier zijn enkele veelvoorkomende problemen waar u mogelijk tegenaan loopt:

 • De tolbadge reageert niet wanneer u een tolpoort nadert.
 • De tolbadge geeft een foutmelding weer op het display.
 • De tolbadge wordt niet herkend door het tolwegsysteem.

Als u een van deze problemen ervaart, zijn er verschillende stappen die u kunt nemen om het probleem op te lossen. We zullen u begeleiden bij het resetten van de tolbadge, het controleren van de batterijen, het controleren van de plaatsing van de tolbadge en het updaten van de software. Daarnaast zullen we ook informatie verstrekken over hoe u contact kunt opnemen met de tolbadge helpdesk en welke informatie u moet verstrekken.

Kortom, als uw tolbadge niet werkt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Met de juiste stappen en oplossingen kunt u snel weer moeiteloos gebruik maken van tolwegen en uw reis voortzetten.

Tolbadge resetten

Als uw tolbadge niet werkt, kan het helpen om deze te resetten. Hier zijn enkele eenvoudige stappen voor het resetten van uw tolbadge:

 1. Zoek de resetknop op uw tolbadge. Deze bevindt zich meestal aan de achterkant of onderkant van de badge.
 2. Gebruik een dun voorwerp, zoals een paperclip of een tandenstoker, om op de resetknop te drukken en ingedrukt te houden.
 3. Houd de resetknop ongeveer 10 seconden ingedrukt en laat deze vervolgens los.
 4. Wacht enkele seconden en controleer of de tolbadge is gereset. De tolbadge zou nu opnieuw moeten opstarten en mogelijk weer correct moeten functioneren.

Als na het resetten van uw tolbadge nog steeds problemen optreden, zijn er enkele mogelijke oplossingen die u kunt proberen:

 • Controleer de batterijen: Zorg ervoor dat de batterijen van uw tolbadge voldoende zijn opgeladen of vervang ze indien nodig. Een lage batterijspanning kan leiden tot storingen.
 • Kontroleer de plaatsing van de tolbadge: Zorg ervoor dat de tolbadge correct is geïnstalleerd en goed is bevestigd aan de voorruit. Een slechte plaatsing kan interferentie met het signaal veroorzaken.
 • Update de tolbadge-software: Controleer of er software-updates beschikbaar zijn voor uw tolbadge en voer indien nodig een update uit. Nieuwere softwareversies bieden mogelijk oplossingen voor bekende problemen.
 • Kontroleer de verbindingskabels: Controleer of de verbindingskabels tussen de tolbadge en de voeding goed zijn aangesloten en niet beschadigd zijn. Een losse of beschadigde kabel kan problemen veroorzaken.

Door uw tolbadge te resetten en deze mogelijke oplossingen te proberen, kunt u hopelijk de problemen met uw tolbadge oplossen en weer soepel kunnen reizen.

Tolbadge handleiding

Om ervoor te zorgen dat uw tolbadge correct werkt, is het belangrijk om de handleiding te volgen bij installatie en activatie. Hieronder vindt u stapsgewijze instructies om u te helpen bij het gebruik van uw tolbadge.

 1. Stap 1: Voorafgaand aan de installatie moet u ervoor zorgen dat uw voertuig geregistreerd is bij de tolwegmaatschappij waar u gebruik van wilt maken. Als u nog geen voertuig heeft geregistreerd, volg dan de instructies van de tolwegmaatschappij om uw voertuig te registreren voordat u verdergaat.
 2. Stap 2: Zoek een geschikte plaats op uw voorruit om de tolbadge te installeren. Het is belangrijk om de handleiding van uw specifieke tolbadge te raadplegen voor de aanbevolen plaatsing.
 3. Stap 3: Reinig het geselecteerde gebied op uw voorruit grondig om ervoor te zorgen dat de tolbadge goed blijft plakken.
 4. Stap 4: Verwijder de beschermfolie van de achterkant van de tolbadge en plaats deze stevig op de gekozen plek op uw voorruit. Druk stevig aan om ervoor te zorgen dat de tolbadge goed hecht.
 5. Stap 5: Sluit de tolbadge aan op de voeding in uw voertuig volgens de instructies in de handleiding. Zorg ervoor dat de verbinding stevig en veilig is.
 6. Stap 6: Activeer uw tolbadge volgens de instructies in de handleiding. Dit kan verschillen per tolbadge, maar meestal is er een online portaal waar u uw tolbadge kunt registreren en activeren.

