fbpx

Wat is het Duda-webplatform en is het een goede keuze voor bureaus?

Share This Post


Er zijn nog nooit zoveel hoogwaardige opties voor het creëren van een aanwezigheid op het web geweest als nu, wat uiteindelijk neerkomt op het kiezen van een websiteplatform dat het beste aansluit bij uw zakelijke behoeften. Duda richt zich op de zakelijke behoeften van bureaus die infrastructuur nodig hebben om met meer klanten te groeien.

Dit artikel begon met een WordPress versus Wix versus Duda-hoek.

Maar terwijl ik het had over elk platform met verschillende belanghebbenden, besefte ik dat elk platform deed wat het heel goed deed door tot op zekere hoogte een ander gebruikersbestand te bedienen.

Dus dit artikel is veranderd in een driedelige serie die drie verschillende publicatieplatforms (Duda, WordPress en Wix) onderzoekt om te begrijpen wat hen tot de beste maakt in de door hen gekozen markt.

Elk platform is de beste in wat ze doen en vandaag bekijken we waarom Duda populair is bij webdesign- en SEO-bureaus.

Selectie van het beste webplatform

Tegenwoordig zijn er twee concurrerende manieren om een ​​aanwezigheid op het web op te bouwen: propriëtair (ook bekend als closed source) en open source.

Gepatenteerde contentmanagementsystemen zorgen voor de technologie achter elke website, waardoor bureaus en ondernemers zich kunnen concentreren op de groei van hun bedrijf.

Het kiezen van een content management systeem (CMS) platform gaat niet over het kiezen van het beste CMS. Het gaat erom het platform te kiezen dat het beste bij uw bedrijfsmodel past.

De businesscase voor gesloten source-websitebouwplatforms zoals Duda of Wix is ​​dat ze de technische aspecten van het bouwen van een website afhandelen, waardoor bedrijven zich kunnen concentreren op hun bedrijf zonder zich zorgen te hoeven maken over updates, gestructureerde gegevens of optimalisatie voor zoekmachines. .

Duda professionele websitebouwer

Duda is een closed source-platform dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van bureaus en webprofessionals, ongeacht hun grootte.

Het biedt tools voor samenwerking en klantbeheer om webprofessionals te helpen bij het opschalen van het proces van het lanceren en onderhouden van websites.

De focus op het helpen van bureaus om te schalen blijkt uit het feit dat Duda klanten geen extra kosten in rekening brengt voor extra bandbreedte of opslagruimte.

Waar Duda in uitblinkt, is het voor bureaus gemakkelijk en snel maken om prototypes van ontwerpen te maken, samen te werken met teamleden en klanten, en alle functies te hebben die nodig zijn om een ​​bedrijf te runnen aan zowel de kant van het bureau als de klant.

Ik vroeg Duda waarom Duda een goede keuze is voor bureaus:

“Het Duda-platform is ontworpen om bureaus te helpen mooie, moderne websites voor hun klanten te bouwen, sneller dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden op welke schaal dan ook.

Of je nu 10 of 10.000 klanten hebt, Duda biedt bureaus een ultraflexibel platform waarmee ze websites kunnen bouwen die conversies genereren, met alles wat ze nodig hebben: van hosting, sjablonen, widgets en SSL-certificaten tot onze supportmedewerkersexpert die er is om te helpen bureaus bij elke stap.

Duda biedt bureaus een gebruiksvriendelijke webdesign-interface waartoe klanten toegang hebben om zelf websites bij te werken.

En omdat het hele platform whitelabel is, weten klanten alleen dat je Duda gebruikt als je dat wilt.

Duda API’s en geavanceerde ontwikkelingsondersteuning zijn beschikbaar voor Duda-partners met websites met een hoog volume.

Ten slotte is Duda’s doel niet alleen om een ​​toonaangevend platform voor het bouwen van websites voor bureaus te zijn, maar ook om een ​​waardevolle zakenpartner te zijn voor onze bureauklanten, die voortdurend op zoek zijn naar ondersteuning van hun bedrijfsgroei.

Deze visie leidt alles wat we als bedrijf doen, van strategische zakelijke beslissingen tot onze productroadmap.”

