fbpx

Wat SEO-veranderingen in 2022 kunnen betekenen voor 2023 en daarna [Webinar]

Wat SEO-veranderingen in 2022 kunnen betekenen voor 2023 en daarna [Webinar]

Share This Post


Heb je je ooit overweldigd gevoeld door de schijnbaar constante algoritme-updates van Google? Dan ben je zeker niet de enige.

Veel SEO’s zijn aan het bijkomen van Google’s wervelwind van een jaar, met acht bevestigde en verschillende onbevestigde updates in 2022.

En met zoveel volatiliteit in zoekopdrachten in het afgelopen jaar, kan het vaak voelen alsof je moeite hebt om bij te blijven.

Maar wat betekent de chaos van 2022 voor 2023? Kunnen we meer updates verwachten? Zullen we meer bewijs zien?

Hoe kunt u op de hoogte blijven van nieuwe Google-releases en ervoor zorgen dat u klaar bent voor de komende veranderingen?

Hoe kunt u uw SEO-strategie aanpassen om deze actueel en relevant te houden?

Voor SEO-professionals die voorop willen lopen, richt ons volgende webinar zich op hoe om te gaan met frequente algoritmeveranderingen en marktveranderingen.

Sluit je aan bij Pat Reinhart, Vice President Customer Success bij Conductor, voor een diepgaande samenvatting van de grootste SEO-inzichten van dit jaar, evenals voorspellingen van experts voor wat 2023 in petto heeft.

Belangrijkste punten van dit aanstaande Google Algorithm-webinar

Wat een te gek 2022 betekent voor Google in 2023. Hoe de groei van zoeken op sociale media de strategie van volgend jaar zal beïnvloeden. Wat de populariteit van visueel zoeken in de toekomst zal betekenen.

Trends om rekening mee te houden in 2023

Naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen en er nieuwe digitale trends opduiken, moet de SEO-gemeenschap zich snel aanpassen.

Nu het zoeken naar afbeeldingen steeds prominenter wordt en Google prioriteit begint te geven aan korte video’s in mobiele SERP’s, wordt verwacht dat visuele inhoud in de toekomst een aanzienlijke invloed zal hebben op de zoekresultaten.

Tussen de opkomst van sociale media en de explosie van korte video-inhoud, wordt verwacht dat verschillende factoren een grote impact zullen hebben op SEO in 2023.

Niet alleen delen mensen nu meer op sociale platforms, maar een groeiend aantal mensen vertrouwt op zoeken op sociale media om te vinden wat ze online zoeken.

Deze trend, samen met de groeiende populariteit van visueel zoeken, zou de belangrijkste overwegingen moeten zijn in uw SEO-strategie voor het komende jaar.

Lees meer over hoe deze trends het komende jaar van invloed kunnen zijn op SEO door u te registreren voor dit webinar.

Optimaliseer uw SEO-strategie

Als u moeite heeft gehad om de frequente zoekmachine-updates van dit jaar bij te houden, kunnen de SEO-voorspellingen die u in dit webinar ontdekt een doorbraak betekenen voor uw bedrijf.

Als u in 2023 concurrerend wilt blijven, is het tijd om in actie te komen en uw SEO-strategie te optimaliseren.

Registreer u voor dit webinar en leer meer over hoe het recente verleden van Google de toekomst zal informeren.Source link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!