Belangrijk: Zorg ervoor dat u de handleiding van uw specifieke tolbadge raadpleegt, aangezien de installatie- en activatieprocedure mogelijk kan variëren.

Door de handleiding van uw tolbadge te volgen, kunt u ervoor zorgen dat de tolbadge correct is geïnstalleerd en geactiveerd, waardoor u zonder problemen gebruik kunt maken van de tolwegen. Als u na het volgen van de handleiding nog steeds problemen ondervindt, raadpleeg dan de helpdesk van de tolbadge voor verdere ondersteuning.

Veelvoorkomende problemen bij de installatie van een tolbadge

Soms kan het voorkomen dat de tolbadge niet goed werkt na installatie, ondanks het volgen van de handleiding. Hier zijn enkele veelvoorkomende problemen en mogelijke oplossingen:

 • Probleem 1: Tolbadge wordt niet herkend door het tolpoortje.
 • Oplossing: Controleer of de tolbadge correct is geïnstalleerd en geactiveerd volgens de handleiding. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de helpdesk.
 • Probleem 2: Tolbadge maakt geen verbinding met voeding in het voertuig.
 • Oplossing: Controleer of de verbinding tussen de tolbadge en de voeding stevig en veilig is. Zorg ervoor dat alle kabels correct zijn aangesloten. Als het probleem aanhoudt, raadpleeg dan de handleiding of de helpdesk.
 • Probleem 3: Tolbadge geeft een foutmelding weer.
 • Oplossing: Noteer de foutmelding en raadpleeg de handleiding of neem contact op met de helpdesk voor verdere instructies.

Met behulp van de handleiding en het oplossen van veelvoorkomende problemen kunt u ervoor zorgen dat uw tolbadge optimaal werkt en problemen bij het gebruik van tolwegen worden geminimaliseerd.

Tolbadge helpdesk

Als uw tolbadge nog steeds niet werkt, kunt u contact opnemen met de tolbadge helpdesk. Zij staan klaar om u te helpen bij het oplossen van eventuele problemen. Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de helpdesk, zodat u de methode kunt kiezen die het beste bij u past.

Contactgegevens

Om de tolbadge helpdesk te bereiken, kunt u telefonisch contact opnemen via het volgende nummer: 0800-12345678. De helpdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar helpdesk@tolbadge.nl met uw vraag of probleem.

Benodigde informatie

Wanneer u contact opneemt met de tollbadge helpdesk, is het handig om bepaalde informatie bij de hand te hebben. Dit kan het proces van het oplossen van uw probleem versnellen. Zorg ervoor dat u de volgende gegevens beschikbaar heeft:

 • Uw tolbadge-nummer
 • Een beschrijving van het probleem dat u ervaart
 • Eventuele foutcodes of foutmeldingen die u heeft gezien

Veelvoorkomende foutmeldingen en oplossingen

Hier zijn enkele veelvoorkomende foutmeldingen die u kunt tegenkomen bij het gebruik van uw tolbadge, samen met mogelijke oplossingen:

 1. “Foutmelding: Tolbadge niet herkend”
 2. Dit kan duiden op een probleem met de batterijen of de plaatsing van de tolbadge. Controleer eerst de batterijen en vervang ze indien nodig. Als dit het probleem niet oplost, probeer dan de tolbadge op een andere positie te plaatsen, volgens de juiste instructies in de handleiding.

 3. “Foutmelding: Ongeldige transactie”
 4. Deze foutmelding kan optreden als er een probleem is met uw betaling of als uw tolbadge niet compatibel is met de tolweg waarop u zich bevindt. Controleer of uw betaling is voltooid en raadpleeg de handleiding om te controleren of uw tolbadge compatibel is met de tolweg.

 5. “Foutmelding: Geen saldo”
 6. Als u deze foutmelding ziet, kan het zijn dat uw accountsaldo niet voldoende is om de tolkosten te dekken. Zorg ervoor dat u voldoende saldo heeft op uw tolbadge-account en controleer of de betaling correct is verwerkt.

tolbadge helpdesk

Neem contact op met de tolbadge helpdesk voor assistentie bij het oplossen van problemen met uw tolbadge. Zij kunnen u begeleiden bij het identificeren en verhelpen van eventuele fouten, zodat u weer zorgeloos gebruik kunt maken van de tolweg.