Twijfel neemt toe om te groeien

Het model van Wix is ​​erop gericht bedrijven te helpen eenvoudig goed presterende websites te bouwen en zaken te doen, zonder dat technische kennis vereist is.

Duda richt zich op het bieden van de white label technische infrastructuur voor bureaus om op grote schaal goed presterende websites voor hun klanten te bouwen.

Veel SEO- en webdesignbureaus streven ernaar om op te schalen naar honderden of zelfs duizenden klanten. Om dit te doen, is veel technische infrastructuur en menselijk talent nodig om prototyping, ontwikkeling en samenwerking met klanten op grote schaal aan te pakken, wat Duda allemaal biedt.

Ik vroeg Duda hoe goed ze klommen:

“Duda schaalt efficiënt. In feite brengt Duda zijn klanten geen kosten in rekening voor opslag of bandbreedte, waardoor ze kunnen opschalen zonder zich zorgen te hoeven maken over extra kosten.

Duda’s platform wordt gehost op AWS. We garanderen 99,9% uptime en geloven in transparantie met betrekking tot onze uptime SLA’s.

Met Duda’s API kunnen bureaus workflows automatiseren om de efficiëntie aanzienlijk te verhogen en klantwebsites op schaal te bouwen.”

SEO is ingebouwd in het Duda-platform

Goed presteren in zoekmachines is van cruciaal belang.

Als een closed-source platform voor het bouwen van websites, zorgt Duda voor zowel technische SEO-factoren als de prestaties van de sitesnelheid, vooral zoals gemeten aan de hand van de kernstatistieken van Google.

Core Web Vitals zijn prestatiestatistieken die zijn ontworpen om te meten hoe goed een webpagina presteert voor gebruikers.

Over het algemeen wordt een hoge basisscore voor webvitaliteit geassocieerd met een betere gebruikerservaring, minder frustratie bij bezoekers en hogere verkoopconversiepercentages.

Op de ondersteuningspagina van Google over essentiële webvitaliteit wordt uitgelegd waarom kernwebvitaliteit wordt bijgehouden met hogere verkopen en inkomsten:

“Studies tonen aan dat betere Core Web Vitals de gebruikersbetrokkenheid en bedrijfsstatistieken verbeteren. Bijvoorbeeld:

Wanneer een site voldoet aan de Core Web Vitals-drempels, toonde onderzoek aan dat gebruikers 24% minder kans hadden om het laden van de pagina te staken. Met elke vermindering van 100 ms in de grootste content-verf (LCP) steeg de webconversieratio van Farfetch met 1,3%. Cumulatieve ontwerpverschuiving (CLS) reductie met 0,2 leidde Yahoo! JAPAN zag een toename van 15% in paginaweergaven per sessie, een toename van 13% in sessieduur en een afname van 1,72 procentpunt in bouncepercentage. Netzwelt verbeterde Core Web Vitals en zag de advertentie-inkomsten stijgen met 18% en het aantal paginaweergaven met 27%. Het verlagen van CLS van 1,65 naar 0 heeft de wereldwijde domeinrangschikking voor redBus aanzienlijk verhoogd.”

Het is duidelijk dat een hoge vitale webscore belangrijk is voor websites, en in het algemeen zijn dergelijke hoge scores moeilijk te behalen, behalve voor sites die op het Duda-platform zijn gebouwd.

Duda staat al lang bekend als de kampioen van Core Web Vitals, zoals gerapporteerd door het onafhankelijke HTTPArchive, een score die is afgeleid van een steekproef van websiteprestaties ervaren door daadwerkelijke websitebezoekers.

De Vital Web Core Scores van vandaag op HTTPArchive laten zien dat Duda zowel WordPress als Wix ruimschoots verslaat.

Duda Core Web Vital-scoresScreenshot gemaakt op 24 mei 2023 van HTTPArchive Core Web Vitals Scores

Duda deelde dit over hoe SEO eigen is aan het platform:

“Duda-sites zijn klaar voor SEO (Duda leidt Google’s Core Web Vitals en PageSpeed-resultaten) en zijn gebouwd op een betrouwbare infrastructuur gehost door AWS die 99,5% uptime biedt.

Dit maakt het voor bureaus mogelijk om websites met een lage onderhoudslast aan hun klanten aan te bieden.