Kontroleer de batterijen

Een veelvoorkomende reden waarom een tolbadge niet goed functioneert, kan zijn omdat de batterijen leeg zijn. Het is belangrijk om regelmatig de batterijstatus van uw tolbadge te controleren om eventuele problemen te voorkomen. Hier zijn enkele stappen die u kunt volgen:

 1. Verwijder de tolbadge van de houder of het voertuig.
 2. Zoek het batterijcompartiment aan de achterkant van de tolbadge.
 3. Open het batterijcompartiment en verwijder de oude batterijen.
 4. Controleer de polen van het batterijcompartiment op eventuele corrosie. Als u corrosie ziet, veeg dit dan voorzichtig weg met een schone doek.
 5. Plaats nieuwe batterijen in het batterijcompartiment volgens de aangegeven polariteit.
 6. Sluit het batterijcompartiment zorgvuldig en zorg ervoor dat het stevig vastzit.
 7. Plaats de tolbadge terug in de houder of het voertuig.

Mocht het probleem met uw tolbadge aanhouden, zelfs nadat u de batterijen heeft vervangen, dan kan er mogelijk een ander probleem zijn. In dat geval raden we aan om contact op te nemen met de tolbadge helpdesk voor verdere ondersteuning.

Tip: Het is raadzaam om altijd reservebatterijen bij u te hebben, vooral tijdens lange reizen, om mogelijke storingen te voorkomen.

Kontroleer de plaatsing van de tolbadge

In uw zoektocht naar een oplossing voor het tolbadge probleem is het belangrijk om ook de plaatsing van de tolbadge te controleren. De juiste plaatsing kan namelijk invloed hebben op de werking ervan. Hier zijn een paar tips om ervoor te zorgen dat uw tolbadge correct is geïnstalleerd:

 1. Zorg ervoor dat de tolbadge duidelijk zichtbaar is op uw voertuig. Plaats deze bijvoorbeeld op de voorruit, achter de achteruitkijkspiegel, zodat deze goed kan worden gedetecteerd door de tolwegen.
 2. Vermijd het plaatsen van andere objecten, zoals stickers, naast de tolbadge, omdat dit de detectie ervan kan belemmeren.
 3. Controleer of er geen voorwerpen zijn die het signaal van de tolbadge kunnen blokkeren, zoals zonneschermen of metallic coatings op de voorruit. Deze kunnen interferentie veroorzaken.

Door ervoor te zorgen dat de tolbadge correct is geplaatst, verkleint u de kans op storingen en zorgt u ervoor dat de tolbadge probleemloos werkt. Als u echter nog steeds problemen ondervindt, zijn er nog andere stappen die u kunt nemen om het probleem op te lossen.

“Een correct geplaatste tolbadge vermindert mogelijke storingsproblemen en zorgt voor een soepele werking.”

Met deze tips kunt u ervoor zorgen dat de plaatsing van uw tolbadge in orde is en kunt u verder gaan met zorgeloos reizen.

Kontroleer de betaling

Als uw tolbadge niet werkt, kan er mogelijk een probleem zijn met de betaling. Het kan voorkomen dat uw betalingsgegevens niet correct zijn ingevoerd of dat er een storing is opgetreden tijdens het verwerken van de betaling. Om te controleren of uw betaling is voltooid en wat u kunt doen als er een probleem is, kunt u de volgende stappen volgen:

 1. Kijk of u een betalingsbevestiging heeft ontvangen. Dit kan een e-mail of een melding op uw account zijn. Controleer ook uw spam- of ongewenste e-mailmap.
 2. Als u geen betalingsbevestiging heeft ontvangen, controleer dan of het bedrag voor de tolbadge is afgeschreven van uw rekening of creditcard. Raadpleeg uw bankafschriften of online bankieren om dit te controleren.
 3. Als er geen betaling is afgeschreven, probeer dan de betaling opnieuw te doen. Zorg ervoor dat u de juiste betalingsgegevens invoert en volg alle instructies op het betalingsplatform.
 4. Als de betaling opnieuw mislukt of als er nog steeds geen betaling is afgeschreven, neem dan contact op met de tolbadge helpdesk. Zij kunnen u voorzien van verdere instructies en ondersteuning bij het oplossen van het betalingsprobleem.

Onthoud dat het belangrijk is om ervoor te zorgen dat uw betaling correct is verwerkt, omdat een mislukte betaling kan leiden tot tolbadge problemen en storingen. Zorg ervoor dat u de stappen zorgvuldig doorloopt en eventuele betalingsproblemen zo snel mogelijk oplost.

Als u nog steeds problemen ondervindt met uw tolbadge, verwijzen we u graag door naar de volgende secties voor mogelijke oplossingen:

Tolbadge resetten

Tolbadge handleiding

Tolbadge helpdesk

Kontroleer de batterijen

Kontroleer de plaatsing van de tolbadge

Kontroleer de verbindingskabels

Update de tolbadge-software

Controleer compatibiliteit met tolweg

Neem contact op met de tolweg-maatschappij

tolbadge storing

Kontroleer de verbindingskabels

Een andere mogelijke oorzaak van een niet-werkende tolbadge zijn losse of beschadigde verbindingskabels. Het is belangrijk om de kabels regelmatig te controleren om eventuele problemen snel op te lossen.

Volg deze stappen om de verbindingskabels te controleren:

 1. Controleer eerst of de kabel goed is aangesloten op zowel de tolbadge als de voedingsbron. Zorg ervoor dat de kabel stevig is bevestigd aan beide uiteinden en dat er geen losse verbindingen zijn.
 2. Inspecteer de kabel op eventuele slijtage, breuken of beschadigingen. Als u zichtbare schade opmerkt, is het raadzaam om de kabel te vervangen.
 3. Als de kabel er goed uitziet, kunt u proberen om deze los te koppelen en opnieuw aan te sluiten. Soms kan het opnieuw aansluiten van de kabel ervoor zorgen dat de tolbadge weer naar behoren werkt.
 4. Als de tolbadge nog steeds niet werkt na het controleren en opnieuw aansluiten van de kabel, kunt u overwegen om een nieuwe verbindingskabel aan te schaffen of contact op te nemen met de tolbadge helpdesk voor verdere ondersteuning.

Tip: Het is altijd raadzaam om een reserveverbindingskabel bij de hand te hebben, voor het geval er zich problemen voordoen met de huidige kabel.

Als u twijfelt over het controleren of vervangen van de verbindingskabels, kunt u altijd de handleiding van de tolbadge raadplegen of contact opnemen met de fabrikant voor specifiek advies.

Let op: Het controleren en eventueel vervangen van de verbindingskabels kan niet alleen bijdragen aan het oplossen van tolbadge problemen, maar kan ook helpen om een goede werking op de lange termijn te garanderen.

Update de tolbadge-software

Als uw tolbadge niet naar behoren werkt, kan het een oplossing zijn om de software ervan te updaten. Het updaten van de tolbadge-software zorgt ervoor dat eventuele bugs worden opgelost en dat uw tolbadge optimaal blijft functioneren.

Om de software van uw tolbadge te updaten, volgt u de onderstaande stappen:

 1. Breng uw tolbadge in de buurt van een computer met internettoegang.
 2. Sluit de tolbadge aan op de computer met de bijgeleverde usb-kabel.
 3. Ga naar de website van de fabrikant van uw tolbadge en zoek naar de nieuwste software-update.
 4. Download de software-update en volg de instructies van de fabrikant om de update uit te voeren.
 5. Wacht tot het updateproces is voltooid voordat u de tolbadge loskoppelt van de computer.

Na het updaten van de tolbadge-software moet uw tolbadge weer correct werken. Als u na de update nog steeds problemen ondervindt, raadpleeg dan de tolbadge helpdesk voor verdere ondersteuning.

Neem contact op met de tolbadge helpdesk via de volgende kanalen:

 • Telefoon: bel naar de klantenservice van uw tolbadge-provider en volg de instructies om in contact te komen met een medewerker.
 • E-mail: stuur een e-mail naar de helpdesk van uw tolbadge-provider met een gedetailleerde beschrijving van het probleem dat u ondervindt.
 • Live chat: als uw tolbadge-provider live chat-ondersteuning biedt, kunt u direct contact opnemen met een medewerker via de website.