Bovendien biedt Duda bureaus een gebruiksvriendelijke webdesign-interface waartoe klanten toegang hebben om zelf websites bij te werken.

En omdat het hele platform whitelabel is, weten klanten alleen dat je Duda gebruikt als je dat wilt.

Duda API’s en geavanceerde ontwikkelingsondersteuning zijn beschikbaar voor Duda-partners met websites met een hoog volume.

Ten slotte is Duda’s doel niet alleen om een ​​toonaangevend platform voor het bouwen van websites voor bureaus te zijn, maar ook om een ​​waardevolle zakenpartner te zijn voor onze bureauklanten, die voortdurend op zoek zijn naar ondersteuning van hun bedrijfsgroei.

Deze visie leidt alles wat we als bedrijf doen, van strategische zakelijke beslissingen tot onze productroadmap.”

Waarom bureaus voor Duda kiezen

Er zijn meer dan 20.000 bureaus die op Duda vertrouwen om hen te helpen bij het bouwen en beheren van websites van klanten, momenteel in totaal meer dan een miljoen websites die op het Duda-platform worden gehost.

Ik vroeg Duda waarom hij zo populair was bij bureaus.

Ze antwoordden dat er vijf redenen zijn waarom bureaus voor Duda kiezen:

1. Snellere bouwtijden:
Bureaus kunnen twee keer zo snel sites maken en onderhouden als elk ander platform.

Bovendien kunnen we, door ons platform rechtstreeks in uw servicebureaus te integreren, workflows automatiseren, zoals het direct maken van sites, het verzamelen van gegevens, contentbeheer en meer.

2. Alles-in-één oplossing:
Duda biedt tal van ingebouwde tools die bureaus helpen om klantsucces te behalen zonder afhankelijk te zijn van plug-ins van derden.

Het platform omvat hosting, sjablonen, widgets, SSL-certificaat, klantfactureringsmodule, sitefeedback om feedback van klanten te verzamelen en meer.

3. Beveiliging:
Duda’s platform wordt regelmatig bijgewerkt en onderhouden, waardoor een veilige omgeving voor websites wordt gegarandeerd.

Bureaus hoeven zich geen zorgen te maken over het bijhouden van beveiligingspatches of updates, aangezien Duda dit automatisch afhandelt.

4. White Label-oplossing:
Duda’s white-label mogelijkheden stellen bureaus in staat om het platform volledig als hun eigen platform te brandmerken, waardoor hun klanten een samenhangende en professionele ervaring kunnen bieden.

5. Speciale ondersteuning:
Duda biedt toegewijde klantenondersteuning, zodat bureaus toegang hebben tot deskundige ondersteuning wanneer dat nodig is.

Kortom, Duda maakt het bureaus gemakkelijk om hun bedrijf te laten groeien door meer klanten te bedienen.

Brian Lewis, CEO van WebAct Inc ( LinkedIn-profiel ), vertelde waarom hij enthousiast is over Duda:

“Met Duda hebben we al onze klanten onder één dashboard waar we alles op één plek kunnen beheren.

Aan de ontwikkelingskant kunnen we met gemak aangepaste widgets en apps bouwen en aangepaste API-integraties uitvoeren.

De mogelijkheid om de ervaring voor onze klanten en bureaus aan te passen is erg handig voor het integreren van een aangepaste of verticale oplossing.

Een autobedrijf heeft bijvoorbeeld mogelijk een aangepast filter nodig dat in hun software kan worden aangesloten om voertuiginformatie te laden, en voor websitegebruikers om alle inventaris te doorzoeken.

We gebruiken Duda al 11 jaar.

Al met al is het platform geweldig, het geeft ons een complete oplossing om onze klanten van dienst te zijn.”

Duda professionele websitebouwer

Duda noemt zichzelf een professionele websitebouwer om zich te onderscheiden als tool voor klantenserviceprofessionals.

Ik vind het niet eerlijk of juist dat mensen een vlag in de grond planten en verkondigen dat het ene platform beter is dan het andere.

Een appel is een appel en een sinaasappel is een sinaasappel.

Duda is een goede optie die professionals zouden moeten overwegen bij het plannen van hoe ze hun klanten beter van dienst kunnen zijn en hun bedrijf kunnen laten groeien.Source link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!