De tolbadge helpdesk kan u verder begeleiden bij het oplossen van eventuele problemen met uw tolbadge en u voorzien van de nodige assistentie.

Controleer compatibiliteit met tolweg

Niet alle tolbadges werken op alle tolwegen. Het is belangrijk om te controleren of uw tolbadge compatibel is met de tolweg waarop u wilt reizen. Dit voorkomt problemen en mogelijke storingen tijdens uw reis.

Om de compatibiliteit van uw tolbadge te controleren, kunt u de volgende stappen volgen:

 1. Controleer de documentatie van uw tolbadge. Raadpleeg de handleiding of de website van de fabrikant voor informatie over de ondersteunde tolwegen.

 2. Ga naar de website van de tolwegmaatschappij waarop u wilt reizen. Zoek naar informatie over welke tolbadges worden geaccepteerd op hun tolwegen.

 3. Neem contact op met de helpdesk van uw tolbadge. Zij kunnen u informeren over de compatibiliteit met specifieke tolwegen en u adviseren over eventuele alternatieve opties.

Als blijkt dat uw tolbadge niet compatibel is met de tolweg waarop u wilt reizen, zijn er enkele alternatieven die u kunt overwegen:

 • Informeer bij de tolwegmaatschappij of zij andere tolbetaalmethoden accepteren, zoals contant geld of creditcards.

 • Overweeg het aanschaffen van een tolbadge die wel compatibel is met de tolweg waarop u wilt reizen. Zorg ervoor dat u de compatibiliteit controleert voordat u een nieuwe tolbadge koopt.

 • Plan uw reisroute zodanig dat u tolwegen vermijdt en kies voor alternatieve routes.

Let op: Het is belangrijk om altijd de toepasselijke tolregels en voorschriften van de tolwegmaatschappij te volgen. Controleer de vereisten en betaalmethoden voordat u op weg gaat.

Neem in geval van twijfel altijd contact op met de tolwegmaatschappij voor nauwkeurige en up-to-date informatie over tolbadge-compatibiliteit en betaalmethoden. Op die manier kunt u zorgeloos en zonder tolbadge problemen reizen.

Als u andere problemen ondervindt met uw tolbadge, raadpleeg dan de eerdere secties van dit artikel voor oplossingen en tips. Als alle oplossingen zijn geprobeerd en uw tolbadge nog steeds niet werkt, kunt u contact opnemen met de tolbadge helpdesk voor verdere assistentie.

Neem contact op met de tolweg-maatschappij

Als u nog steeds problemen ondervindt met uw tolbadge en geen van de andere oplossingen heeft geholpen, kan er mogelijk een probleem zijn met de tolweg-maatschappij. In dit geval is het raadzaam om contact op te nemen met hun helpdesk voor verdere ondersteuning.

Om contact op te nemen met de tolweg-maatschappij, kunt u het beste hun helpdesk bellen of een e-mail sturen naar het aangegeven contactadres. Zorg ervoor dat u alle relevante informatie verstrekt, zoals uw tolbadge-nummer, de foutmelding die u heeft ontvangen en een gedetailleerde beschrijving van het probleem.

De helpdeskmedewerkers van de tolweg-maatschappij kunnen u verder begeleiden bij het oplossen van het probleem en kunnen mogelijk aanvullende stappen of instructies geven. Door contact op te nemen met de tolweg-maatschappij kunt u er zeker van zijn dat uw probleem professioneel wordt afgehandeld.

FAQ

Wat als mijn tolbadge niet werkt?

Als uw tolbadge niet werkt, zijn er verschillende mogelijke oorzaken en oplossingen. Controleer eerst of de batterijen niet leeg zijn en vervang ze indien nodig. Controleer ook of de tolbadge correct is geplaatst en dat de verbindingskabels niet los of beschadigd zijn. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de tolbadge helpdesk voor verdere assistentie.

Hoe kan ik mijn tolbadge resetten?

Om uw tolbadge te resetten, moet u meestal de resetknop indrukken of de batterijen even verwijderen en opnieuw plaatsen. Raadpleeg de handleiding van uw tolbadge voor specifieke instructies. Na het resetten kunt u mogelijke fouten herstellen door de tolbadge opnieuw te activeren en te controleren of deze correct is geïnstalleerd.

Waar kan ik de tolbadge handleiding vinden?

U kunt de handleiding van uw tolbadge meestal vinden op de website van de fabrikant of door contact op te nemen met de klantenservice. De handleiding biedt stapsgewijze instructies voor het installeren en activeren van uw tolbadge, evenals andere handige tips en informatie.

Hoe kan ik contact opnemen met de tolbadge helpdesk?

Voor assistentie bij het oplossen van tolbadge-problemen en het beantwoorden van uw vragen kunt u contact opnemen met de tolbadge helpdesk. De contactgegevens voor de helpdesk zijn meestal te vinden op de website van de tolbadge-aanbieder. Zorg ervoor dat u alle relevante informatie verstrekt, zoals uw tolbadge-nummer en eventuele foutcodes die u heeft ontvangen.

Wat moet ik doen als de batterijen van mijn tolbadge leeg zijn?

Als de batterijen van uw tolbadge leeg zijn, moet u deze vervangen door nieuwe batterijen van het juiste type. Raadpleeg de handleiding van uw tolbadge voor informatie over het verwijderen en vervangen van de batterijen. Zorg ervoor dat de batterijen correct zijn geplaatst en controleer of de tolbadge weer naar behoren functioneert.

Hoe kan de plaatsing van de tolbadge invloed hebben op de werking?

De plaatsing van de tolbadge kan invloed hebben op de werking ervan. Het is belangrijk om de tolbadge op de juiste locatie op uw voorruit te plaatsen, volgens de instructies van de fabrikant. Vermijd het afdekken van de tolbadge met zonneschermen of stickers, aangezien dit storingen kan veroorzaken. Zorg ervoor dat de tolbadge vrij is van vuil en stof, omdat dit ook invloed kan hebben op de werking.

Hoe kan ik controleren of mijn betaling correct is verwerkt?

Om te controleren of uw tolbadge-betaling correct is verwerkt, kunt u uw accountgegevens raadplegen op de website van de tolwegmaatschappij. Controleer of de betaling voor uw tolgebruik is geregistreerd en of er geen fouten of ontbrekende betalingen zijn. Als u twijfelt, kunt u contact opnemen met de klantenservice voor verdere assistentie.

Hoe kan ik de verbindingskabels van mijn tolbadge controleren?

Om de verbindingskabels van uw tolbadge te controleren, kunt u deze visueel inspecteren op eventuele losse of beschadigde onderdelen. Controleer ook of de kabels stevig zijn aangesloten op uw voertuig en op de tolbadge zelf. Als u problemen ontdekt, kunt u proberen de kabels opnieuw aan te sluiten of eventuele beschadigde onderdelen te vervangen.

Hoe kan ik de software van mijn tolbadge updaten?

Om de software van uw tolbadge te updaten, raadpleegt u de handleiding van uw tolbadge of de website van de fabrikant. Mogelijk moet u een speciale update-tool downloaden en installeren op uw computer. Volg de instructies zorgvuldig op en zorg ervoor dat u de juiste softwareversie voor uw tolbadge selecteert. Als u problemen ondervindt, neem dan contact op met de tolbadge helpdesk.

Hoe kan ik controleren of mijn tolbadge compatibel is met een specifieke tolweg?

Om te controleren of uw tolbadge compatibel is met een specifieke tolweg, kunt u de website van de tolwegmaatschappij raadplegen. Daar vindt u meestal een lijst met ondersteunde tolbadges en andere relevante informatie. Als uw tolbadge niet compatibel is, kunt u overwegen om een alternatieve tolbadge aan te schaffen die wel wordt ondersteund.

Wat moet ik doen als alle andere oplossingen niet werken?

Als alle andere oplossingen niet werken en uw tolbadge nog steeds niet werkt, is het aan te raden om contact op te nemen met de tolwegmaatschappij. Zij kunnen mogelijk specifieke informatie en assistentie bieden om het probleem op te lossen. Neem contact op met hun klantenservice en verstrek alle relevante details, zoals uw tolbadge-nummer en eventuele foutmeldingen die u heeft ontvangen.